Новини, в яких згадується Морена Баккарін

22 травня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту третьої пригоди балакучого антигероя Дедпула приєдналися акторки Бріанна Гілдебранд та Сіорі Куцуна, які знову зіграють крутих супергероїнь Надзвукову Боєголовку та Юкіо.

Читати далі...
21 квітня 2023,  22:45 | Кастінг

Офіційно підтверджено, що у новій пригоді Дедпула, що носить назву просто «Дедпул 3», повернуться його кохана Ванесса та давні друзі Колос, Допіндер та Сліпа Ел.

Читати далі...
1 вересня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому місяці до українських кінотеатрів нарешті добереться довгоочікуваний фільм-катастрофа «Гренландія» від режисера Ріка Романа Во, в якому зірка стрічки «300 спартанців» Джерард Батлер зіткнеться з руйнівною кометою.

Читати далі...
3 липня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо довгоочікуваний дубльований трейлер фільму-катастрофи «Гренландія», в якій зірка фантастики «Геошторм» Джерард Батлер знову стикається з катастрофою планетарного масштабу.

Читати далі...
26 червня 2020,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment поділилася офіційним трейлером науково-фантастичного трилера «Гренландія», головні ролі в якому виконали зірка фільму «300 спартанців» Джерард Батлер і зірка «Дедпула» Морена Баккарін.

Читати далі...
1 квітня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму-катастрофи «Геошторм» Джерард Батлер знову опиняється віч-на-віч з апокаліпсисом планетарного масштабу в трейлері науково-фантастичного трилера «Гренландія».

Читати далі...
12 липня 2019,  22:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний Мартін Фріман, він же Джон Ватсон з «Шерлока» та Більбо Беггінс з «Хоббіта», втрачає свідомість від сильних емоцій в офіційному трейлері американської комедії «Ода радості».

«Ода радості» ґрунтується на реальних події і розповідає про бібліотекаря з Брукліна Чарлі (Фріман), який через рідкісне захворювання під назвою катаплексія втрачає контроль над м'язами, коли його беруть сильні емоції. Щоб уникнути інцидентів, Чарлі ретельно планують своє життя і уникає подразників, але коли в нього закохується спонтанна красуня Франческа (зірка «Дедпула» Морена Баккарін), головний герой опиняється на роздоріжжі: придушити свої почуття до неї чи піддатися пориву й закохатися. Що ж він обере?

Реліз фільму режисера Джейсона Вайнера, який отримав премію «Еммі» за відомий комедійний серіал «Американська сімейка», відбудеться у серпні.

14 березня 2019,  13:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едуардо Дорранс стає суперлиходієм Бейном у промо-ролику 10 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем».

Напередодні возз'єднання Ґотема Гордон (Бен Маккензі) і Брюс (Давид Мазуз) стикаються лицем до лиця з нещодавно перетвореним Едуардо (Шейн Вест) і дізнаються, хто є головним керівником нинішнього хаосу в місті. Тим часом вагітна Барбара (Ерін Річардс) звертається за допомогою до Лі (Морена Баккарін).

Серія «I Am Bane» («Я — Бейн») вийде 22 березня за українським часом.

1 березня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отруйний плющ повертається до Ґотему, щоб влаштувати хаос і посварити друзів, в промо-ролику 9 серії 5 сезону серіалу «Ґотем».

Після того як в Гордона (Бен МакКензі) стріляють, коли він намагався домогтися припинення вогню, він уявляє, що знаходиться в суді, де його судять за всі його минулі помилки. Тим часом Айві (Пейтон Ліст) повертається і накладає свої чари на Брюса (Давид Мазуз), і в результаті він нападає на Селіну (Камрен Бікондова). Лі (Морена Баккарін) переживає доленосний момент, поки Барбара (Ерін Річардс) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) роздумують над своїми наступними кроками.

Прем'єра серії під назвою «The Trial of Jim Gordon» («Суд над Джимом Гордоном») відбудеться за українським часом 8 березня.

4 лютого 2019,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов інтригуючий промо-ролик 6 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем», режисером якої буде його зірка Бен МакКензі.

Гордон (МакКензі) збирає незвичайну команду, щоб захистити Ґотем від Едуардо Дорранса (Шейн Вест) та його загону. Як тільки повертається Леслі Томпкінс (Морена Баккарін), Барбара (Ерін Річардс) розкриває страшний секрет, який назавжди змінить життя Гордона. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) об'єднуються, щоб перехитрити лиходійку Сороку (Сара Шенккан).

Серія отримала драматичну назву «13 Stitches» («13 швів») і вийде на екрани через два тижні, 15 лютого за українським часом.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

1 вересня 2018,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В англійській мові головні лайливі слова починаються на букву F, і новий ТБ-ролик антигеройського екшену «Дедпул 2» вирішив з цього посміятися, називаючи інші слова на цю скандальну букву.

На початку фільму Вейд (Райан Рейнольдс) зізнається Ванессі (Морена Баккарін), що для нього головним слово на літеру F завжди було слово family (сім'я), але все змінилося, коли він її зустрів. А інші персонажі діляться тут такими словами на F: feelings (почуття), fun (веселощі), Firefist (Вогненний кулак), future boy (хлопчик з майбутнього), fighting (бійка), your face (твоє обличчя), foreshadowing (передбачати), fanny pack (сумка на поясі) та motherf*cker (м*дак).

«Дедпул 2», де також зіграли Джош Бролін, Зазі Бітц, Бріанна Хилдебранд, ТіДжей Міллер, Джуліан Деннісон і навіть Бред Пітт з Меттом Деймоном, вже доступний на Blu-ray і DVD.

25 травня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем подборку из трех украинских ТВ-роликов фантастического экшена «Дэдпул 2», а также его 6 новых локализованных постеров.

Читати далі...
20 травня 2018,  03:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бюджет фантастического экшена «Дэдпул 2» позволил его создателям снять целых пять сцен после титров с путешествием во времени и крутым камео.

Читати далі...