Новини фільмів, в яких згадується Синтія Еріво

14 березня 2024,  09:00 | Новини фільмів

Цієї осені одна із найулюбленіших світових історій оживе у захопливій та величній кінопригоді «Wicked: Чародійка»! Дивіться її тизер-трейлер прямо зараз.

Читати далі...
13 лютого 2024,  18:12 | Новини фільмів

Аріана Гранде та Синтія Еріво стають відьмами з країни Оз у казковому тизер-трейлері фентезійного мюзиклу «Зла: Частина перша» від студії Universal Pictures.

Читати далі...
18 квітня 2023,  18:43 | Новини фільмів

На честь старту знімального процесу режисер Джон М. Чу поділився першими кадрами масштабного фентезі-мюзиклу «Зла» («Wicked»), який буде розбитий на два фільми.

Читати далі...
25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Читати далі...
31 травня 2022,  17:55 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Роберт Земекіс, який зняв фільми «Форрест Гамп» та «Ізгой», та лауреат премії «Оскар» Том Генкс возз'єдналися, щоб подарувати новому поколінню дітей свою версію казки «Піноккіо».

Читати далі...
26 березня 2021,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто чекав побачити науково-фантастичний фільм «Хода хаосу», знятий за романом Патріка Несса! Вже скоро він вийде в український прокат під назвою «Дорога хаосу», як підтверджує дубльований трейлер.

Читати далі...
20 листопада 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука» Том Голланд та зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі намагаються вижити на інший планеті в постапокаліптичному майбутньому в першому трейлері науково-фантастичного фільму «Хода хаосу».

Читати далі...
13 листопада 2020,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, що в 2021 році довгоочікувана фантастика «Хода хаосу», головні ролі в якій виконують Том Голланд і Дейзі Рідлі, все-таки вийде на великі екрани. На це натякає її перший офіційний постер.

Читати далі...
23 липня 2019,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов трейлер біографічної драми під назвою «Гаррієт», де зірка фільмів «Погані часи у „Ель Роялі“» і «Вдови» Синтіа Еріво втілює жінку, яка відважно боролася з рабством.

Кінокартина режисера Кейсі Леммонс розповідає історію життя американської активістки і борця за свободу Гаррієт Табмен. Одного разу їй вдалося втекти з рабства, але вона повернулася, щоб звільнити свою сім'ю і друзів. Гаррієт, ризикуючи своїм життям, створила цілу підпільну мережу супротивників рабства і з її допомогою змогла звільнити 70 осіб.

Байопік «Гаррієт», де компанію Еріво складають Жанель Моне, Джо Елвін та Леслі Одом мол., покажуть у вересні в рамках кінофестивалю в Торонто, а у світовий прокат він вийде в листопаді.

18 квітня 2019,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки промо-тур блокбастера «Месники: Завершення» знаходиться в самому розпалі, Тома Голланда відправили подалі від допитливих журналістів в ліс на додаткові зйомки екранізації науково-фантастичного роману Патріка Несса «Хода хаосу».

Читати далі...
9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
3 жовтня 2018,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес грає священика, який намагається оселитися в загадковому готелі, в дебютному фрагменті трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Картина «Погані часи у „Ель Роялі“», чиї події розвиваються в 1960 роках, розповість про семеро незнайомців, у кожного з яких є страшний секрет. Вони тікають від свого минулого і в одну доленосну ніч опиняються під дахом готелю «Ель Роял», який переживає не найкращі часи. У цьому готелі кожен з них отримує останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усі відправиться в пекло. У фрагменті персонаж Бріджеса разом з персонажами Джона Гемма та Синтії Еріво намагається заселитися в готель, і коли нарешті на ресепшені з'являється адміністратор Майлз (Льюїс Пуллман), він категорично заявляє, що священику (Бріджес) тут не місце. Але той нікуди не збирається йти.

Дивіться другий трейлер фільму «Погані часи у „Ель Роялі“», де також з'являются Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В українських кінотеатрах новий триллер Дрю Годдарда можна буде побачити на наступному тижні, 11 жовтня.

29 серпня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox показала новий трейлер трилера Дрю Годдарда «Погані часи у „Ель Роялі“» за участю зірки «Месників: Війна нескінченності» Кріса Гемсворта й зірки «П'ятдесяти відтінків сірого» Дакоти Джонсон.

Гемсворт і Джонсон втілюють двох із семи таємничих незнайомців, у кожного з яких є темне минуле. В одну доленосну ніч у 1960-х роках вони опиняються в покинутому готелі «Ель Роялі», який розташований поруч з озером Тахо. Незабаром вони відкривають, що цей готель зберігає страшну таємницю, і отримують останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усе полетить у пекло.

Решту незнайомців грають Джон Гемм, Джефф Бріджес, Кейлі СпеніЛьюїс Пуллман та Синтіа Еріво.

Побачити прибуття героїв в загадковий готель ви можете на персональних постерах фільму «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

15 серпня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим офіційним трейлером драматичного трилера «Вдови» від режисера оскароносного фільму «12 років рабства» Стіва МакКуїна і сценариста «Загубленої» Гілліан Флінн.

Четверо грабіжників, які вкрали 2 мільйони доларів у небезпечного мафіозі, були застрелені під час чергового пограбування, і тепер мафіозі вимагає цю суму з їхніх вдів, погрожуючи їм розправою. Вдова Вероніка (Віола Девіс) знаходить плани наступного пограбування, яке планував її чоловік, і вирішує об'єднатися з іншими вдовами Ліндою (Мішель Родрігес), Еліс (Елізабет Дебікі) та Белль (Сінтіа Еріво), щоб самим провернути цю справу і розплатитися з боргом.

У трилері МакКуїна також знялися Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Деніел Калуя, Джон БернталДжекі Вівер і Роберт Дювалл.

Дивіться перший український трейлер фільму «Вдови». У кіно з 15 листопада.