Новини, в яких згадується Сем Мендес

20 лютого 2023,  23:29 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на звання Найкращий британський фільм року за версією кінопремії BAFTA претендували нові стрічки за участю Коліна Фаррелла, Флоренс П'ю, Сірши Ронан, Коліна Ферта, Емми Томпсон та багатьох інших відомих британських акторів. Хто ж з них отримав цю престижну нагороду?

Читати далі...
25 серпня 2022,  10:17 | Новини фільмів

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Грейхаунд: Битва за Атлантику»
Ще один військовий фільм з Томом Генксом
8 серпня 2020,  20:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

До початку світової пандемії коронавірусу та світового карантину, який на декілька місяців закрив кінотеатри практично у всіх країнах, військовий екшен «Грейхаунд: Битва за Атлантику» повинен був стати одним з перших блокбастерів літа, закликаючи глядачів до кінотеатрів епічною битвою в океані під проводом дворазового лауреата премії «Оскар» Тома Генкса. Але потім його прем'єра була перенесена на стримінгову платформу, і, як не дивно, цьому фільму там як раз і місце.

Читати далі...
4 травня 2020,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тайка Вайтіті вже побував в Асгарді і на Сакаарі в супергеройському блокбастері «Тор: Рагнарок», а тепер він збирається відправитися в далеку-далеку галактику в новому фільмі всесвіту «Зоряні війни».

Читати далі...
22 квітня 2020,  23:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Наталі Дормер втілює диявола з безліччю облич в новому трейлері фентезійного серіалу «Страшні казки: Місто янголів», виконавчим продюсером якого виступає Сем Мендес.

Читати далі...
10 березня 2020,  13:41 | Новини серіалів

Канал Showtime поділився офіційним трейлером свого очікуваного фентезійного серіалу «Страшні казки: Місто янголів», в якому сяє і одночасно жахає зірка серіалу «Гра престолів» Наталі Дормер.

У спін-оффі серіалу «Страшні казки» Дормер втілює демоницю Магду, яка вміє змінювати свій зовнішній вигляд і прибуває в Лос-Анджелес у 1938 році, щоб влаштувати там справжнє пекло. Паралельно сюжет буде слідувати за двома детективами (Нейтан Лейн і Деніел Дзоватто), які розслідують жахливі ритуальні вбивства і опиняються в центрі расової війни, що буквально охоплює місто своїм нищівним полум'ям.

Одним з продюсерів серіалу виступає режисер оскароносного фільму «1917» Сем Мендес. Прем'єра серіалу «Страшні казки: Місто янголів» відбудеться 26 квітня.

9 березня 2020,  21:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стартували зйомки фільмів «Ув'язнений номер 760» і «Сила собаки», головні ролі в яких виконає зірка серіалу «Шерлок» і номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
Рецензія на фільм «1917»
Врятувати лейтенанта Блейка
1 лютого 2020,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік за роком Голлівуд продовжує змагатися з самим собою в жанрі військовий епік, і новим творінням даного роду став фільм Сема Мендеса «1917», чиї події розвиваються в окопах Першої світової війни. Вони слідують за двома молодими солдатами Блейком і Шофілдом, яких викликають до генерала. Блейк думає, що їх відправлять за їжею або на інше легке завдання, а замість цього хлопці пускаються в крос на виживання по пересіченій місцевості, де зачаївся ворог, щоб врятувати батальйон старшого брата Блейка з пастки, яку готують німці.

Читати далі...
14 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Англійська актриса Наталі Дормер, вона ж Маргери Тірелл з «Гри престолів», підкорює і лякає своїми перевтіленнями в офіційному тизер-трейлері серіалу «Страшні казки: Місто янголів».

Новий серіал від виконавчого продюсера Сема Мендеса, який вчора отримав 3 номінації на премію «Оскар» за фільм «1917», відправляє нас в Лос-Анджелес 1938 року, де він буде досліджувати суміш надприродних подій і реальності разом з персонажами, пов'язаними з божеством Санта-Муерте і Дияволом. Дормер втілює в ньому загадкову Магду, яка прагне до того, щоб «цей світ горів».

Разом з нею в спін-оффі зіграє Рорі Кіннер з оригінальних «Страшних казок». Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу відбудеться навесні, 26 квітня.

11 січня 2020,  21:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент військового екшену Сема Мендеса «1917», який знову вражає своїм візуальним рядом, що створив оператор фільмів «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Скайфол» Роджер Дікінс.

Нова стрічка від режисера фільму «Скайфол» відправляє глядача на передову Першої світової війни, де два молоді солдати Шофілд (Джордж МакКей) і Блейк (Дін-Чарльз Чепмен) отримують від свого командира (Колін Ферт) важливе завдання перетнути ворожу територію і попередити своїх про майбутній напад. Фрагмент показує Шофілда в місті, яке охоплене вогнем, і тут його помічає ворог і починає по ньому стріляти...

Фільм «1917» потрапив у список Найкращих фільмів 2019 року за версією Американського інституту кіномистецтва, отримав 2 премії «Золотий глобус» і є одним з головних претендентів на «Оскар». В український прокат він вийде 30 січня.

13 грудня 2019,  20:55 | Новини фільмів

Перший фрагмент військового бойовика «1917» від режисера фільму «Скайфол» Сема Мендеса показує дуже напружений епізод, де головний герой намагається втекти від ворога, який стріляє по ньому, крізь руїни міста.

Події екшену «1917» розвиваються під час Першої світової війни і слідують за двома молодими солдатами і друзями Шофілдом (Джордж МакКей) та Блейком (Дін-Чарльз Чепмен). Командир (Колін Ферт) доручає їм небезпечну і дуже відповідальну місію, від результату якої залежить життя багатьох британських солдатів, включаючи брата Блейка. Хлопці повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад. І в даному фрагменті Шофілд щосили намагається вижити серед руїн міста, де засіли німці.

Дивіться також український трейлер фільму «1917». У кіно з 30 січня.

16 листопада 2019,  00:38 | Новини фільмів

Очікуваний військовий екшен Сема Мендеса «1917» за участі Бенедикта Камбербетча і Коліна Ферта отримав офіційний український трейлер, який своєю темою і атмосферою нагадує «Дюнкерк» Крістофера Нолана.

Нова кінострічка від режисера знаменитого шпигунського бойовика «Скайфол» розповість про двох молодих британських солдатів Шофілда (Джордж МакКей з «Капітана Фантастика») та Блейка (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яким їхній командир під час Першої світової війни доручив небезпечну і дуже відповідальну місію. Хлопці повинні боротися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого можуть загинути багато солдатів, включаючи брата Блейка.

Українська прем'єра фільму «1917» відбудеться 30 січня 2020 року. Компанію йому в прокаті складуть драма Грети Гервіг «Маленькі жінки» та кримінальна картина Гая Річі «Джентльмени».

4 жовтня 2019,  18:58 | Новини фільмів

Вчора вийшов другий офіційний трейлер військової кінокартини про Першу світову війну з лаконічною назвою «1917», яку зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Скайфолл» Сем Мендес.

Драматичний фільм «1917» зібрав зірковий каст, куди увійшли Колін Ферт, Бенедикт Камбербетч, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, але його головними героями будуть двоє молодих солдатів у втіленні Джорджа МакКея і Діна-Чарльза Чепмена. Командир відправляє їх передати важливе повідомлення і врятувати батальйон, де служить брат одного з них, але для цього їм доведеться ризикувати життям і перетнути ворожу територію.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса відбудеться 25 грудня. З нетерпінням очікуємо оголошення дати його виходу в український прокат.

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.