Новини, в яких згадується Бен Аффлек

31 січня 2024,  21:01 | Новини фільмів

Це її історія. Відома співачка й акторка Дженніфер Лопес підготувала для своїх шанувальників великий подарунок фільм «This Is Me…Now: A Love Story», трейлер якого підкорює своїми візуальними ефектами й дивує її новим амплуа.

Читати далі...
6 січня 2024,  16:55 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року премія «Золотий глобус» розширила кількість своїх фільмів-номінантів до 6 у кожній категорії, тож конкуренцію «Барбі» та «Оппенгеймеру» складуть менш фінансово успішні, проте відзначені багатьма міжнародними нагородами стрічки, які точно заслуговують вашої уваги.

Читати далі...
19 грудня 2023,  22:10 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в прокат останнього супергеройського екшену цього року «Аквамен і загублене королівство», який зняв режисер першого «Аквамена» Джеймс Ван, ми зібрали про нього цікаві факти.

Читати далі...
18 серпня 2023,  14:43 | Новини фільмів

Дивимось український трейлер фільма «Під гіпнозом». Головну роль у картині зіграв лауреат двох премій «Оскар» Бен Аффлек. Також у картині за сценарієм Макса Боренштейна (франшизи Конг та Годзілла) та самого Родрігеса зіграли Алісе Брага, Вільям Фіхтнер, Джекі Ерл Хейлі, Джей Ді Пабло та інші. Новий фантастичний екшн-трилер від режисера-візіонера Роберта Родрігеса «Під гіпнозом» вийде в українських кінотеатрах з 7 вересня.

Читати далі...
18 липня 2023,  15:13 | Кастінг

Наступним спільним проєктом лауреатів премії «Оскар» Бена Аффлека та Метта Деймона буде біографічна стрічка про реслінг «Unstoppable», де головну жіночу роль виконає дружина Аффлека Дженніфер Лопес.

Читати далі...
30 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Наступного тижня, 6 квітня, в український прокат вийде очікувана стрічка «Ейр», яку зняв лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек. І разом з ним у цій драматичній історії зіграє його давній друг, лауреат премії «Оскар» Метт Деймон.

Читати далі...
4 березня 2023,  22:24 | Кастінг

Наприкінці року у кінотеатри припливе супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де разом з Джейсоном Момоа повернеться багато персонажів його першого сольника, що вийшов у 2018 році.

Читати далі...
14 лютого 2023,  09:18 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського екшену від DC «Флеш», який відправить нас у мультивсесвіт, показав епічне повернення Майкла Кітона в образі Бетмена.

Читати далі...
13 лютого 2023,  17:43 | Новини фільмів

Готові до подорожі зовсім іншим мультивсесвітом? Джеймс Ганн, режисер трилогії «Вартові Галактики» і новий голова DC Films, поділився першим трейлером супергеройського екшену «Флеш», який вийде цього року.

Читати далі...
11 лютого 2023,  10:54 | Новини фільмів

Цього тижня вийшов перший трейлер біографічної стрічки «Ейр», яка возз'єднає на екрані давніх друзів та лауреатів премії «Оскар» Бена Аффлека та Метта Деймона.

Читати далі...
19 липня 2022,  14:35 | Новини зірок

Вони справді це зробили! Дженніфер Лопес повідомила своїм шанувальникам, що вони з Беном Аффлеком таємно одружилися минулими вихідними під час скромної церемонії в Лас-Вегасі у колі найближчих людей.

Читати далі...
18 травня 2022,  22:51 | Новини фільмів

Дженніфер Лопес поділилася сьогодні у мережі офіційним трейлером документальної стрічки «Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається» (або «Дженніфер Лопес. Половина»), прем'єра якої відбудеться влітку на платформі Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ліга справедливості Зака Снайдера»
Супергеройський епік для справжніх шанувальників Зака Снайдера
30 березня 2021,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні 2017 року сім'ю режисера Зака ​​Снайдера потрясла жахлива трагедія. Його дочка Отем покінчила життя самогубством, і він просто не міг завершити роботу над очікуваним супергеройським блокбастером «Ліга справедливості». Але студія Warner Bros., не бажаючи втрачати гроші, вирішила піти по головах і привести в проект зовсім іншого режисера, який не працював зі Снайдером і повинен був зробити те, що скажуть продюсери. Цим режисером став творець хітових кінокоміксів «Месники» і «Месники: Ера Альтрона» Джосс Відон, але, оскільки це була не його історія, не дивно, що вона обернулася провалом. І ось через 4 роки Снайдеру нарешті вдалося представити світові свою версію «Ліги справедливості». Чи змогла вона виправдати очікування вимогливих фанатів коміксів DC?

Читати далі...
25 березня 2021,  20:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Біллі Крудап, який втілював батька Флеша у фільмі «Ліга справедливості», не зможе повернутися до цієї ролі в сольнику найшвидшого супергероя. І студія Warner Bros. вже знайшла йому заміну.

Читати далі...