Новини, в яких згадується Джудд Апатоу

2 квітня 2022,  19:02 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix вирішила відзначити День сміху прем'єрою нового комедійного фільму «Бульбашка» за участю зірок франшизи «Вартові Галактики» та серіалу «Мандалорець».

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
16 червня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль Піта Девідсона в супергеройському екшені від Warner Bros. та DC «Загін самогубців 2» все ще тримається в таємниці, але в новому інтерв'ю актор розкрив, що він знімався у «великому, незручному костюмі».

Читати далі...
12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

3 липня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зворушливий трейлер романтичної комедії «Любов – хвороба», в якій зірка «Кремнієвої долини» Кумейл Нанджіані та зірка «Рубі Спаркс» Зої Казан втілюють закохану пару, чиї культурні відмінності виступають на передній план, коли в їхні стосунки починають втручатися їх сім'ї. Нанджіані також являється одним зі сценаристів цієї картини, заснованої на його любовній історії зі сценаристкою Емілі В. Гордон. А продюсує «Любов – хвороба» Джудд Апатоу.

Створенням фільму, який називають відродженням жанру мелодрами і навіть претендентом на «Оскар», займалися компанії Amazon Studios та Lionsgate, остання з яких подарувала нам «Ла-Ла Ленд».

9 серпня 2015,  03:02 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Жодному сучасному кінорежисеру не вдавалося показати історію життєвого досвіду людини з такого комедійного ракурсу, як це робить ДЖУД АППАТОУ. Такі його режисерські шедеври,  як «Трішки вагітна» та «Сорокарічний та незайманий», та ті які він продюсував, «Суперперці» та «Подружки нареченої», об’єднує чесний, безстрашний та комічний погляд на те, як складно зростати в сучасному світі.

Аппатоу ввів зовсім нові комедійні голоси до мейнстріму, починаючи Сетом Рогеном, і закнчуючи Ліною Данем, окрім багатьох інших. Зараз, будучи режисером вже п’ятого художнього фільму, Аппатоу знову презентує образ нестандартної особистості  та малює портрет нової комедійної зірки у фільмі, сценарій якого написала та зіграла ЕМІ БЕТ ШУМЕР (ТВ шоу «Всередині Емі Шумер / TV’s Inside Amy Schumer»), про жінку, яка живе без вибачень, навіть в тих випадках, де варто було б це зробити.

Читати далі...