Новини, в яких згадується Джон Рекуа

1 серпня 2017,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість «Загону самогубців 2» режисер Хауме Кольет-Серра волів взятися за «Круїз по джунглях» з Двейном Джонсоном у головній ролі.

Читати далі...
20 серпня 2015,  14:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Дуейн Джонсон зіграє головну роль в «Круїзі по джунглях» від Disney.

Стрічка буде заснована на однойменному оригінальному атракціоні «Діснейленда», який відправляє гостей парку в подорож по африканським місцевостям, річкам Ніл і Конго, під час якої можна зустріти носорогів і гіпопотамів, і по Амазонці, де плавають піраньї, а також зустрічаються мисливці за головами.

Disney вже давно намагається перенести на екран свій «Круїз по джунглях». У 2011 році розроблявся проект з участю Тома Хенкса, Тіма Аллена і сценариста Роджера С. Г. Шульмана. Тоді дії фільму повинні були розгортатися в нашому часу.

На цей раз сценарієм займаються Джон Рекуа і Гленн Фікарра, які зняли «Цю безглузду любов» і «Фокус» з Віллом Смітом і Марго Роббі. Нова кінокартина повернеться в роки свого створення, кажуть, що її можуть зробити в дусі «Африканської королеви» 1951 року з Кетрін Хепберн, яка була одним з джерелом натхнення для створення атракціону.

Це буде не перша співпраця Джонсона зі студією Disney. Актор вже займається озвученням мультфільму «Моана», який вийде в 2016 році.