Новини, в яких згадується Філіппа Бойєнс

19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
6 жовтня 2018,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal представила другий офіційний трейлер постапокаліптичної картини Крістіана Ріверса «Смертні машини», сценаристами і продюсерами якої виступають творці трилогій «Володар перснів» і «Хоббіт» Пітер Джексон, Френсіс Волш та Філліпа Бойєнс.

Події «Смертних машин» розвиваються в майбутньому, де великі рухомі міста поглинають маленькі міста заради їх ресурсів. Трейлер показує головну героїню фільму Естер Шоу (Гера Хілмар) в дитинстві і розкриває, що її мати Пандора (Карен Пісторіус) знайшла небезпечну зброю. Бажаючи заволодіти цією зброєю, Таддеус Валентайн (Г'юго Вівінг) вбив Пандору, але маленькій Естер вдалося втекти. Вона подорослішала і тепер хоче помститися за свою матір. Але її спроба вбити Валентайна терпить невдачу, і разом з новим другом Томом Нетсворті (Роберт Шіен) Естер скидають з рухомого Лондона. Вони дивом виживають і потрапляють в лави опору.

Дивіться також закулісне відео «Смертних машин», яке знайомить нас з новим світом майбутнього. У кіно з 6 грудня.