Оновлення, в яких згадується Меттью Вон

21 вересня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце» показує знайомство Еггсі (Терон Еджертон) і Мерліна (Марк Стронг) з агентом Текілою у втіленні Ченнінга Татума. Текіла працює на американську секретну службу «Стейтсмен», до яких представники «Кінгсман» звертаються за допомогою у важкі часи. Але їх зустріч проходить не так гладко, як хотілося б.

Більше 30 нових кадрів ви знайдете в нашій галереї. А сам фільм Меттью Вона, де також повернеться Колін Ферт, ви можете подивитися в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

19 вересня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перед обличчям небезпеки перед очима людини пробігає все життя та найрідніші люди; це відбувається і з Еггсі (Терон Еджертон) в новому ТБ-ролику фільму «Кінгсман: Золоте кільце». Після чого він каже принцесі Тільді (Ханна Альстрем), що хоче провести з нею все своє життя. Але чи є це справжньою пропозицією руки та серця? Дізнаємося вже чере пару днів.

Трійцю українських ТБ-роликів шпигунського екшену Меттью Вона, що показують багато нових моментів, дивіться тут. У кіно з 21 вересня.

17 серпня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Тільда (Ханна Альстрем), яка прославилася пікантною пропозицією на адресу агента Еггсі (Терон Еджертон) в «Kingsman: Таємна служба», повернеться в сиквелі, що підтверджує новий ТБ-ролик. Більш того, Еггсі буде запрошений до її знатних батьків на шикарну звану вечерю. І на питання його високості про те, чим він займається, хлопець відповідає просто й майже правдиво — працює на кравців Kingsman.

Другий український трейлер шпигунського екшену Меттью Вона «Kingsman: Золоте кільце», який вийде в кіно у вересні, дивіться тут.

20 липня 2017,  23:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Френка Сінатри у другому трейлері шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» звучить вже більш запальна композиція групи The Who «My Generation», під яку Терон Еджертон разом з однооким Коліном Фертом показують своїм американським колегам, наскільки вони круті. Цього разу їм доведеться захищати світ від лиходійки Джуліанни Мур, чиї літаючі дрони з вибухівкою знищують штаб-квартиру агентів Kingsman. Тому вони їдуть в США у гості до агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль. На озброєнні у останнього з них буде дуже небезпечна скакалка, вибачте, ласо.

Персональні постери з героями і лиходійкою фільму Меттью Вона ви знайдете тут. У кіно він прибуде у вересні.

9 липня 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон повертається на екрани в образі самого стильного шпигуна в екшені «Kingsman: Золоте кільце», і його другий ТБ-ролик робить акцент на тому, що для нової місії агенти Kingsman обзаведуться новим гардеробом. Цього разу Еггсі та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в США, де зустрінуть агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум і Педро Паскаль.

Український трейлер пригодницького екшену Меттью Вона, головною лиходійкою якого буде Джуліанна Мур, дивіться тут.

8 травня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес поділився в Твіттері першим ТБ-роликом шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», де Еггсі (Терон Еджертон) та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в Кентуккі, щоб познайомитися зі своїми американськими колегами Statesman у втіленні Бріджеса, Ченнінга Татума, Педро Паскаля й Холлі Беррі, та скуштувати їх фірмовий бурбон.

Український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», знятого Меттью Воном, дивіться тут.

25 квітня 2017,  13:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший український трейлер шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце», в якому Терон Еджертон та Марк Стронг повертаються в образах британських суперагентів Еггсі і Мерліна, чию штаб-квартиру підривають, і тепер вони змушені відправитися в США, щоб працювати разом зі своїми американськими колегами у втіленні Ченнінга Татума, Холлі Беррі і Педро Паскаля.

Українська прем'єра екшену від режисера «Kingsman: Таємна служба» Меттью Вона відбудеться 28 вересня.

18 квітня 2017,  21:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон щойно поділився першим поглядом на свій майбутній шпигунський екшн «Kingsman: Золоте кільце» у вигляді 16-секундного відео, де тільки й встигай натискати на паузу, щоб розібрати, що нам готує цей очікуваний сиквел Меттью Вона. З нетерпінням чекаємо виходу трейлера.

Перші кадри з новими героями «Kingsman: Золоте кільце» у втіленні Ченнінга Татума, Холлі Беррі та Джеффа Бріджеса ви знайдете тут.