Новини, в яких згадується Хоакін Фенікс

10 квітня 2024,  19:11 | Кастінг

Перший трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» підтвердив, що в ньому з'явиться відомий ірландський актор Брендан Глісон, якого ви можете знати за фентезійною франшизою про пригоди Гаррі Поттера.

Читати далі...
10 квітня 2024,  13:11 | Новини фільмів

Артур Флек повертається, і цього разу він знайшов собі таку ж божевільну подружку! Студія Warner Bros. Pictures поділилася тизер-трейлером музичного трилера «Джокер: Божевілля на двох», що вийде восени цього року.

Читати далі...
13 березня 2024,  18:41 | Кастінг

Нова стрічка режисера Арі Астера «Eddington» зібрала зірковий акторський склад на чолі з лавреатами премії «Оскар» Хоакіном Феніксом та Еммою Стоун.

Читати далі...
21 лютого 2024,  20:42 | Новини фільмів

Стало відомо, що стрічка «Джокер 2» з Хоакіном Феніксом та Леді Гагою у головних ролях, яка є продовженням хітового оскароносного фільму, буде одним з найдорожчих блокбастерів 2024 року.

Читати далі...
16 серпня 2023,  19:40 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Хоакін Фенікс міняє грим Джокера на костюм французького імператора в очікуваному байопіку «Наполеон», який зняв режисер Рідлі Скотт. Це точно буде одна з головних кінопрем'єр майбутньої осені.

Читати далі...
20 липня 2023,  02:33 | Новини фільмів

Невтомний Рідлі Скотт, якому минулого року виповнилося 85, продовжує активно знімати кіно, і цієї осені він возз'єднається із зіркою своєї культової стрічки «Гладіатор» Хоакіном Феніксом у історичному епіку «Наполеон».

Читати далі...
25 березня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Леді та джентльмени, зустрічайте кримінальну королеву Ґотема! Соцмережі заполонили фотографії від папараці, що показують Леді Гагу на зйомках стрічки «Джокер 2».

Читати далі...
22 березня 2023,  17:46 | Новини фільмів

Цієї весни режисер хітових фільмів жахів «Спадковість» та «Сонцестояння» Арі Астер представить свою нову дивну кінороботу під назвою «Усі страхи Бо», куди на головну роль він запросив лауреата премії «Оскар» Хоакіна Фенікса.

Читати далі...
16 лютого 2023,  07:10 | Новини фільмів

Перший кадр очікуваного сиквела оскароносного трилера «Джокер» показує напружену сцену між Джокером та Харлі Квінн, яких зіграють Гоакін Фенікс та Леді Гага.

Читати далі...
4 серпня 2022,  21:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Леді Гага підтвердила свою участь у продовженні хітового та скандального трилера «Джокер», опублікувавши в соцмережах його інтригуючий тизер.

Читати далі...
16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

Читати далі...
14 червня 2022,  18:33 | Кастінг

Оце буде сюжетний поворот! У сиквелі хітового оскароносного фільму «Джокер» режисера Тодда Філліпса з'явиться знаменита кохана Джокера Харлі Квін, і її роль може виконати сама Леді Гага.

Читати далі...
12 червня 2022,  15:22 | Новини фільмів

Якщо ви сумнівалися, що режисер Тодд Філліпс зніме продовження своєї оскароносної стрічки «Джокер», то більше не сумнівайтеся. Адже його сценарій вже в руках Гоакіна Фенікса, так що його зйомки не за горами.

Читати далі...
6 червня 2022,  19:11 | Новини фільмів

Чудова новина для всіх шанувальників та шанувальниць лауреата премії «Оскар» Гоакіна Фенікса! У червні в український прокат вийде драматичний фільм «Камон камон», де зірка «Джокера» виконує головну роль.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аферистка»
Великий куш Розамунд Пайк
20 лютого 2021,  23:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році Розамунд Пайк потрясла світ в екранізації роману Гілліан Флінн «Загублена», яку зняв Девід Фінчер, втіливши там головну психопатку великого екрану останнього десятиліття (пробач, Хоакін Фенікс). З тих пір вона знімалася в різних проектах, але ми всі з нетерпінням чекали, коли ж вона знову зіграє на екрані розважливу злодійку. Тому коли до Пайк в руки потрапив сценарій Дж. Блейксона «Аферистка», вона одразу ж зрозуміла, що повинна зіграти в цьому фільмі головну роль.

Читати далі...