Новини, в яких згадується Марк Руффало

4 січня 2024,  20:50 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У січні нас порадують прем'єрами знамениті режисери Тайка Вайтіті, Девід Ейр, Йоргос Лантімос та Софія Коппола, а головні ролі у їхніх різножанрових стрічках виконають Емма Стоун, Гелен Міррен, Майкл Фассбендер та Джейсон Стейтем.

Читати далі...
15 травня 2023,  22:08 | Новини фільмів

Героїня Емми Стоун повертається з того світу у першому тизері очікуваного фільму «Poor Things», який зняв режисер оскароносної «Фаворитки» Йоргос Лантімос.

Читати далі...
10 травня 2023,  22:21 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун зіграє головну роль у наступній стрічці знаменитого грецького режисера Йоргоса Лантімоса «Poor Things», яка вийде пізніше в цьому році. І її перший кадр представляє героїню Стоун в готичному образі.

Читати далі...
10 грудня 2022,  21:35 | Новини фільмів

Після успіху супергеройського фільму «Бетмен» Роберт Паттінсон вирішив повернутися до світу авторського кіно і незабаром зіграє головну роль у стрічці знаменитого корейського режисера Пона Чжуна Хо «Мікі 17».

Читати далі...
22 жовтня 2022,  07:33 | Новини серіалів

У фінальній серії першого сезону супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка» було багато божевільних моментів, проте найбільш неочікуваним з них стало прибуття Брюса Беннера/Галка в компанії... свого сина Скаара.

Читати далі...
21 серпня 2022,  15:15 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Серпень вирішив порадувати нас прем'єрами багатьох цікавих серіалів на будь-який смак, включаючи супергеройский серіал «Жінка-Халк» та нове епічне фентезі «Дім дракона», яке знову відправить глядачів у Вестерос. Приємного перегляду! Надихайтеся крутими персонажами та заряджайтеся позитивними емоціями, адже нам усім це зараз дуже потрібно.

Читати далі...
14 серпня 2022,  09:05 | Новини серіалів

Дженніфер Волтерс та її кузен Брюс Беннер потрапляють в аварію, що змінить їхні життя, в новому фрагменті супергеройського серіалу від Marvel «Жінка-Халк».

Читати далі...
10 серпня 2022,  00:15 | Новини серіалів

Вже наступного тижня, 18 серпня, ми познайомимося з новою супергероїнею кіновсесвіту Marvel Жінкою-Халк, яка отримала свій сольний серіал. А поки дивимося цікаве відео про його створення за участю Татьяни Маслані та Марка Руффало.

Читати далі...
26 липня 2022,  10:05 | Новини серіалів

Халк тренує свою кузину, яка також вміє перетворюватися на зеленого монстра, у новому трейлері супергеройського серіалу «Жінка-Халк» із Comic-Con.

Читати далі...
14 липня 2022,  17:16 | Новини серіалів

Новий кадр супергеройського серіалу від Marvel та Disney «Жінка-Халк», що вийде цього літа, представляє актрису Джамілу Джаміл в образі суперлиходійки Титанії.

Читати далі...
18 травня 2022,  01:32 | Новини серіалів

Цього літа Marvel і Disney збираються порадувати нас одразу двома супергеройськими серіалами «Міс Марвел» та «Жінка-Халк», і в нас нарешті є трейлер другого з них, де з'являється один з основних Месників (вгадайте з першого разу його ім'я).

Читати далі...
13 квітня 2022,  13:25 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс з радістю повідомив, що його новий науково-фантастичний екшен «Проєкт "Адам"» посів 4-е місце в рейтингу фільмів стримінгової платформи Netflix з найбільшою кількістю переглядів. Усіх часів.

Читати далі...
4 квітня 2022,  21:15 | Новини зірок

Голлівудський актор Марк Руффало, відомий завдяки франшизі «Месники», поділився у соцмережах зі своїми 7,9 млн підписниками шокуючою статтею, яка розповідає про Бучанську трагедію, і прямо назвав путіна військовим злочинцем.

Читати далі...
21 березня 2022,  23:37 | Статті

Голлівудські актори активно виражають свою підтримку Україні на тлі повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, і серед них багато акторів супергеройського кіновсесвіту Marvel, в числі яких знаходяться Бенедикт Камбербетч, Марк Руффало, Кріс Еванс, Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк, Кіт Герінґтон та багато інших.

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...