Новини серіалів, в яких згадується Джонні Лі Міллер

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
20 травня 2019,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джоан Ватсон вирішила кардинально змінити імідж і пофарбувалася в блондинку в промо-ролику фінального сезону детективного серіалу «Елементарно».

Друзі і колеги по справам з розшуку Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Л'ю) повертаються для нових пригод, і на цей раз вони будуть розкривати вбивства по той бік Атлантичного океану на батьківщині Шерлока в Лондоні. А допомагати їм в заплутаних розслідуваннях буде давня подруга Кітті Вінтер (Офелія Ловібонд).

Дует великих детективів повертається на екрани 23 травня. Фінальний сезон серіалу «Елементарно» складатиметься з 13 серій.

21 квітня 2018,  12:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвеличніші детективи повертаються в новому промо-ролику 6 сезону детективного серіалу «Елементарно».

Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Лью) беруться за розслідування нових заплутаних вбивств в Нью-Йорку. Стоячи над одним тілом, Шерлок заявляє, що «цю людину не вбивав ні Бог, ні Зевс, це просто вбивство». А після ролик каже, що цю парочку може зупинити лише одне — на екрані Шерлок йде по вулиці, розмовляючи по телефону, як хтось раптово глушить його пляшкою по голові.

Прем'єра 6 сезону «Елементарно», де також повертаються Джон Майкл Хілл і Ейдан Куїнн, відбудеться 30 квітня.