Новини, в яких згадується Тімоті Сполл

26 березня 2021,  20:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль принца Чарльза в біографічному фільмі «Спенсер» виконає актор Джек Фартінг, також відомий як Джордж Ворлегган з популярного серіалу «Полдарк».

Читати далі...
27 січня 2021,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову кіноверсію принцеси Діани! Минулого року в цьому образі публіку підкорювала актриса Емма Коррін в серіалі «Корона», а тепер прийшла черга Крістен Стюарт, яка зіграє легендарну принцесу в кінострічці «Спенсер».

Читати далі...
5 липня 2019,  11:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер британської біографічної драми «Місіс Лаурі і син», головні ролі в якій виконують номінант на премію BAFTA Тімоті Сполл та лауреатка премії «Оскар» Ванесса Редгрейв.

Фільм «Місіс Лаурі і син» розповідає історію британського художника Стівена Лоуренса Лаурі (Сполл), які прожив все своє життя з владною матір'ю Елізабет (Редгрейв). Прикута до ліжка і зла на життя, Елізабет постійно намагалася переконати свого сина-холостяка кинути свої художні амбіції і часто озвучувала, яким розчаруванням він для неї став. Але Лоуренс продовжував малювати, знаходячи натхнення у звичайних сюжетах свого індустріального містечка.

Світова прем'єра байопіка режисера Адріана НоублаСон в літню ніч») відбулася наприкінці червня в рамках Единбурзького кінофестивалю. У британський прокат він вийде в серпні.

14 травня 2019,  17:24 | Оновлення

З'явився український трейлер кримінального трилера «Корупціонер» з Семом Клафліном.

Переддень Олімпійських ігор 2012 року, Лондон. Ліам – колишній в'язень, і тепер, вийшовши на свободу, намагається повернути довіру і любов сім'ї. Свого часу він потрапив у халепу через Кліффорда Каллена (Тімоті Сполл), глави злочинного синдикату, пов'язаного з великими політиками та чиновниками. Намагаючись спокутати свою провину, хлопець опиняється у центрі чергової кримінальної змови, виплутатися з якого не так просто.

Також у фільмі зіграли: Х'ю Бонневілль, Чарлі Мерфі, Адам Лонг, Лоррейн Ешборн та Девід Хейман. Українська прем'єра фільму «Корупціонер» очікується 13 червня.

16 липня 2016,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 7 липня, виповнилося рівно 5 років з того моменту, як в Лондоні була представлена фінальна частина саги про хлопчика, який вижив, «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2». Тому пропонуємо вам згадати, як це було.

Читати далі...
16 грудня 2014,  14:17 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Европейская киноакадемия (European Film Academy) не стала дожидаться февраля, в отличие от своей американской коллеги, чтобы выбрать лучших из кинематографа 2014 года, объявив своих лауреатов на прошлой неделе. Среди ее победителей в этот раз также оказалась и украинская кинокартина режиссера Мирослава Слабошпицкого «Племя».

27-я церемония награждения состоялась 13 декабря в Риге. Наибольшее количество наград (5) получила кинокартина «Ида», номинированная также на «Золотой глобус». Она рассказывает историю молодой монахини, которая готовится принять сан в 1960-х годах, но обнаруживает страшную семейную тайну, уходящую в годы нацистской оккупации. 

Лучшими европейскими актрисой и актером были признаны Марион Котийяр и Тимоти Сполл

Драма «Племя» Слабошпицкого получила награду в категории Европейское открытие (Лучший дебют).

Читати далі...
2 грудня 2014,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коло нью-йоркських кінокритиків (New York Film Critics Circle) підвів вчора підсумки кінороку, назвавши Кращим фільмом драму Річарда Лінклейтера «Юність». Саме вибір NYFCC часто розглядається як початок оскарівської гонки в світі кіно.

Також «Юності» вдалося стати кращим в двох інших категоріях: Кращий режисер, яким назвали Річарда Лінклейтера, і Краща жіноча роль другого плану, звання якій дісталося Патриції Аркетт.

«Юність», що розповідає 12-річну історію дорослішання хлопчика на ім'я Мейсон, вже давно пророкують помітне місце в гонитві за «Оскарами», адже з моменту виходу йому вдалося завоювати любов і глядачів, що помістили його в топ-250 кращих фільмів сайту IMDB, і кінокритиків.

З акторами справа йде складніше. Якщо Тімоті Сполл за своє втілення на екрані художника Вільяма Тернера вже отримав пальмову гілку в Каннах, то Маріон Котійяр стала на думку NYFCC Кращою актрисою за свої ролі в цілих двох фільмах. Зате Дж.К. Сіммонсу пророкують гарні шанси в оскарівській гонйці, адже він відразу звернув на себе увагу своєю роллю в «Одержимості».

Повний список переможців за категоріями: