Оновлення, в яких згадується Хав'єр Бардем

16 серпня 2018,  15:09 | Оновлення

Представляємо український трейлер психологічного трилера «Усі знають» від режисера Асгара Фархаді з Пенелопою Крус та Хав'єром Бардемом у головних ролях.

У фільмі розповідається історія дівчини Кароліни (Пенелопа Крус), яка відправилася у подорож з Буенос-Айреса в Іспанію, де живуть її родичі.

Кароліна планувала, що це буде короткий візит, присвячений до сімейного свята. Однак замість цього вона надовго затримується в Іспанії, де їй доводиться пережити цілу низку подій, назвати які приємними навряд чи можна.

Українська прем'єра фільму «Усі знають» відбудеться 11 жовтня.

18 квітня 2018,  13:37 | Оновлення

Представляємо український трейлер біографічної драми «Ескобар» з Хав'єром Бардемом та Пенелопою Крус.

«Ескобар» — хронікa злетів і падінь найстрашнішого наркобарона світу Пабло Ескобара (Хав'єр Бардем) та історія про його драматичне кохання з найвідомішою журналісткою Колумбії Вірджинією Вальєхо (Пенелопа Крус) на фоні терору, що розривав країну на частини.

Українська прем'єра відбудеться 31 травня.

13 вересня 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія психологічного трилера «Мати!» порадувала нас цікавим анімованим постером, який пов'язує таємні символи персональних постерів з Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом. Химерним чином один постер відправляє нас далі в глибини цієї історії і показує тісний зв'язок головних героїв зі своїм таємничим будинком. Відео створено так, щоб у глядача з'явилося відчуття, ніби він занурюється в кролячу нору.

Фотографії з прем'єри фільму Даррена Аронофскі на Венеціанському кінофестивалі ви знайдете тут. У кіно з 14 вересня.

9 вересня 2017,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри очікуваного трилеру Даррена Аронофскі «Мати!» залишилося менше тижня, а студія Paramount Pictures продовжує інтригувати новими трейлерами, де зашкалює саспенс. Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем втілюють тут щасливу подружню пару, яка живе самотньо у великому будинку. Як раптом на їх порозі з'являються незнайомці, яких грають Ед Харріс, Мішель Пфайффер та Донал Глісон, і ці незвані гості перевернуть їхнє життя.

Ви вже можете придбати квитки на перші покази фільму «Мати!» на нашому сайті. У кіно з 14 вересня.

8 вересня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий напружений фрагмент трилера Даррена Аронофскі «Мати!», в якому герой Хав'єра Бардема втрачає самовладання. Спершу вони з героїнею Дженніфер Лоуренс здаються ідеальною парою, яка облаштувала свій ідеальний будинок, але коли незвані гості у втіленні Мішель Пфайффер та Еда Харріса розбивають одну цінну річ, головний герой зривається й проганяє усіх геть, впиваючись руками в гострі осколки.

Попередній фрагмент кінокартини, де Пфайффер залякує Лоуренс, дивіться тут. У кіно з 14 вересня.

30 серпня 2017,  00:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила підняти нам настрій хвилинним відео з невдалими дублями «Піратів Карибського моря: Помста Салазара». Тут Джонні Депп в образі капітана Джека Спарроу літає на гільйотині, не попадає колодою по Девіду Венему, забуває слова, розмовляє німецькою та б'є стелю, а Хав'єр Бардем, який втілив головного лиходія фільму капітана Салазара, під час поєдинку з Деппом ламає свою шпагу.

Також відео повідомляє, що п'яті «Пірати» вийдуть у форматі Digital 19 вересня, а на Blu-ray — 3 жовтня.

15 серпня 2017,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася новим інтригуючим чи то тизером, чи то трейлером трилера «Мати!», в якому героїня Дженніфер Лоуренс знову злякано ходить по своєму будинку. Здається, що вона зовсім одна, але за кадром кричать усі ті незвані гості, які збираються перевернути їх тихе з чоловіком життя. Чоловіка Лоуренс тут втілює Хав'єр Бардем.

Український трейлер кінокартини від творця «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі дивимося тут. Його прем'єра відбудеться у вересні.

9 серпня 2017,  15:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося вчорашній трейлер трилера «Мати!» від режисера «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі в українському дубляжі. У ньому володарі «Оскара» Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем грають подружжя, яке самотньо живе в своєму прекрасному будинку. Але їх мирне існування порушують незнайомці, які по черзі з'являються на їх порозі.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, відбудеться 14 вересня.

8 серпня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з володарями премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом у головних ролях. Вони втілюють подружню пару, яка влаштувалася в будинку подалі від людей, як раптом їх мирне існування порушує цілий натовп незваних гостей, серед яких Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, які не на жарт лякають господиню будинку своїми діями.

В українські кінотеатри фільм від творця «Реквієму за мрією» та «Чорного лебедя» прибуде 14 вересня.

31 липня 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший тизер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з Дженніфер Лоуренс в головній ролі. У ньому її героїня йде по порожньому будинку, поки за кадром звучать тривожні крики її та незваних гостей, які назавжди перевернуть життя молодої жінки і її чоловіка. А у кінці відео з'являються Хав'єр Бардем і Мішель Пфайффер.

Нещодавно стало відомо, що фільм вийде в український прокат одночасно з усім світом. Його трейлер прибуде 8 серпня.

23 травня 2017,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Капітан Салазар (Хав'єр Бардем) є головним лиходієм «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», і в їхньому новому фрагменті він все-таки наздоганяє пройдисвіта Джека Спарроу (Джонні Депп)... Але от невдача — його примарна команда не може ступити на сушу , на якій сховався головний герой і його нові товариші по пригодах Генрі Тернер (Брентон Твейтс) і Каріна Сміт (Кая Скоделаріо).

Нещодавно в рамках промо-кампанії свого піратського блокбастера Депп вирушив в Діснейленд, де дивував шанувальників в образі свого бравого капітана.

4 травня 2017,  12:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» показує досить драматичне повернення Джонні Деппа, Орландо Блума і Джеффрі Раша, а також повідомляє, що помста знайде кожного. Чия помста? Зрозуміло, жахливого капітана Салазара у втіленні Хав'єра Бардема.

Новий погляд на Деппа і Раша в п'ятій частині своїх піратських пригод ви знайдете тут.

12 квітня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» показує, як Салазар (Хав'єр Бардем), Барбосса (Джеффрі Раш), Карина (Кая Скоделаріо) та Гіббс (Кевін МакНеллі) звуть капітана Джека Горобця (Джонні Депп). Так, усім потрібен Джек.

Персональні постери п'ятих «Піратів Карибського моря» ви знайдете тут.

4 квітня 2017,  15:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятому фільмі франшизи «Пірати Карибського моря» з'являться нові монстри — акули-привиди, якими керуватиме зловісний капітан Салазар (Хав'єр Бардем). І нове промо-відео ближче знайомить нас з ними.

Перший ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» з Джонні Деппом і Орландо Блумом дивіться тут.

1 квітня 2017,  02:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney представила перший ТБ-ролик «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» з досить песимістичною назвою — «Смерть пірата». Він повідомляє, що всі пірати повинні померти, адже мерці не розповідають казок. Чи вдасться легендарному капітану Джеку Горобцю (Джонні Депп) знову перехитрити смерть, що підступає в подобі капітана Салазара (Хав'єр Бардем)?

Цікаву закулісну фічуретку про створення п'ятої частини популярної піратської франшизи дивіться тут.