Новини, в яких згадується Антоніо Бандерас

21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
11 лютого 2023,  21:19 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на премію «Оскар» в номінації Найкращий мультфільм претендують історії про дерев'яного хлопчика, мушлю в черевиках, кота у чоботях, морське чудовисько та дівчинку, яка вміє перетворюватися на велику червону панду.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
19 грудня 2022,  20:40 | Новини фільмів

Знаючи, наскільки заспокійливим є голос Антоніо Бандераса, студія DreamWorks випустила незвичайний промо-ролик свого очікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де його головний герой пробує свої сили у записі ASMR.

Читати далі...
1 грудня 2022,  16:20 | Новини фільмів

Легендарний кіногерой з голосом Антоніо Бандераса виходить на пенсію та відрощує довгу бороду у фінальному трейлері пригодницької анімації «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» від голлівудської кіностудії DreamWorks.

Читати далі...
8 вересня 2022,  11:29 | Новини фільмів

Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у кіно в екшенах «Uncharted: Незвідане» та «Банші», знову готовий до небезпечних пригод у трейлері свого наступного трилера «The Enforcer», що незабаром вийде в український прокат під назвою «Покаяння».

Читати далі...
9 липня 2022,  21:51 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня у широкий український прокат вийшли очікуваний мультфільм «Посіпаки: Становлення лиходія», українська комедія «Скажені сусіди. Нові історії» та новий гостросюжетний бойовик «Банші» з Антоніо Бандерасом у головній ролі. Плюс розповідаємо про дві цікаві прем'єри від стримінгових платформ.

Читати далі...
6 липня 2022,  22:04 | Новини фільмів

У четвер, 7 липня, в українських кінотеатрах стартують покази екшен-трилера «Банші» режисера Джона Кейеса, де головну чоловічу роль виконує знаменитий Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у картинах «Тілоохоронець дружини кілера» та «Uncharted: Незвідане».

Читати далі...
20 червня 2022,  21:36 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер гостросюжетного екшен-трилера «Банші», головні ролі в якому виконують Антоніо Бандерас та Джеймі Кінг. Його режисером виступає Джон Кейєс, а сценаристом — Меттью Роджерс.

Читати далі...
16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
27 травня 2022,  15:43 | Новини фільмів

Гаррісон Форд знову одягнув свій знаменитий капелюх і вирушив на пошуки нових пригод на першому офіційному кадрі очікуваного фільму «Індіана Джонс 5», який буде п'ятим розділом культової пригодницької франшизи, що стартувала у 1981 році, тобто цього року святкує своє 41-річчя.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Uncharted: Незвідане»
Молодий Індіана Джонс у пошуках скарбів
28 квітня 2022,  11:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після свого дебюту на великому екрані в ролі Пітера Паркера/Людини-павука у блокбастері «Перший месник: Протистояння» талановитий британець Том Голланд прокинувся одним із найзнаменитіших молодих акторів у Голлівуді. До 25 років він знявся в мегауспішній трилогії про Людину-павука і двох хітових блокбастерах про Месників, що входять до топ-5 найуспішніших фільмів усіх часів. Але на цьому Голланд вирішив не зупинятися. І, схоже, він вже знайшов для себе нову пригодницьку франшизу, що починається з фільму «Uncharted: Незвідане»...

Читати далі...
27 березня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Легендарний герой кіновсесвіту «Шрек» повертається для нової епічної пригоди! Студія DreamWorks поділилася першим трейлером довгоочікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де головний герой знову заговорить голосом Антоніо Бандераса.

Читати далі...
21 січня 2021,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша небезпечна трійця знову разом! Перший офіційний кадр очікуваного екшену «Тілоохоронець дружини кілера» показує Раяна Рейнольдса, Семюела Л. Джексона та Сальму Гайєк в полоні у... Антоніо Бандераса.

Читати далі...
24 листопада 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті зірки минулорічної драми Педро Альмодовара «Біль та слава» Пенелопа Крус і Антоніо Бандерас, у яких там, на жаль, не було жодної спільної сцени, вирішили виправити цю несправедливість, знявшись разом в драматичній комедії «Офіційний конкурс».

Читати далі...