Новини, в яких згадується Крістін Баранські

23 жовтня 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклів «Мамма мія!» і «Мамма мія! 2» Крістін Баранські втілює сучасну версію Скруджа з роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня» в новому святковому фільмі від Netflix «Різдво на площі».

Читати далі...
30 березня 2020,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Назад у майбутнє» Майкл Дж. Фокс повертається на екрани в образі хитрого адвоката Луїса Каннінга в трейлері 4 сезону юридичної драми «Гарна боротьба», де також є більш ніж достатньо комедії.

Читати далі...
21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
3 серпня 2018,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася веселим ТБ-роликом мюзиклу «Mamma Mia! 2» з Лілі Джеймс та Амандою Сайфред в головних ролях.

Вагітна Софі (Сайфред) запрошує подруг матері Розі (Джулі Волтерс) і Таню (Крістін Баранскі) та трьох своїх батьків Сема (Пірс Броснан), Гаррі (Колін Ферт) і Білла (Стеллан Скарсгард), щоб вони розповіли про те, як познайомилися з її матір'ю Донною (Меріл Стріп). Сиквел відправить нас в подорож їхніми спогадами і познайомить з молодою Донною (Джеймс), яка вперше прибуває на грецький острів, де збирається провести незабутні канікули.

Дивіться також новий фрагмент «Mamma Mia! 2», в якому Колін Ферт не може зберігати секрети. У кіно з 9 серпня.

Купуйте квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті.

7 липня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сиквелі хітового мюзиклу «Mamma Mia!» знову прозвучить пісня «Dancing Queen», але сцена з нею буде набагато масштабнішою, ніж в оригіналі, як показує дане закулісне відео.

В «Mamma Mia! 2» прозвучать як старі, так і нові пісні гурту ABBA, що не увійшли в перший фільм, і його творці просто не змогли пройти повз знамениту композицію «Dancing Queen» («Танцююча королева»), яка стала гімном цієї історії. Тут під неї знову запалюють Аманда Сайфред, Крістін Баранскі, Пірс Броснан, Стеллан Скарсгард та Джулі Волтерс разом з рештою касту і численним танцювальним ансамблем, який танцює не лише на березі, а й на декількох яхтах. Як вам таке возз'єднання героїв?

Дивіться нову фічуретку «Mamma Mia! 2», в якій Меріл Стріп захоплюється співом Лілі Джеймс. У кіно з 9 серпня.

21 червня 2018,  00:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колін Ферт, Пірс Броснан і Стеллан Скарсгард возз'єднуються в новому розширеному ТБ-ролику очікуваної кінокартини «Mamma Mia! 2».

Софі (Аманда Сейфрід) знову запрошує на острів своїх батьків Гаррі (Ферт), Сема (Броснан) та Білла (Скарсгард) й вирішує розпитати у них, як вони познайомилися з її мамою Донною (Меріл Стріп). Тут відео відправляє нас в 1979 рік, показуючи молоду Донну (Лілі Джеймс), яка випустилася з подругами з Оксфорда й відправилася назустріч пригодам. А в наш час на вечірку Софі без запрошення прибуває її бабуся Рубі (Шер), яка нарешті зважилася по-справжньому стати бабусею.

Дивіться другий український трейлер мюзиклу «Mamma Mia! 2», де також повертаються Крістін Баранскі, Джулі Волтерс і Домінік Купер. У кіно з 9 серпня.

14 червня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний ТБ-ролик мюзиклу «Mamma Mia! 2», яким поділилася студія Universal Pictures, відправляє нас назад на сонячний грецький острів.

У сиквелі популярного мюзиклу «Mamma Mia!», який вийшов в 2008 році, Софі (Аманда Сейфрід) дізнається про свою вагітність й опиняється в тому самому місці, що і її мама Донна (Меріл Стріп) багато років тому. Вона збирає разом маминих подруг Розі (Джулі Волтерс) і Таню (Крістін Баранскі) та своїх батьків Гаррі (Колін Ферт), Сема (Пірс Броснан) і Білла (Стеллан Скарсгард) й розпитує їх про те, як вони всі познайомилися з Донною в 1979 році.

Молоду Донну втілює зірка «Попелюшки» і «На драйві» Лілі Джеймс.

Слухайте нову версію «Waterloo» з офіційного саундтреку «Mamma Mia! 2». У кіно з 9 серпня.

9 травня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures опублікувала фінальний трейлер свого майбутнього мюзиклу «Mamma Mia! 2», сиквела хітового фільму 2008 року.

Софі (Аманда Сейфрід) повідомляє своєму чоловікові Скаю (Домінік Купер), що вона вагітна, й вирішує відсвяткувати цю подію, покликавши в гості трьох своїх батьків Гаррі (Колін Ферт), Сема (Пірс Броснан) й Білла (Стеллан Скарсгард) та подруг своєї мами Донни (Меріл Стріп) — життєрадісних Розі (Джулі Волтерс) й Таню (Крістін Баранскі). На вечірці Софі запитує у них, як вони познайомилися з мамою, і сюжет відправляє нас з 2006 у 1979 рік, представляючи молоду Донну (Лілі Джеймс), готову до майбутніх пригод.

Дивіться офіційний український трейлер «Mamma Mia! 2». У кіно з 9 серпня.

6 травня 2018,  15:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 2 сезону юридичної драми «Гарна боротьба» залишилося ще 4 серії, але стрімінговий сервіс CBS All Access вже продовжив серіал на наступний сезон.

Читати далі...
7 лютого 2018,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Гарна боротьба», який є спін-оффом «Гарної дружини».

Чиказького адвоката вбивають посеред білого дня, і всі юристи міста починають побоюватися за своє життя. Дайан Локхарт (Крістін Баранскі) замислюється про швидкоплинністю життя, але божевільний світ не дає їй розслабитися. Дайан знайомиться з новим партнером фірми (Одра МакДональд), зустрічає в залі суду Говарда Лаймана (Джеррі Едлер) в ролі... судді, а її хрещеницю Майю (Роуз Леслі) судять в надії дістатися до її батька.

Прем'єра 2 сезону «Гарної боротьби», де повертаються Каш Джамбо, Делрой Ліндо, Хелен Йорк, Сара Стіл і Керрі Престон, відбудеться 4 березня. Очікується, що сезон буде складатися з 13 серій.

30 січня 2018,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний український трейлер мюзиклу «Mamma Mia! 2», який підтверджує, що фільм покажуть в Україні.

Світовий феномен, який свого часу став найприбутковішим мюзиклом усіх часів, повертається! Тепер Софі (Аманда Сейфрід) опиняється в тому ж положенні, що і Донна (Меріл Стріп) багато років тому, — вона вагітна. Тільки тепер усі знають, що батьком буде Скай (Домінік Купер). Щоб підтримати дівчину, до неї в гості приїжджають мамині заводні подруги Рози (Джулі Уолтерс) і Таня (Крістін Баранскі), а також тріо батьків Гаррі (Колін Ферт), Сем (Пірс Броснан) і Білл (Стеллан Скарсгард), які розповідають, як познайомилися з молодою Донною (Лілі Джеймс) в кінці 1970-х.

Також дивіться свіжий розширений ТБ-ролик «Mamma Mia! 2», де співає Шер. Українська прем'єра кінокартини Ола Паркера відбудеться 9 серпня.

25 січня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася другим заводним трейлером очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! Here We Go Again».

Аманда Сейфрід і Меріл Стріп повертаються в продовженні фільму «Mamma Mia!». Софі дізнається, що вона вагітна, і переживає, чи зможе впоратися з материнством, тому на допомогу їй приходять троє батьків Гаррі (Колін Ферт), Сем (Пірс Броснан) і Білл (Стеллан Скарсгард) та життєрадісні подруги її матері Розі (Джулі Волтерс) і Таня (Крістін Баранскі). Флешбеки відправляють нас в 1979 рік, показуючи молоду Донну (Лілі Джеймс), яка зустрічає молоде тріо своїх кавалерів, після чого вона самостійно народжує Софі.

В кінотеатри сиквел Ола Паркера увірветься влітку 2018 року.