Новини, в яких згадується Дженніфер Моррісон

31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

27 травня 2019,  22:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC представила офіційний трейлер до свого наступного супергеройського мультфільму «Бетмен: Хаш», де разом з Бетменом з'являться Жінка-кішка, Супермен, Отруйний плющ, Найтвінг, Джокер та Харлі Квінн.

«Бетмен: Хаш» буде адаптацією історії нового темного лиходія, відомого як Хаш, який використовує знаменитих суперлиходіїв Ґотема, щоб знищити супергеройську кар'єру Бетмена (Джейсон О'Мара з серіалу «Агенти Щ.И.Т.») та особисте життя Брюса Вейна, який зустрічається з Селіною Кайл (зірка серіалів «Доктор Хаус» і «Якось у казці» Дженніфер Моррісон), відомою як Жінка-кішка.

У форматі Digital мультфільм «Бетмен: Хаш» вийде 20 липня, а на Blu-ray він стане доступний з 13 серпня.

18 січня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного фільму «Звіт про тортури», присвяченого терактам 11 вересня 2011 року, представляють персонажів у втіленні Адама Драйвера, Аннетт Бенінг і Джона Гемма.

Читати далі...
13 травня 2018,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після 7 сезонів та 155 серій фентезійний серіал «Якось у казці» підходить до свого завершення. Дивіться промо-ролик його фінальної серії.

Для прощання з казковим світом у фіналі повертаються Емма (Дженніфер Моррісон), Білосніжка (Джінніфер Гудвін) та Прекрасний принц (Джошуа Даллас). Вони об'єднуються з Реджиною (Лана Паррія) і Капітаном Крюком (Колін О'Донохью) в той складний час, коли велике зло в образі небувало сильного Румпельштільцхена (Роберт Карлайл) загрожує відібрати їх хеппі-енди раз і назавжди.

Прем'єра заключної серії «Leaving Storybrooke» («Залишаючи Сторібрук»), яку зняв Ральф Хемекер, відбудеться 19 травня за українським часом.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
10 квітня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший офіційний трейлер романтичної комедії «Алекс і список», раніше відомої як просто «Список».

Милий і скромний дресирувальник собак Алекс (Патрік Фьюджіт) закоханий в розумну, талановиту й у всіх сенсах чудову жінку Кетрін (Дженніфер Моррісон). Кетрін обожнює його почуття гумору, чесність і здатність слухати. Вирішивши зробити їй пропозицію, Алекс виявляється приголомшеним докладним списком його «поліпшень» від Кетрін. Вона вважає, що зміна недоліків Алекса зробить їх ідеальною парою. Алекс спочатку інстинктивно відкидає список, проте з появою загрози у вигляді нового конкурента все ж вирішує виконати умови Кетрін. Керуючись порадами друга дитинства Дейва (Едді Кей Томас), найкращої подруги Лілі (Карен Гіллан) та її чоловіка Майкла (Аарон Стетон), Алекс переглядає свої переконання, цінності та погляди на світ.

В американський прокат новий фільм Гарріса Голдберга, чиєю попередньою роботою є комедія «Безпомічний» з Меттью Перрі, вийде в травні.

17 липня 2017,  20:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Горор «Жах Амітівілля: Пробудження» є 19-ю главою популярної франшизи жахів, що почалася в 1979 році. Кінокартина, де зіграли Белла Торн, Камерон Монахен, Дженніфер Джейсон Лі, Томас Манн та Дженніфер Моррісон, розповість про матір-одиначку, яка селиться зі своїми трьома дітьми в проклятому домі.

Фільм від режисера «Маніяка» Франка Халфуна виходить в кінотеатри 20 липня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.