Новини, в яких згадується Сем Ніл

20 березня 2023,  20:01 | Новини фільмів

Зірка другого сезону серіалу «Тінь і кістка» Патрік Гібсон знаходить дуже незвичайну роботу, сповнену фантастичних пригод, у дубльованому трейлері сімейного фентезі «Магічні двері», де компанію йому складуть зірки «Безславних виродків», «Парку Юрського періоду» та «Володаря перснів».

Читати далі...
25 червня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною кінопрем'єрою тижня, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах, виступає блокбастер «Світ Юрського періоду 3», тим часом вдома онлайн-платформи порадують нас цього тижня запальним екшеном «Людина з Торонто» з Вуді Гаррельсоном та Кевіном Гартом в головних ролях, новими сезонами хітових серіалів «Академія Амбрелла» та «Світ Дикого Заходу» і не тільки.

Читати далі...
23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Читати далі...
13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
29 квітня 2022,  20:44 | Новини фільмів

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницької наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» режисера Коліна Треворроу, який обіцяє стати «епічним завершенням ери Юрського періоду».

Читати далі...
4 березня 2021,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові фотографії зі знімального майданчика супергеройського фільму «Тор: Любов і грім» розкрили, що в ньому буде камео у Мелісси МакКарті. Причому вона з'явиться на екрані в дуже несподіваному образі. Обережно, спойлери.

Читати далі...
8 жовтня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, прем'єра очікуваної фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» від продюсера Стівена Спілберга не відбудеться в 2021 році вона переїхала на цілий рік вперед і тепер очікується аж 10 червня 2022 року.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З появою дубльованого трейлера драматичного фільму Роджера Мішелла «Тихе серце» стало відомо, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться не 29 жовтня, а на тиждень раніше, 22 жовтня. У минулому році він був представлений в рамках кінофестивалю в Торонто.

Читати далі...
9 вересня 2020,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки культової наукової фантастики «Парк Юрського періоду» Сем Ніл та Джефф Голдблюм вирішили продемонструвати, що їхній броманс живий і через 25 років, записавши дует в перерві між зйомками фільму «Світ Юрського періоду 3».

Читати далі...
28 серпня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї осені в український прокат вийде драматична стрічка режисера Роджера Мішелла «Тихе серце», центральні ролі в якій зіграють лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет і Сьюзен Сарандон.

Читати далі...
26 лютого 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брайс Даллас Говард оголосила про початок зйомок очікуваного науково-фантастичного фільму про динозаврів «Світ Юрського періоду 3» і розкрила його повну назву.

Читати далі...
22 лютого 2020,  17:26 | Новини серіалів

«Ми не використовуємо слово "криза". Ми називаємо це "викликом".» Вийшов трейлер нового сезону комедійної драми «Піарниця», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Анна Пеквін.

Продовжуючись одразу після фіналу 1 сезону, серіал показує Робін (Пеквін) і команду MPPR Agency віч-на-віч з новими неймовірними викликами, які створюють для них їхні багаті клієнти, включаючи модель, яку заарештовують після популярного в мережі відео, де вона б'є по обличчю бармена, британського політика, якого ловлять і заарештовують після походу до повії, та актрису, яка опиняється в центрі скандалу в соцмережах.

Серіал «Піарниця», де також знімаються номінантка на премію «Оскар» Софі Оконедо та номінант на премію «Золотий глобус» Сем Ніл (і у їхніх героїв буде роман), повернеться з новими серіями 13 березня.

12 жовтня 2019,  15:18 | Новини фільмів

Біографічна драма «Перегони на мільйон» розповість реальну надихаючу історію жінки-жокея Мішель Пейн, роль якої виконує Тереза Палмер.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Розширений трейлер біографічної драми «Перегони на мільйон» показує зірку фільмів «Не вимикай світло» і «Тепло наших тіл» Терезу Палмер в образі знаменитої жінки-жокея.

Кінокартина «Перегони на мільйон» («Ride Like a Girl») розповість надихаючу історію австралійки Мішель Пейн (Палмер), яка наполегливо тренується, щоб у 2015 році стати першою жінкою-жокеєм, яка перемогла в престижній кінній гонці Melbourne Cup. Її батька Педді Пейна, який допомагав їй тренуватися, втілює зірка «Парку Юрського періоду» Сем Ніл.

Фільм є повнометражним режисерським дебютом актриси Рейчел Гріффітс, на чиєму рахунку є номінація на «Оскар». Його українська прем'єра очікується у жовтні.

Рецензія на фільм «Пасажир»
Ліам Нісон і його невдалий день
22 березня 2018,  00:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У свої 65 років Ліам Нісон залишається одним з провідних акторів жанру бойовик, і його останніми гучними роботами цього жанру, не рахуючи франшизи «Заручниця», стали фільми «Невідомий» і «Повітряний маршал», які зняв каталоно-голлівудський режисер Жаума Кольет-Серра. І ось вони знову возз'єднуються, щоб відправити глядачів в небезпечну поїздку на електричці, де Нісон повинен вирахувати зайвого пасажира і при цьому захистити інших, врятувати свою сім'ю і вижити самому.

Читати далі...