Оновлення, в яких згадується Келлі Макдоналд

25 вересня 2017,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми з нетерпінням чекаємо виходу байопіку «Війна струмів», де Бенедикт Камбербетч втілить Томаса Едісона, зірка «Шерлока» знявся в драматичному телефільмі «Дитя в часі». Камбербетч грає тут автора дитячих книг, чиє життя перевертається, коли пропадає його дочка. Компанію йому в цій історії склала Келлі Макдоналд.

Прем'єра кінокартини Джуліана ФаріноКрасені», «Новини») відбулася на британському телебаченні вчора, 24 вересня.

28 січня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон не міг не скористатися моментом, коли на його шоу зібрався каст культової драми «На голці», включаючи Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера, щоб разом відтворити їх культовий постер, зрозуміло не без своєї участі, адже комусь потрібно було замінити Келлі Макдоналд.

Побачити цих акторів в своїх знаменитих образах можна буде в сиквелі «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2»), знятого Денні Бойлом, в березні.

3 листопада 2016,  13:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 20 років четвірка безбашенних шотландців у втіленні Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла і Юена Бремнера повертається з новими божевільними пригодами в драмі «На голці 2». Вони знову будуть міркувати про недоліки сучасного суспільства, спостерігати за поїздами, намагатися протистояти своїй залежності й тікати від сірості цього світу.

Також трейлер розкриває, що в сиквелі, який зняв режисер оригіналу Денні Бойл, все-таки повернеться Келлі Макдоналд!

12 жовтня 2016,  12:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастична антологія «Чорне дзеркало», яку порівнюють з «Сутінковою зоною», повертається, щоб показати шість нових історій, що розкривають темну сторону взаємодії людей та сучасних технологій.

Нові серії, в яких зіграють Брайс Даллас Ховард, Еліс Ів, Келлі Макдоналд, Майкл Келлі, Гугу Мбата-Роу, Маккензі Девіс, Джером Флінн і Фей Марсей, вийдуть 21 жовтня.