Новини фільмів, в яких згадується Робін Вільямс

31 березня 2019,  21:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька годин тому студія Disney поділилася першим офіційним ТБ-роликом свого фентезійного мюзиклу «Аладдін», який зняв режисер «Шерлока Холмса» Гай Річі.

Закадровий голос у ТБ-ролику обіцяє розповісти захоплюючу історію про Аладдіна (Мена Массуд), принцесу Жасмін (Наомі Скотт) і чарівну лампу. Після чого під нове аранжування пісні «Арабська ніч» нам показують чудові види казкової Аграби та кадри, де Аладдін стає власником чарівної лампи з Джіні (Вілл Сміт) та прикидається заморським принцом, щоб завоювати серце принцеси. Разом з новими друзями Аладдін має зупинити візира Джафара (Марван Кензарі), який хоче повалити батька Жасмін і стати правителем Аграби.

Раніше цього місяця зірка рімейка «Аладдін» Вілл Сміт згадав Робіна Вільямса та його Джіні за допомогою яскравого фан-арту. У кіно з 23 травня.

29 грудня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актора Марвана Кензарі з майбутнього діснеївського мюзиклу «Аладдін» вже прозвали гарячим Джафаром. За що? Давайте розберемося, поглянувши на його дебютний кадр.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  18:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вам дана лише маленька іскра божевілля, і якщо ви її втратите, то станете нічим.»

Американський телеканал HBO зняв документальну картину про всесвітньо улюбленого коміка Робіна Вільямса.

Кінофільм «Robin Williams: Come Inside My Mind» («Робін Вільямс: Ласкаво просимо в мою голову») буде складатися з рідкісних відео з виступів Вільямса на сцені та відео з приватного архіву актора і його сім'ї, які представляють особистий погляд на життя і кар'єру видатного коміка. Разом з цим про Вільямса розповідатимуть родичі, друзі та колеги актора.

На HBO прем'єра фільму, який зняла володарка 2 премій «Еммі» Марина Зеновіч, відбудеться 13 липня.

14 жовтня 2017,  17:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карен Гіллан розповіла, яким чином «Джуманджі: Поклик джунглів» буде об'єднаний з історією оригінального «Джуманджі».

Читати далі...
24 травня 2016,  13:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуэйн Джонсон заявил, что римейк «Джуманджи», где он сыграет одну из главных ролей, и который он продюсирует, почтит память и талант актера Робина Уильямса.

Читати далі...
26 квітня 2016,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, адаптація «Великого і доброго велетня» планувалася ще в 1990-х, і головну роль у ній повинен був зіграти Робін Вільямс.

Читати далі...
22 червня 2015,  13:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вбивства на пляжі» Девід Теннант віддасть свій голос персонажа мультфільму «Chew», якого спочатку повинен був озвучувати Робін Вільямс.

Мультфільм буде адаптацією однойменного коміксу, чиї події розвиваються навколо детектива з незвичайною здатністю бачити минуле того, що їсть. Детектив живе в світі, де пташине м'ясо є нелегальним після того, як пташиний грип убив мільйони американців. У головного героя також зав'язуються романтичні стосунки з жінкою, яка працює кулінарним критиком, яка може так писати про їжу, що у читача з'являється враження, ніби він спробував це блюдо.

Теннант озвучить Мейсона Савоя, колишнього ментора детектива, який став лиходієм. 

Самого детектива і його кохану озвучують зірки інших серіалів: Стівен Ян з «Ходячих мерців» та Феліша Дей з «Надприродного». Вони вже встигли записати свої ролі, Теннант же почав роботу лише минулого тижня. 

Виробництво мультфільму, який повинен був вийти ще в 2014 році, було припинено у зв'язку зі смертю Робіна Вільямса, який дуже любив читати комікси і був фанатом журналу «Chew».

Режисером анімаційної адаптації є Джефф Креліц, зняв серію «Торчвуд: Павутина брехні».

За останній час для Теннанта це вже друга роль, яка родом з коміксів. Нещодавно стало відомо, що він зіграє в марвеловському супергеройському серіалі «Відома як Джессіка Джонс», де втілить лиходія Пурпурна людина.