Новини, в яких згадується Курт Саттер

26 березня 2021,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто чекав побачити науково-фантастичний фільм «Хода хаосу», знятий за романом Патріка Несса! Вже скоро він вийде в український прокат під назвою «Дорога хаосу», як підтверджує дубльований трейлер.

Читати далі...
20 листопада 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука» Том Голланд та зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі намагаються вижити на інший планеті в постапокаліптичному майбутньому в першому трейлері науково-фантастичного фільму «Хода хаосу».

Читати далі...
19 липня 2019,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Байкерська драма «Майянці» від творця серіалу «Сини анархії» Курта Саттера повертається на телеекрани з новим сезоном, трейлер якого був представлений сьогодні.

Події серіалу розгортаються на кордоні Каліфорнії та Мексики і розповідають про байкерський клуб «Майя МС». У 2 сезоні головний герой Єзекіїль «Ізі» Рейес (Дж.Д. Пардо), в минулому «золотий хлопчик» з американською мрією в кишені, спробує помиритися зі своїм братом Енджелом (Клейтон Карденас) і шукатиме правду про смерть їхньої матері. Тим часом їхній батько Феліпе (Едвард Джеймс Олмос), який раніше працював на картель, намагається настановити своїх синів на правильний шлях, навіть коли виходять назовні жахливі секрети його минулого.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Майянці» вийде на екрани 3 вересня.

18 червня 2018,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал FX поділився другим тизером свого нового серіалу про байкерів «Майя МС», який є спін-оффом визнаної кримінальної драми «Сини анархії».

Події спін-оффу будуть розвиватися в світі після Джекса Теллера (Чарлі Ганнем) і слідувати за новим героєм — Єзекіїлем «ІЗет» Рейєсом (Дж.Д. Пардо), який нещодавно вийшов з в'язниці і став кандидатом в члени клубу «Майя МС» на кордоні Каліфорнії та Мексики. Тепер ІЗет повинен створити собі злочинну репутацію в місті, де він колись був «золотим хлопчиком» з американською мрією в кишені.

Прем'єра серіалу «Майя МС», творцями якого є Курт Саттер та Елджін Джеймс, очікується цієї осені.

27 серпня 2015,  14:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Создатель сериала «Сыны анархии» Курт Саттер работает над проектом, чьи действия будут разворачиваться в калифорнийской байкерской среде.

Спин-офф будет повествовать о латинской банде под названием «Майянцы» из Окленда, с которыми байкеры SAMCRO (Sons Of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original, «Сыны анархии») вели противостояние на протяжении всех 7 сезонов. В оригинале «Майянцы» владеют фабриками героина и промышляют проституцией, их желание расширить свою сеть влияния и привело к кровавой войне с «Сынами». 

Недавно на Комик-Коне Саттер заявил, что хотел бы снять приквел к «Сынам анархии» в виде мини-сериала. Пока не сообщается, будет ли спин-офф приквелом или нет.

Сериал «Сыны анархии» выходили с 2008 года и завершили свое существование в 2014, получив «Золотой глобус» и став одним из самых популярных сериалов в истории канала FX.

Саттер будет исполнительным продюсером проекта о «Майянцах» и пока ищет для него постоянного шоураннера. 

Параллельно Саттер работает сейчас над средневековым сериалом «Палач», чья премьера состоится 15 сентября. Также он является автором сценария к боксерской драме «Левша» с Джейком Джилленхолом.

26 лютого 2015,  11:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий проект Курта Саттера, відомого завдяки створенню серіалу «Сини анархії», продовжує збирати акторів. У його серіалі «The Bastard Executioner» зіграють також Стівен Мойєр і Меттью Різ.

Серіал розповість історію лицаря-воїна Уілкіна Бреттла, який намагається впоратися з наслідками війни і вирішив скласти свою зброю. Але насильство знову його знаходить і вкладає меча в його руки.

Стівену Мойеру популярність принесла «Справжня кров», а Меттью Різ зараз грає головну роль в «Американцях». Персонаж Мойера є по-вуличному розумним і благородно підкованим. Раніше він був один із маршалів в армії якогось Вентріса (хто його грає поки невідомо), а тепер служить його камергером, канцлером і юстициарієм, будучи при цьому його другом і товаришем по чарці. Різ буде лише запрошеною зіркою. Він втілить розумного, безстрашного лідера уельських повстанців.

Головну роль у «The Bastard Executioner» зіграє новачок на телебаченні Лі Джонс, австралійський актор театру. Його Уілкіна Бреттла описують, як «високого, темного, імпозантного, емоційно глибокого і душевно змученого». Він є колишнім лицарем при дворі короля Едуарда I, а зараз живе простим сільським життям.

Також зіграють в серіалі Кеті Сагал, зірка «Синів анархії», за роль в яких вона отримала «Золотий глобус», і сам його творець Курт Саттер. Вони втілять загадкову і прекрасну ясновидицю Аннору і її охоронця Темного Німого, чиє обличчя ніхто ніколи не бачив. Інші члени каста: Флора Спенсер-ЛонгхерстСем СпруэллДаррен ЕвансДенні СапаниТімоті Ст. Мерфі (також з «Синів анархії»), Сара Уайт і Сара Суїні.

Режисером пілотної серії виступить один з режисерів «Синів анархії» Періс Барклай.

Зйомки пілота «The Bastard Executioner» розпочнуться 19 березня в Уельсі.