Новини, в яких згадується Томас Кречман

21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
27 травня 2022,  15:43 | Новини фільмів

Гаррісон Форд знову одягнув свій знаменитий капелюх і вирушив на пошуки нових пригод на першому офіційному кадрі очікуваного фільму «Індіана Джонс 5», який буде п'ятим розділом культової пригодницької франшизи, що стартувала у 1981 році, тобто цього року святкує своє 41-річчя.

Читати далі...
3 жовтня 2017,  22:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер пригодницького трилера «Джунглі», заснованому на реальній історії виживання і знятому за мемуарами-бестселера Йоссі Ґінсберґа.

Молодий хлопець Йоссі Ґінсберґ (Деніел Редкліф) залишає спокійне життя і вирушає на пошуки себе углиб Амазонських джунглів. Протягом року він подорожує второваними дорогами, поки разом з двома новими друзями не зустрічає таємничого Карла Рушпрехтера (Томас Кречман) і не їде з ним у найбільш незвідані куточки джунглів. Те, що починається як втілення мрії, уже невдовзі перетворюється на страшний тест на виживання, віру та стійкість духу.

У кінотеатрах України з 2 листопада.

13 липня 2014,  21:44 | Статті | Автор: Андрей Головешко

По мотивам компьютерных игр было снято множество полноценных фильмов, но только единицы из них по-настоящему смогли раскрыть всю тему и весь сюжет той или иной игры, и не разочаровать преданных фанатов. Большинство экранизаций получаются провальными и сразу же после премьеры принимают в свой адрес массу критики от геймеров. Так было с ХитмэномМакс Пэйном и множеством других проектов. Но есть и яркий свет среди этой густой темноты. Несколько фильмов действительно оправдали ожидания фанатов и как минимум небыли освистаны. В этот список можно отнести экранизацию Принца ПерсииСайлент Хилла и даже недавно вышедшую Жажду скорости (Need for Speed). Но сейчас мы будет обсуждать еще не вышедшие фильмы по мотивам компьютерных игр. Если вы думаете что их не так много, вы очень заблуждаетесь, ведь только на данный момент известно о выходе более 30 фильмов. Мы постараемся разобрать самые основные и самые ожидаемые проекты, так что приступим:

Читати далі...