Новини, в яких згадується Джо Мортон

9 березня 2021,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Зак Снайдер поділився сьогодні заключним персональним трейлером супергеройського фільму «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», де в центрі уваги опиняється шостий член команди Віктор Стоун/Кіборг.

Читати далі...
11 червня 2018,  15:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал CBS замовив 1 сезон серіалу «Бог додав мене в друзі» («God Friended Me»), який розповість про атеїста, чиє життя змінює один загадковий запит в друзі.

Зірка серіалу «Мер» Брендон Майкл Холл втілює переконаного атеїста Майлза Файнера, який працює на радіо. Одного разу до нього в друзі в соцмережах стукає сам Бог, і коли Майлз додає Всевишнього, то мимоволі стає його агентом на землі, в чиї обов'язки входить зміна доль навколишніх на краще і навіть порятунок їхніх життів.

Також постійних героїв в драмі «Бог додав мене в друзі» зіграють Вайолетт БінФлеш», «Залишені», «Резидент») і Джо МортонТермінатор 2», «Скандал», «Ліга справедливості»)

Прем'єра серіалу від творця Стівена Ліліена, який є продюсером і сценаристом «Готема», відбудеться восени.

29 жовтня 2017,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рей Фішер перетворюється в Кіборга на новому анімованому постері супергеройського екшену «Ліга справедливості».

Кіборг є найменш відомим членом команди Бетмена (Бен Аффлек), але володіє не менш вражаючими здібностями, ніж інші супергерої. Раніше Віктор Стоун навчався в коледжі, де був зіркою американського футболу, але після жахливої ​​аварії його життя опинилося на волосині, і його батько доктор Сайлас Стоун (Джо Мортон) за допомогою інопланетної технології Материнського ящика замінив пошкоджені органи й частини тіла на кібернетичні. Тепер він вміє літати, його рука перетворюється на пушку, а також Кіборг відмінно розбирається у всіх передових технологіях.

Дивимося фінальний український трейлер «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.