Оновлення, в яких згадується Вайнона Райдер

20 червня 2018,  17:34 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер комедійної мелодрами «Екзотичне весілля».

Головних героїв картини звуть Френк (Кіану Рівз) та Ліндсі (Вайнона Райдер) і вони обидва відправляються на одне і те ж весілля, правда, цілі у них абсолютно різні. Отже, Ліндсі хоче побачити свого колишнього нареченого, подивитися на нього оновленим поглядом, та поставити нарешті для себе крапку в їх відносинах, які вже давно завершилися. А ось Френк направляється до рідного брата і що найцікавіше, бажання бачити родича у Френка взагалі не намічається. Що відбувається далі – це чи то збіг, чи то справа випадку, а чи то сама доля дає знаки нашим героям. Спочатку вони зустрічаються в літаку, потім їм треба буде сісти в одне таксі, а далі їх об'єднає загальний стіл на банкеті та навіть готель, де їх номери буде розділяти лише одна стіна. На самому весіллі ні він, ні вона не мають знайомих, тут вони одинаки та змушені спілкуватися один з одним. Хоча вони вже неабияк дратують одне одного. А весілля тільки починається!

Українська прем'єра фільму «Екзотичне весілля» відбудеться 30 серпня.

13 жовтня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю 13-е Netflix вирішив поділитися фінальним трейлером до очікуваного 2 сезону фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

У нових серіях світ перетворюється на Зворотну сторону, і Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) говорять, що цей як Судний день в «Терминаторі», й разом з Джойс (Вайнона Райдер), шерифом Гоппером (Девід Харбор), Ненсі (Наталія Дайер) та Джонатаном (Чарлі Гітон), а також з Од (Міллі Боббі Браун) стають на захист свого містечка Хоукінс, щоб врятувати його від монстрів та інших загроз.

Прем'єра 2 сезону «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня. Ми чекаємо на неї з великим нетерпінням, а ви?

3 серпня 2017,  18:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімована версія постера 2 сезону популярного серіалу «Дуже дивні справи», якою Netflix поділився в Instagram, попереджає, що життя в місті Гоукінс вже не буде нормальним. Відео показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) спостерігають за тим, як з небес спускається на їхнє місто величезний монстр, який родом із лихої Зворотної сторони.

Повноцінний трейлер 2 сезону, де також повертаються Вайнона Райдер, Девід Харбор і Міллі Боббі Браун, дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 27 жовтня.

23 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився на Comic-Con повноцінним трейлером 2 сезони своєї популярної фантастики з елементами горору «Дуже дивні справи». Спершу він показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) безтурботно грають в Dragon's Lair, але незабаром Вілл починає бачити, як його рідний Гоукінс перетворюється на Зворотну сторону, а з небес до нього наближається жахливий монстр, як на першому постері. Без Од (Міллі Боббі Браун) тут точно не обійтися.

Прем'єра 2 сезону, де також з'являться Вайнона Райдер, Девід Харбор, Шон Естін і Дакре Монтгомері, відбудеться 27 жовтня.

11 червня 2016,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер до нового серіалу Netflix «Дуже дивні справи» жанру хоррор-трилер з Вайноною Райдер в головній ролі, де вона грає матір, яка відчайдушно розшукує свого сина.

Прем'єра серіалу відбудеться 15 липня.

15 листопада 2013,  15:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Колишній агент по боротьбі з наркотиками Філ Брокер їде зі своєю донькою в невелике тихе містечко, щоб сховатися від проблем минулого. Однак дуже швидко Брокерові стає зрозуміло, що спокійне й розмірене життя містечка - лише видимість. Небезпека зовсім поруч. На вулицях процвітають насильство і наркотики. Незабаром злодій в законі Гетор Бодан піддає небезпеці життя Філа та його доньки, змушуючи Брокера знову взятися за справу і захистити свою сім'ю і місто.

Продюсер: Сильвестр Сталлоне Режисер: Гері Фледер У ролях: Джейсон Стейтем, Джеймс Франко, Вайнона Райдер Старт в Україні: 28 листопад