Новини, в яких згадується Ентоні Гопкінс

27 квітня 2021,  00:49 | Нагороди та премії

Актор Ентоні Гопкінс став володарем премії «Оскар», перемігши в номінації «Кращий актор». Нагороду він отримав за роль у фільмі «Батько» режисера Флоріана Зеллера. Цей фільм як раз виходить в кінотеатрах України наступного тижня – 29 квітня.

Читати далі...
11 березня 2021,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Ентоні Гопкінс стає батьком лауреатки премії «Оскар» Олівії Колман в драматичній стрічці «Батько», яка на початку року отримала 4 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
19 січня 2021,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський телеканал CBS представив офіційний трейлер свого очікуваного серіалу «Клариса», який поверне на екрани знамениту героїню Кларису Старлінг з роману Томаса Гарріса «Мовчання ягнят».

Читати далі...
25 вересня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Classics представила зворушливий трейлер драматичного фільму «Батько» («The Father»), головні ролі в якому виконують лауреати премії «Оскар» Олівія Колман та Ентоні Гопкінс.

Читати далі...
23 травня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ готує мультсеріал за мотивами кіновсесвіту Marvel «Що, якби...?», який представить альтернативні реальності за участю наших улюблених супергероїв. І існує теорія, що в одній з його серій Локі і Тор поміняються місцями.

Читати далі...
22 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвірка рідкісних концепт-артів супергеройського фільму режисерів Ентоні і Джо Руссо «Месники: Війна нескінченності», якому цієї весни виповнилося 2 роки, представляє альтернативні костюми та різні зачіски бога грому Тора.

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
6 листопада 2019,  16:39 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Ентоні МакКартен, відомий завдяки фільмам «Теорія всього», «Темні часи» і «Богемна рапсодія», написав нову біографічну драму «Два Папи», чий трейлер вийшов вчора на Netflix.

Байопік режисера Фернанду Мейрелліша буде інтимним поглядом на непрості відносини консервативного Папи Римського Бенедикта XVI (Ентоні Гопкінс), який після гучного скандалу збирається відректися від свого престолу, і його майбутнього спадкоємця, ліберального Папи Римського Франциска (Джонатан Прайс). Фільм покаже, про що Папи говорять за закритими дверима Ватикану, гуляючи садом, поїдаючи піцу і граючи на фортепіано.

В обмежений американський прокат фільм «Два Папи» вийде 27 листопада, а на Netflix його прем'єра відбудеться наприкінці року, 20 грудня.

30 серпня 2019,  14:45 | Новини фільмів

Перший тизер драматичного фільму Фернанду Мейрелліша «Два Папи», натхненного реальними подіями, показує, про що говорять Папи за закритими дверима.

У тизері Папа Римський Бенедикт XVI (Ентоні Гопкінс) запитує свого майбутнього наступника Папу Римського Франциска (Джонатан Прайс), чи чув він про The Beatles, але виявляється, що Бенедикт сам не знає, хто така «Eleanor Rigby». Далі Бенедикт зазначає, що Франциск завжди був його «найсуворішим критиком», і каже, що «Бог виправляє помилки одного Папи, посилаючи світові іншого Папу». І він би хотів побачити, хто його замінить.

Світова прем'єра фільму «Два Папи» відбудеться завтра. 31 серпня, на кінофестивалі в американському місті Теллурайд.

27 червня 2018,  00:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне відео 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу» показує, як Тенді Ньютон гримували для однієї з найбільш драматичних сцен за участю її героїні Мейв.

Мейв знайшла спосіб, як зламати систему і контролювати інших роботів, але не вміє контролювати людей, тому коли її зловили люди, то порізали тіло героїні вздовж і поперек, намагаючись розкрити її секрет. Продюсер Ліза Джой зазначає, що ця сцена також є дуже важкою для Форда (Ентоні Хопкінс), оскільки він зізнається, що Мейв завжди була його улюбленицею. Вона обрала свою дочку, хоча знає, що їх історію придумали люди, і не збирається здаватися, тому Форд дарує їй останній подарунок, підключаючи назад до мережі.

Фінальна серія 2 сезону «Світу Дикого Заходу» вийшла 24 червня. Серіал повернеться з новими серіями в 2019 році.

4 червня 2018,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Перехід з одного світу в наступний вимагає сміливих кроків.»

У неділю канал HBO опублікував новий трейлер 2 сезону хітового серіалу «Світ Дикого Заходу», який присвячений його фінальним серіям.

«Світ Дикого Заходу», в якому грають Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Ед Харріс, Джеффрі Райт, Джеймс Марсден і Ентоні Хопкінс, є темною одіссеєю про світанок штучного розуму та еволюцію гріха. Розвиваючись на перетині найближчого майбутнього і переосмислення минулого, серіал досліджує світ, в якому апетити кожної людини, не має значення, наскільки вони шляхетні чи розбещені, можуть бути задоволені.

Наступна серія «Світу Дикого Заходу», в якій будет розкрито походження Акечети (Занн МаКларнон) і Примарної нації, вийде на екрани 11 червня за українським часом. 2 сезон серіалу, який буде складатися з 10 серій, завершиться 25 червня.

30 травня 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри своєї нової адаптації трагедії Вільяма Шекспіра «Король Лір» телеканал BBC поділився її розширеним фрагментом, де з'являються Ентоні Хопкінс, Емма Томпсон і Крістофер Екклстон.

Читати далі...
28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...