Новини, в яких згадується Нейтан Філліон

1 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Режисер Джеймс Ганн повідомив про старт знімального процесу очікуваного кінокоміксу «Супермен: Спадщина», що стане початком DCU, поділившись фотографією акторського складу на чолі з Суперменом і Лоїс Лейн.

Читати далі...
8 лютого 2021,  20:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Токс Олагундойє, яка грала у фінальному сезоні хітового серіалу «Касл» детектива Гейлі Шіптон, приєдналася до касту 3 сезону кримінальної драми Нейтана Філліона «Новобранець».

Читати далі...
4 січня 2021,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 3 січня, на американські телеекрани повернулася поліцейська драма «Новобранець» («The Rookie»), де зірка хітового серіалу «Касл» Нейтан Філліон грає роль найстаршого новобранця в департаменті поліції Лос-Анджелеса Джона Нолана.

Читати далі...
22 серпня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька хвилин тому на конвенції DC FanDome був представлений перший погляд на супергеройський екшен Джеймса Ганна «Загін самогубців: Місія навиліт» у вигляді закулісного відео, яке дозволяє познайомитися з оновленою командою та розглянути їхні божевільні костюми.

Читати далі...
5 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. і каст супергеройського екшену «Загін самогубців 2» вирішили відсвяткувати день народження режисера Джеймса Ганна, представивши офіційний логотип сиквела на різних мовах. Включно з українською.

Читати далі...
13 жовтня 2019,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Касл», готуйтеся, у нас чудова новина. У новій серії детективного серіалу «Новобранець» до Нейтана Філліона приєднаються його брати по зброї Шеймус Девер і Джон Уертас.

Читати далі...
9 вересня 2019,  00:51 | Новини серіалів

Після закінчення серіалу «Касл» актор Нейтан Філліон вирішив знову опинитися в епіцентрі небезпечних подій і перестрілок, записавшись в поліцію в кримінальній драмі від каналу ABC «Новобранець».

Серіал «Новобранець» («Новачок») розповідає про чоловіка середніх років на ім'я Джон Нолан (Филлион), який після трагічної події вирішує змінити своє життя і стати поліцейським в Лос-Анджелесі. Промо-ролик 2 сезону повідомляє, що терористи планують біологічну атаку на місто, і Нолан не збирається стояти осторонь і чекати підкріплення, коли життя людей знаходяться в небезпеці. Прямо як Касл.

Новий сезон «Новобранця» стартує 29 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

24 жовтня 2018,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов ексклюзивний трейлер супергеройського мультфільму Сема Лью «Reign of The Supermen» («Царство Суперменів»).

«Царство Суперменів» буде сиквелом анімаційної картини «Смерть Супермена», який покаже, що трапляється, коли в світі більше немає Супермена... а потім їх з'являється занадто багато.

Персонажів мультфільму озвучують Камерон Монахен, Нейтан Філліон, Ребекка Ромейн, Рейн Вілсон, Джеррі О'Коннелл, Кресс Вільямс і Токс Олагундойє.

Прем'єра «Царства Суперменів» відбудеться в 2019 році .

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...
20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
16 травня 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизером вийшов повноцінний трейлер нової кримінальної драми «The Rookie» («Новачок»), в якому зірка «Касла» Нейтан Філліон відправляється на службу в поліцію.

Починати спочатку непросто, особливо для хлопця з маленького містечка Джона Нолана (Філліон), який після змінюючого життя інциденту вирішив здійснити свою мрію і стати офіцером поліції Лос-Анджелеса. Колеги зустрічають зі скептицизмом найстаршого новачка у відділку і сприймають його як ходячу кризу середнього віку. Адже якщо він не зможе встигати за молодими копами й злочинцям, то буде ризикувати своїм життям та життями оточуючих. Але якщо він зможе використовувати свій життєвий досвід, рішучість і почуття гумору, то досягне успіху в новій главі свого життя.

Прем'єра серіалу «The Rookie», де також зіграють Алісса Діас, Річард Т. Джонс, Тітус Макін мол., Мерседес Масон, Мелісса О'Ніл, Ефтон Вільямсон та Ерік Вінтер, відбудеться восени.

14 травня 2018,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC уже почав просувати свою нову кримінальну драму «The Rookie» («Новачок»), де головну роль виконує зірка «Касла» Нейтан Філліон.

Філліон грає 40-річного Джона Нолана, який переїжджає із затишного невеликого міста в Лос-Анджелес, щоб здійснити свою давню мрію — стати копом в поліцейському відділку Міста ангелів. Він повинен адаптуватися до небезпечного, веселого й непередбачуваного життя «новачка», щоб не упустити другий шанс чогось досягти.

Замість Кейт Беккет (Стана Катік) тепер напарницею Касла, вірніше Нолана, буде Талія Бішоп (Ефтон Вільямсон).

Дати прем'єри у серіалу «The Rookie» поки немає, але вона очікується цієї осені.

14 травня 2018,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського мультфільму «Смерть Супермена» показує, як легендарний герой DC сходиться в смертельному двобої зі своїм нездоланним противником.

На Землю прибуває монстр Думсдей, чиєю єдиною метою є знищення всього живого. У сутичку з ним вступають члени Ліги справедливості Бетмен (Джейсон О'Мара), Диво-жінка (Розаріо Доусон), Аквамен (Метт Лантер), Флеш (Крістофер Горам), Кіборг (Шемар Мур) і Зелений ліхтар (Нейтан Філліон), але вони опиняються або сильно поранені, або при смерті. І тут на захист людства стає Супермен (Джеррі О'Коннелл), для якого це буде останній бій.

Прем'єра мультфільму, який зняли Сем ЛьюБетмен: Вбивчий жарт») і Джейк Касторена («Ліга справедливості»), відбудеться пізніше в 2018 році.

3 квітня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 2 сезону пригодницького серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» від Netflix відправляє глядача на вечірку таємного товариства V.F.D., куди входили Бодлери.

На карнавальної вечірці зібралося багато Волонтерів, які бажають покласти край загадковим пожежам: Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та його брат Жак (Нейтан Філліон), дядько Монті (Аасіф Мандві), тітка Жозефіна (Елфрі Вудард), Жаклін (Сара Каннінг) і доктор Орвелл (Кетрін О'Хара)... А таємне послання, яке тут передається з рук в руки, повідомляє про наближення незваного гостя графа Олафа (Ніл Патрік Харріс). Чи зможуть вони зупинити небезпечного лиходія?

Всі серії 2 сезону, які є екранізацією книг «Бузувірський інтернат», «Липовий ліфт», «Гидке містечко», «Жахлива клініка» та «Кровожерний карнавал», вже доступні до перегляду на Netflix.