Оновлення, в яких згадується Дж. К. Сіммонс

10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

14 листопада 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот (Диво-жінка) дуже мило посміхається в закулісному відео, що показує створення блокбастера «Ліга справедливості».

Тут режисер Зак Снайдер відправляє Джейсона Момоа (Аквамен) купатися в холодні води озер Північної Ірландії; Бен Аффлек (Бетмен) круто стрибає з великої висоти; Езра Міллер (Флеш) копіює режисерські вказівки Снайдера, підколюючи його; Рей Фішер (Кіборг) радісно клацає по клавішах транспортного засобу Темного лицаря; Гадот і Момоа міняються своєю зброєю та влаштовують між собою невеличкий двобій; а в кінці Момоа радісно біжить обійматися з Аффлеком. Також у відео з'являються Дж.К. Сіммонс (комісар Гордон) і Джеремі Айронс (Альфред Пенніворт).

«Ліга справедливості» прибуде в українські кінотеатри вже в цей четвер, 16 листопада. Купуйте квитки на її сеанси на нашому сайті.

6 листопада 2017,  00:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент супергеройського екшену «Ліга справедливості» знайомить нас з комісаром Джеймсом Гордоном (Дж.К. Сіммонс).

Гордон чекає на Бетмена (Бен Аффлек) на даху поруч з увімкненим Бет-сигналом, але Темний лицар приходить не один, а в компанії Диво-жінки (Галь Гадот) і Флеша (Езра Міллер). Вони говорять про напад парадемонів, а потім на даху раптово з'являється Кіборг (Рей Фішер), чиє безшумне прибуття викликає у Флеша кумедну реакцію. На початку відео можна почути фрагмент теми Бетмена з фільму 1989 року, яку написав Денні Ельфман.

Дивимося, як Диво-жінка рятує заручників у фрагменті «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

2 листопада 2017,  11:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив пропіарити повернення визнаного ситкому «Стримай свій ентузіазм», на чиєму рахунку є «Золотий глобус» і 2 «Еммі», за допомогою супергероїв з майбутньої «Ліги справедливості».

Їх спільний промо-ролик показує, як Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа) і Кіборг (Рей Фішер) дивляться в очікуванні, і тут комісар Гордон (Дж.К. Сіммонс) включає Бет-сигнал, але замість знака Бетмена на ньому з'являється обличчя зірки й творця серіалу Ларрі Девіда. Актор бачить сигнал зі свого вікна і каже в телефон, щоб його вимкнули, оскільки він нікуди не піде. А в кінці Флеш (Езра Міллер) зазначає, що «це було грубо». Звичайно, це ж Девід.

В останній раз «Стримай свій ентузіазм» з'являвся на екрані в 2011 році, а прем'єра його 9 сезону відбулася 1 листопада.

20 липня 2017,  03:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures представила дебютний трейлер до одного з найбільш інтригуючих та лякаючих фільмів цієї осені — детективного трилера «Сніговик», який є екранізацією роману Ю Несбе. У ньому оскарівський номінант Майкл Фассбендер та номінантка на премію «Золотий глобус» Ребекка Фергюсон втілюють поліцейських, які полюють на серійного вбивцю, що переслідує і розчленовує жінок. І, здається, їх підозрюваним буде місцевий мільйонер у виконанні володаря «Оскара» Дж.К. Сіммонса.

Понад два десятки ексклюзивних кадрів з трилеру Томаса Альфредсона ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри фільм прибуде в жовтні.

28 грудня 2016,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер мультфільму «Рок-Дог», знятого режисером Ешем Бранноном, який створив «Історію іграшок 2» та «Лови хвилю». Його нове анімаційне творіння розповідає про пса Боуді, який прагне стати відомим музикантом. Для цього він покидає своє село і починає працювати зі справжньою рок-зіркою — котом Енгусом.

Український трейлер мультфільму, який озвучили Люк Вілсон, Едді Іззард, Дж.К. Сіммонс та Мей Вітман, дивіться тут.

2 грудня 2016,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширена фічуретка музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» словами режисера Дем'єна Шазелла і виконавців головних ролей Райана Гослінга та Емми Стоун розповідає про те, як ідея відтворити на екрані атмосферу голлівудської класики заразила весь каст, та як вони невтомно репетирували і отримували кайф від того, що вчилися грати на музичних інструментах й танцювати.

Також тут про своїх персонажів повідали Дж.К. Сіммонс, Розмарі ДеВітт, Фінн Віттрок та Джон Ледженд, останній з яких вважає, що кращого дебюту в кіно він і бажати не міг.

14 листопада 2016,  18:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер кінокартини «День патріота», що розповідає про вибухи на Бостонському марафоні 2013 року, показує полювання на відповідальних за це терористів, яке ведуть Марк Уолберг, Кевін Бейкон та Дж.К. Сіммонс, і представляє перший погляд на дружину одного з винуватців тих трагічних подій у втіленні зірки «Супергерл» Мелісси Бенойст.

Режисером історичної драми виступив Пітер Берг, який зняв «Глибоководний горизонт», де головну роль також виконав Уолберг.

3 листопада 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер атмосферної музичної мелодрами «Ла Ла Ленд» присвячений безстрашним мрійникам, якими і є її головні герої — починаюча акторка і джазовий піаніст — у втіленні Емми Стоун і Райана Гослінга. А компанію їм в цій романтичній пригоді складуть Джон Ледженд і Дж.К. Сіммонс.

Кінокартину Дем'єна Шазелла вже вважають однією з основних претенденток на нагороди майбутнього оскарівського сезону, і у неї з'явилася нова дата виходу в український прокат — 2 лютого 2017 року.

18 жовтня 2016,  00:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під кінець цього року режисер «Глибоководного горизонту» Пітер Берг представить ще одну драму, засновану на реальних подіях, «День патріота». Головну роль в ній також зіграє Марк Волберг, і повідає вона про вибухи на Бостонському марафоні 2013 року.

Компанію Волбергу тут складуть Мішель Монахен, Дж.К. Сіммонс, Кевін Бейкон, Джон Гудман і Мелісса Бенойст, частину з яких вже можна побачити в тизер-трейлері.

16 вересня 2016,  14:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері комедії «Байстрюки» Оуен Вілсон і Ед Хелмс дізнаються від своєї матері у втіленні Гленн Клоуз, що їх батько насправді живий, тільки вона не знає, хто він. Брати вирішують відправитися на його пошуки, зустрічаючи на своєму шляху досить дивних кандидатів, в числі яких виявляється озброєний й не дуже привітний Дж.К. Сіммонс.

28 липня 2016,  17:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер трилера «Аудитор» з Беном Аффлеком в ролі генія-бухгалтера, який працює на злочинців, представляє перший погляд на персонажів у втіленні Анни Кендрік, Дж.К. Сіммонса, Джона Бернтала і Джеффрі Тембора.