Новини, в яких згадується Ріта Вілсон

11 червня 2023,  20:04 | Новини фільмів

Портокалоси повертаються, щоб підняти наш настрій! Дубльований трейлер комедійної стрічки «Моє велике грецьке весілля 3», події якої відправлять глядачів до сонячної Греції, підтверджує, що вона вийде в український прокат 7 вересня.

Читати далі...
11 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Історія великої та веселої родини Портокалос продовжується! І у своїй третій пригоді під назвою «Моє велике грецьке весілля 3» вони вирушать до батьківщини своїх батьків Греції, як показує офіційний трейлер стрічки.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
1 квітня 2020,  01:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Том Генкс поділився в соцмережах радісною новиною про те, що він і його дружина Ріта Вілсон нарешті перемогли коронавірус.

Читати далі...
23 березня 2020,  23:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Генкс поділився радісними новинами щодо свого самопочуття і самопочуття своєї дружини Ріти Вілсон, з якою вони разом захворіли на коронавірус в Австралії.

Читати далі...
18 березня 2020,  22:56 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Норвезький актор Крістофер Гів'ю, найбільш відомий завдяки ролі Тормунда в хітовому серіалі «Гра престолів», повідомив, що самоізолювався вдома разом зі своєю сім'єю після позитивного тесту на коронавірус.

Читати далі...
18 березня 2020,  22:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Квант милосердя» та «Світ забуття» Ольга Куриленко розповіла про своє самопочуття після того, як у неї виявили коронавірус.

Читати далі...
16 березня 2020,  19:25 | Новини фільмів

Поки ми всі сподіваємося, що Том Генкс і його дружина Ріта Вілсон скоро переможуть коронавірус, саме час подивитися чудовий трейлер до наступного фільму видатного голлівудського актора «Грейхаунд: Битва за Атлантику».

У розпал Другої світової війни офіцера морського флоту Ернста Краузе (Генкс) призначають капітаном есмінця «Ґрейхаунд». Перше завдання нового командира провести 37 кораблів Північною Атлантикою, яка нашпигована підводними човнами нацистів, що починають атакувати. Щоб успішно завершити місію, зберегти судна і екіпаж цілими, капітан насамперед повинен виграти найбільшу битву з власними страхами.

Українська прем'єра фільму Аарона Шнайдера «Грейхаунд: Битва за Атлантику» відбудеться 11 червня, в один день з прем'єрою горора «Кендімен».

7 грудня 2017,  20:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який пройшов 1 грудня, телеведучий Джиммі Кіммел вирішив зібрати на своєму шоу групу знаменитостей і разом з ними заспівати пісню, що закликає до благочинності.

Композиція називається «We're Going to Hell» («Ми потрапимо в Пекло»), і в ній зірки висміюють свій багатий образ життя, відзначаючи, що якщо не будуть допомагати людям, які хворі на СНІД, то потраплять в Пекло. Кіммел особисто сів за рояль, а підспівували йому Крістен Белл, Боно з групи U2, Ештон Кутчер, Брайан Кренстон, Ріта Вілсон, D.J. Халед та Пі Дідді, який намагався грати на валторні. Свою групу вони назвали The (RED) Pack 2017, оскільки в минулому році її склад був трохи інакшим.

Через три тижні Белл можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дуже погані матусі 2», де компанію їй складає дружина Кутчера, Міла Куніс.