Рецензії, в яких згадується Колін Фаррелл

12 травня 2022,  23:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після провального запуску «Ліги справедливості» в останні роки студія Warner Bros. вирішила більше не намагатися наздогнати Marvel і Disney, а пустити свій кіновсесвіт DCEU у вільне плавання. Результатом цього експерименту став «Джокер», за якого Хоакін Фенікс отримав премію «Оскар» (це вдруге в історії актор був удостоєний настільки високої нагороди за роль суперлиходія з коміксів), і через пару років його стопами пішов новий сольний екшен про Темного лицаря «Бетмен», де Бена Аффлека дуже вдало замінили на Роберта Паттінсона, незважаючи на початковий скептицизм глядачів щодо зірки «Сутінків». І результат безперечно перевершив усі навіть найбільш оптимістичні очікування.

Читати далі...
21 червня 2020,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша книга з фентезійного циклу про пригоди 12-річного кримінального генія Артеміс Фаул II вийшла в друк ще в 2001 році, всього за півроку до прем'єри першого фільму про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера, тому студія Disney, яка ще до публікації романів Йона Колфера придбала права на їхню екранізацію, вирішила почекати з фільмами. І коли вже всі майже забули про Артеміса, та й з моменту закінчення Поттеріани пройшло 9 років, Disney нарешті вирішили представити світові фільм «Артеміс Фаул», який заздалегідь був приречений на провал. Що ж пішло не так?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дамбо»
Рімейк, який не зміг злетіти
27 березня 2019,  20:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після неймовірного успіху «Аліси в країні чудес» було лише питанням часу, коли Disney знову вмовлять Тіма Бертона зняти для них черговий хіт. І ось нарешті вони зійшлися на тому, що режисер зробить рімейк знаменитого мультфільму «Дамбо», який вийшов в 1941 році і отримав премію «Оскар». Тільки на цей раз йому дали в чотири рази менше грошей (50 мільйонів доларів), що в принципі для Бертона не проблема, він іноді і меншим обходився, і за ці гроші режисер перетворив відносно скромну історію літаючого слоненя на черговий диснеївський блокбастер, переповнений спецефектами та вибухами.

Читати далі...