Новини, в яких згадується Хлоя Грейс Морец

Рецензія на фільм «Том і Джеррі»
Звичайна комедія про легендарних кота і мишеня
3 березня 2021,  22:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На комедійних мультфільмах про Тома і Джеррі, яких знамениті американські мультиплікатори Вільям Ханна та Джозеф Барбера придумали в 1940-му році, виросло вже декілька поколінь. Імена цих кота й мишенятка діти по всьому світу запам'ятовують раніше, аніж імена супергероїв Marvel і DC, але, як не дивно, Том і Джеррі рідко отримують квиток на великий екран. Дуже рідко. І режисер Тім Сторі вирішив це виправити.

Читати далі...
27 лютого 2021,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною героїнею сімейної комедії «Том і Джеррі», прем'єра якої відбулася в кінотеатрах 25 лютого, виступає весільна розпорядниця Кайла Форестер у втіленні Хлої Грейс Морец. Але на цю роль розглядали й інших знаменитих актрис Голлівуду та актрис, чия зірка тільки сходить.

Читати далі...
25 лютого 2021,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 25 лютого, в український прокат виходить запальна сімейна комедія «Том і Джеррі», і її святковий ТБ-ролик нагадує нам за допомогою шампанського та бензопили про непрості стосунки її головних героїв.

Читати далі...
29 грудня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожної місії є свої демони. З'явився трейлер загадкового військового бойовика «Повітряний бій» («Shadow in the Cloud»), в якому зірка фільмів «Пипець» Хлоя Грейс Морец повинна доставити важливий вантаж та... битися з монстром.

Читати далі...
28 грудня 2020,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новим постером сімейна комедія «Том і Джеррі» обзавелася святковим промо-роликом, в якому Джеррі підготував для Тома подарунок на Різдво. І Том навряд чи буде від нього в захваті.

Читати далі...
25 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна парочка влаштовує справжній переполох на завантажених вулицях Нью-Йорка на новому офіційному постері пригодницької комедії «Том і Джеррі», яким поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
17 листопада 2020,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний дует нерозлучних ворогів, які так довго воюють, що вже стали найкращими друзями, вирушає підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері пригодницької комедії «Том і Джеррі». І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем.

Читати далі...
8 жовтня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найдивніша американська сімейка повернеться на великі екрани в комедійному мультфільмі «Родина Адамсів 2», атмосферним тизером якого сьогодні поділилася в мережі кіностудія MGM.

Читати далі...
1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
7 листопада 2019,  00:04 | Новини фільмів

Новий фрагмент комедійного мультфільму «Родина Адамсів» показує, як Адамси зібралися за одним столом для небезпечної сімейної вечері.

В анімаційній картині Грега Тірнана і Конрада Вернона Адамси готуються до приїзду всієї своїєї гучної рідні на свято на честь дорослішання Пагслі (Фін Вулфард). Тому в даному фрагменті Мортіша (Шарліз Терон) та Гомес (Оскар Айзек) обговорюють, де вони зможуть розмістити всіх своїх численних родичів, поки Венздей (Хлоя Грейс Морец) катує Пагслі, а Пагслі намагається вбити батька. Також тут з'являється милий восьминіжок, улюбленець Венздей, а наприкінці прибуває дядечко Фестер (Нік Кролл).

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Родина Адамсів», який вийшов в український прокат 24 жовтня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

25 жовтня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Родина Адамсів напевно є найзнаменитішою родиною в історії кіно і мультиплікації, але її вже давно не було видно на великому екрані. І ось студія Metro-Goldwyn-Mayer вирішила знову вдихнути в цих блідих готичних персонажів життя, знявши про них повнометражний мультфільм. У ньому Адамси поселяються в напівзруйнованому особняку на високій горі, подалі від цікавих людських очей, але одного разу виявляють, що під горою розташувалося занадто ідеальне передмістя, жителі якого люблять яскраві кольори і не люблять усіх, хто від них хоч трохи відрізняється.

Читати далі...
21 жовтня 2019,  18:17 | Новини фільмів

Корейський режисер Хон Сон-хо зняв свою версію знаменитої казки «Білосніжка та сім гномів», яка отримала назву «Червоні черевички і 7 гномів».

Заздрісна і зла мачуха Реджина (Джина Гершон) готова на все, щоб знищити свою прекрасну прийомну дочку Білосніжку (Хлоя Грейс Морец). Втікши з палацу і прихопивши з собою пару чарівних червоних черевичків (в яких дівчина стає дуже стрункою), Білосніжка стикається з сімома гномами, які насправді є проклятими воїнами, і тепер їй належить допомогти їм зняти це жахливе прокляття.

На великі екрани анімація «Червоні черевички і 7 гномів» вийде 2 січня 2020 року.

24 вересня 2019,  15:16 | Новини фільмів

У мережі з'явився розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму від студії Metro-Goldwyn-Mayer «Родина Адамсів», де знаменита родина демонструє свої різні дивацтва.

Анімаційна стрічка режисерів Грега Тірнана і Конрада Вернона покаже, як дуже дивна сімейка Адамсів в особі Мортіші (Шарліз Терон) та Гомеса (Оскар Айзек), їхніх дітей Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фінн Вулфард), дядечка Фестера (Нік Кролл) та бабусі (Кетрін О'Гара) селиться в напівзруйнованому особняку поруч з кладовищем, недалеко від яких розташувалося ідеальне передмістя з красивими газонами й зразковими сусідами. І їм не позаздриш, оскільки Адамси збираються струсонути їхнє нудне життя своїми дивацтвами.

Українська прем'єра «Родини Адамсів» нещодавно була перенесена на 24 жовтня, а значить його можна буде подивитися всією сім'єю напередодні Геловіна.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...
7 серпня 2019,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменита сімейка диваків переїжджає в надто радісне містечко в офіційному українському трейлері комедійної анімації «Родина Адамсів».

У своій мультиплікаційній пригоді похмурі Мортіша (Шарліз Терон) та Гомес Адамси (Оскар Айзек) разом зі своїми дітьми Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фінн Вулфард) селяться в напівзруйнованому маєтку, що розташований недалеко від ідилічного передмістя. Венздей доводиться ходити в звичайну школу, де всі діти її не без підстави побоюються, але незабаром вона знаходить подружку в особі дівчинки Паркер (Елсі Фішер), яка хоче стати бунтаркою, як і Венздей.

В кінотеатрах України «Родина Адамсів» влаштує хаос восени, з 24 жовтня.