Джадд ХершJudd Hirsch

Джадд Херш / Judd Hirsch
Народився 15 березня 1935
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Фабельмани (2022) ... актор
Hollywood Stargirl (2022) ... Mr. Mitchell
Мисливці (2020) ... Simon Wiesenthal
The Return of Brian Willing (2020) ... Seymore Liebowitz
Сучасне кохання (2019) ... Cop
Неограновані коштовності (2019) ... Gooey
Великий рот (2017) ... Lewis Glouberman
Історії сім'ї Майровиц (2017) ... L.J. Shapiro
Кращі пончики (2017) ... Arthur Przybyszewski
День незалежності: Відродження (2016) ... Julius Levinson

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...