Фільмографія Майкл Кострофф

Фільмографія: Актор
Можливо, так (2023)
Maybe I Do
Manny
Змова проти Америки (2020)
The Plot Against America
Shepsie Tirchwell
Пекар і красуня (2020)
The Baker and the Beauty
Eli Weiss
Standing Up, Falling Down (2019)
Rabbi
The Plot Against America (2018)
Shepsie Tirchwell
Інстинкт (2018)
Instinct
John Raymond
Кандидат на вбивство (2018)
Most Likely to Murder
Billy's Uncle Fred
Гра Моллі (2017)
Molly's Game
Louis Butterman
Двійка (2017)
The Deuce
Rizzi
Брехун, Великий і Жахливий (2017)
The Wizard of Lies
Peter Madoff
Люк Кейдж (2016)
Luke Cage
Dr. Noah Burstein
Вініл (2016)
Vinyl
Allen Charnitski
Мільярди (2016)
Billions
Mick Nussfaur
Покажи мені героя (2015)
Show Me a Hero
Ralph Arred
Tommy Battles the Silver Sea Dragon (2015)
Defense Attorney
Hard Sell (2015)
Mr. Harrison
Державний секретар (2014)
Madam Secretary
Ambassador Chuck Willis
Ґотем (2014)
Gotham
Officer Tannenbaum
Чорний ящик (2014)
Black Box
Jacob Myers
Нероба (2014)
Deadbeat
Barrold Weinbergerstein
Босх (2014)
Bosch
Hank Myers
Інші плани (2014)
Other Plans
Louis
Best Man in the Dark (2014)
Ricky Feruci
Чорний список (2013)
The Blacklist
Martin Wilcox
Банши (2013)
Banshee
Leonard «Wicks» Vanderwick
Зроблено в Джерсі (2012)
Made in Jersey
Hank
Елементарно (2012)
Elementary
Perry Franklin
Щоденник Шарлотти (2011)
Hit List
Mr. Weller
Голуба кров (2010)
Blue Bloods
Mr. Wojcik
Луї (2010)
Louie
Subway Man
Sons of Tucson (2010)
Mr. Shuldiner
Актриса (2010)
The Actress
Dr. Hersham
Гарна дружина (2009)
The Good Wife
Charles Froines
Морська поліція: Лос-Анджелес (2009)
NCIS: Los Angeles
Robert Fenton
Sonny with a Chance: Sonny's Big Break, Volume 1 (2009)
Marshall Pike
Майстри вечірок (2009)
Party Down
Jeff Gold
Дайте Санні шанс (2009)
Sonny with a Chance
Marshall Pike
Доверься мне (2009)
Trust Me
Demi Lovato: La La Land (2008)
На гачку (2008)
Eagle Eye
Jeweler
Елай Стоун (2008)
Eli Stone
Judge Timothy Nelson
Dan's Detour of Life (2008)
Dan Ford
Прослушка: Останнє слово (2007)
The Wire: The Last Word
грає себе
The Wire Odyssey (2007)
грає себе
Життя як вирок (2007)
Life
McAllister
Збиток (2007)
Damages
Judge Richard Gearheart
Весільні дзвони (2007)
The Wedding Bells
Milton Crest
У разі екстреної ситуації (2007)
In Case of Emergency
Mr. Hunt
Браття і сестри (2006)
Brothers & Sisters
Realtor
Студія 60 на Сансет-стріт (2006)
Studio 60 on the Sunset Strip
David Langenfeld
Головнокомандувач (2005)
Commander in Chief
Reporter Cy
Шукач (2005)
The Closer
Dr. Aaron Sands
Особливий відділ (2005)
The Inside
Rick Byers
Блондинка в книжковій крамниці (2005)
Stacked
Alan
Юристи Бостону (2004)
Boston Legal
Dr. David Cannon
Вероніка Марс (2004)
Veronica Mars
Mr. Pope
Детектив Раш (2003)
Cold Case
Wilson Katz '74
Без сліду (2002)
Without a Trace
Dr. Cappell
8 простих правил для друга моєї дочки-підлітка (2002)
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
Photographer
Прослушка (2002)
The Wire
Maurice «Maury» Levy
Марко Поло: Повернення (2001)
Marco Polo: Return to Xanadu
   Kubla Khan
Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (2001)
Editor
Лебедина труба (2001)
The Trumpet of the Swan
   Waiter
Шоу Джини Девіс (2000)
The Geena Davis Show
Mr. Kern
Малкольм у центрі уваги (2000)
Malcolm in the Middle
Toadie
Behind the Seams (2000)
Waiter
Західне крило (1999)
The West Wing
Richard Squire
Закон і порядок: Спеціальний корпус (1999)
Law & Order: Special Victims Unit
Evan Braun
Провіденс (1999)
Providence
Floral Designer
Всі жінки – відьми (1998)
Charmed
Mr. Metcalf, немає в титрах
Фелісіті (1998)
Felicity
Bill
Король Квінса (1998)
The King of Queens
Mr. Thompson
Будемо триматися разом (1998)
Restons groupés
Bagastie hôtel Los Angeles
Blunt (1998)
Det. Prang
Дарма і Грег (1997)
Dharma & Greg
Lou
Порт Чарльз (1997)
Port Charles
Johnny LaLa (1999)
Брехун, брехун (1997)
Liar Liar
Conference Room Attorney
Партнери (1995)
Partners
Harried Man
Новинне радіо (1995)
NewsRadio
Carl
Повернення з річки Квай (1989)
Return from the River Kwai
Radio Man in submarine
The Dream Merchants (1980)
Brooklyn A.D.
Тиха пристань (1979)
Knots Landing
Orderly #1
Головний госпиталь (1963)
General Hospital
Francis (1995)
Нью-Йорк 22 ()
Brandon Ken