Оновлення, в яких згадується Ніл Патрік Гарріс

18 січня 2017,  17:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вступна заставка серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» пропонує вам піснею у виконанні Ніла Патріка Харріса відвернутися від екрану, оскільки, як повідомляли попередні тизери та трейлери, ця історія про трьох сиріток, на чию спадщину безжально полює граф Олаф, аж ніяк не казка з хеппі-ендом і може викликати у вас «меланхолію, спустошеність та гостру тугу».

Прем'єра серіалу від режисера «Сімейки Адамсів» Баррі Зонненфельда відбулася на Netflix 13 січня.

7 грудня 2016,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» письменник у втіленні Патріка Варбертона знову попереджає, що це аж ніяк не радісна історія. У ній жорстокий граф Олаф, якого грає Ніл Патрік Харріс, готовий на все, щоб отримати спадок сиріток Бодлерів, тому, що б ви не робили, не довіряйте цьому обличчю.

Прем'єра серіалу, над яким працював режисер «Сімейки Аддамс» та «Людей в чорному» Баррі Зонненфельд, відбудеться 13 січня на Netflix.

18 листопада 2016,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» показує більше Ніла Патріка Харріса в образі підступного графа Олафа, а також представляє Елфрі Вудард в образі тітоньки Жозефіни, Аасіфа Мандві в ролі дядька Монті та Джоан Кьюсак, що втілює тут суддю Штраусс.

Тизер з самим Лемоні Снікетом, від імені якого і ведеться розповідь, дивимося тут.

3 листопада 2016,  23:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» представляє Ніла Патріка Харріса в образі підступного графа Олафа, який бажає отримати спадок бідних сиріток Вайолет, Клауса і Санні Бодлеров. Їх передають з рук одного опікуна в руки іншого, і граф примудряється скрізь їх розшукати. Але вони так просто не здадуться.

У попередньому тизері з'явився автор Лемоні Снікет у виконанні Патріка Варбертона, який попередив, що це аж ніяк не радісна історія, яка може викликати у глядача меланхолію й гостре почуття туги.

4 жовтня 2016,  21:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» знайомить нас з автором Лемоні Снікетом у виконанні Патріка Варбертона, який показує підозріло тихий та безлюдний знімальний майданчик. Виявляється, історія сиріток Бодлеров настільки вразила команду серіалу, що тепер вони лікуються від «меланхолії, спустошеності й гострої туги»... Правда, це не торкнулося виконавця ролі жахливого графа Олафа Ніла Патріка Харріса, чий сміх можна почути за кадром.

Прем'єра всіх 8 серій серіалу відбудеться в п'ятницю, 13 січня 2017 року.