Новини серіалів, в яких згадується Сара Полсон

10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
22 вересня 2020,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні кримінальної антології «Американська історія злочинів», який розповість про імпічмент Білла Клінтона, зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить Лінду Тріпп, подругу Моніки Левінські.

Читати далі...
8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

Читати далі...
4 серпня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі представляє новий серіал жахів «Сестра Ретчед», який обіцяє показати історію походження однієї з найбільш культових лиходійок у світі.

Читати далі...
19 червня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Шерон Стоун зіграє дуже стильну героїню в новому серіалі від Netflix і Раяна Мерфі «Сестра Ретчед», перший погляд на яку представляють закулісні фотографії.

Читати далі...
16 червня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить жорстоку медсестру з книги «Пролітаючи над гніздом зозулі» в багатосерійному психологічному трилері «Сестра Ретчед».

Читати далі...
8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

10 листопада 2018,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів» обіцяє епічну битву між добром і злом.

Корделія (Сара Полсон) повідомляє Меллорі (Біллі Лурд), Коко (Леслі Гроссман) та Медісон (Емма Робертс), що гряде фінальна битва, і Меллорі з жахом зазначає, що їм належить зробити неймовірне зупинити тисячу атомних бомб, — щоб врятувати планету. Корделія розповідає їм свій план, з яким Коко категорично не згодна; вона каже відьмам, що повинен бути інший спосіб зупинити Апокаліпсис. Тим часом Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) готується до свого сходження пліч-о-пліч зі своєю вірною послідовницею Міріам Мід (Кеті Бейтс). В кінці ролика Корделія драматично заявляє, що «для того, щоб врятувати світ, їм доведеться дивитися, як він згорить».

8 сезон «Американської історії жахів» завершиться серією «Apocalypse Then» («Апокаліпсис тоді»), яка вийде 15 листопада за українським часом. Серіал вже продовжено на 9 і 10 сезони.

1 листопада 2018,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 8 сезону популярного американського серіалу в жанрі горор «Американська історія жахів».

У 9 серії апокаліптичного сезону антихрист Майкл (Коуді Ферн) стає на крок ближчим до того, що, за словами Міріам (Кеті Бейтс), йому завжди судилося зробити — знищити Землю. У ролику Майкл говорить відьмам, що попереджав Корделію (Сара Полсон) щодо того, що він збирається зробити з усіма ними. Далі на екрані з'являються моторошні кадри, де відьми намагаються врятувати одна одну від жахливої загибелі.

Серія отримала назву «Fire and Reign» («Вогонь і царювання») і вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

28 жовтня 2018,  00:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еван Пітерс та Біллі Айкнер носять жахливі зачіски в промо-ролику 8 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів».

Опис 8 серії свідчить, що «Майкл (Коуді Ферн) намагається знайти своє призначення, і кульмінацією цих пошуків стає смертельне протистояння». У промо-ролику він каже, що не знає, що йому робити, і хоча він і антихрист, йому ніхто не давав підручника з цієї справи. Після Майкл знаходить культ, який поклоняється Сатані, зустрічає двох дивних поплічників в особі персонажів Пітерса і Айкнера, а також стикається віч-на-віч з Корделією (Сара Полсон), яка говорить йому, що всі його союзники мертві, і що він провалив свою місію.

Нова серія «Американської історії жахів» отримала назву «Sojourn» («Тимчасове перебування») і вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

20 жовтня 2018,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відносини між відьмами стають напруженими в промо-ролику 7 серії 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів».

В даному ролику Міріам Мід (Кеті Бейтс) просить у продавця в продуктовому магазині «півтора фунта копит для сатанинських речей». Іві (Джоан Коллінз) та Міртл (Френсіс Конрой) заявляють, що тепер «когось із них можуть вбити» і що «або вб'ють їх, або вб'ють вони». Тим часом Корделія (Сара Полсон) укладає угоду з Дайною (Адіна Портер), а в кінці відео повертається Папа Легба (Ленс Реддік) з «Шабашу», який називає когось «королевою-відьмою» і сміється з цього.

Серія отримала інтригуючу назву «Traitor» («Зрадник»), на кого з персонажів вона натякає, дізнаємося 25 жовтня.

17 жовтня 2018,  20:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося лякаючий промо-ролик 6 серії 8 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів», яку зняла Сара Полсон.

Медісон (Емма Робертс) та Біхолда (Біллі Портер) відправляють у Будинок-вбивцю з 1 сезону, щоб вони дізналися про минуле Майкла (Коуді Ферн) та розкрили жахливий секрет про наступну Верховну відьму.

Прем'єра серії «Return To Murder House» («Повернення до Будинку-вбивці») відбудеться за українським часом завтра, 18 жовтня.

4 жовтня 2018,  15:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зловісний промо-ролик 5 серії 8 сезону горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

У відео відьма Корделія Гуд (Сара Полсон) вночі біля багаття ділиться з Медісон (Емма Робертс), Майклом (Коуді Ферн), Зої (Таісса Фарміга), Міртл (Френсіс Конрой) та іншими своїм видінням майбутнього і зазначає, що воно було жахливим. Вона бачила вогонь, смерть і відчувала запах горілої плоті. Після нам показують, як Корделія розглядає свій живіт у дзеркалі, і на ньому гниє плоть. Наприкінці відьма каже, що єдина надія на їхній порятунок залежить від того, яким буде її наступний крок.

Серія «Boy Wonder» («Диво-хлопчик»), режисером якої є Гвінет Хердер-Пейтон, вийде на екрани 11 жовтня за українським часом.

27 вересня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відьми виступають проти антихриста в 4 серії 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів».

Флешбек покаже, як Медісон (Емма Робертс) працює в магазині одягу, де вперше зустрічає Майкла Ленгдона (Коуді Ферн). А в наш час в бункері Міртл (Френсіс Конрой) заявляє Майклу, що світ все ще можна врятувати, але він у це не вірить. Корделія (Сара Полсон) повертає до життя Коко (Леслі Гроссман), Дайну (Адіна Портер) і Меллорі (Біллі Лурд) і звертається до них по допомогу.

Серія «Could It be... Satan?» («Чи може він бути... Сатаною?») прибуде на екрани 4 жовтня за українським часом.