Оновлення, в яких згадується Джиммі Феллон

14 лютого 2017,  16:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вихід на екрани фільму «П'ятдесят відтінків темряви» став добрим приводом для американських шоу зняти свої пародії на історію кохання Крістіана та Анастейші, і однією з таких нас порадував Джиммі Феллон, який на своєму «Нічному шоу» зіграв разом з Дакотою Джонсон в гру «Театр божевільних слів». Акторка спершу придумала кумедні й не пов'язані один з одним слова, а після вони вплели ці слова в сцену знайомства її героїні з Крістіаном з першого фільму. Вийшло дуже смішно.

Нещодавно в комічній пародії на «П'ятдесят відтінків» від Еллен ДеДженерес знявся колега Джонсон по еротичній франшизі Джеймі Дорнан.

15 січня 2017,  12:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» зірці «Ла-Ла Ленду» Еммі Стоун довелося пройти забавне «Випробування пошепки», в рамках якого вони з Феллоном намагалися відгадати, яку пісню співає інший, коли сиділи в навушниках з гучною музикою. Вийшло в них дуже смішно, тому, якщо у вас поганий настрій, мерщій натискайте «play».

Як в цю ж гру зіграла в минулому році зірка «Загону самогубців» Марго Роббі, дивіться тут.

24 грудня 2016,  15:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст музичного мультфільму «Співай» в особі Меттью МакКонахі, Різ Візерспун, Скарлетт Йоханссон, Сета МакФарлейна і Торі Келлі відвідав «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», щоб заспівати разом з легендарним Полом МакКартні, ведучим і групою The Roots святкові композицію «Wonderful Christmastime».

У минулому році попурі в стилі а капела заспівали зірки «Зоряних війн: Пробудження сили».

3 грудня 2016,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для ролі у фільмі «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Фелісіті Джонс старанно займалася кунг-фу, і на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» їй випав шанс продемонструвати, що вона вміє, на переляканому ведучому, який вже й не радий був, що в цій ситуації виступив її опонентом.

В якості бонуса в кінці відео присутній новий фрагмент з «Бунтаря-один», де її героїня якраз надирає зад штурмовикам.

13 жовтня 2016,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня зірка «Американської історії жахів» Сара Полсон заглянула в гості на «Нічне шоу» Джиммі Феллона, де продемонструвала свій реперський талант, прочитавши пісню «Shoop» американської хіп-хоп групи Salt-N-Pepa, яку можна було почути в «Дедпулі».

Акторку, яка стала в цьому році володаркою премії «Еммі», зараз можна побачити в 6 сезоні «Американської історії жахів», п'ята серія якого вийшла учора. А в майбутньому вона зіграє в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена».