Новини, в яких згадується Стівен Содерберг

1 грудня 2022,  18:18 | Новини фільмів

Ченнінг Татум готує для нас одне останнє шоу у першому трейлері драматичної стрічки «Супер Майк 3» («Magic Mike's Last Dance»), де разом з ним зіграє Сальма Гайєк.

Читати далі...
16 листопада 2020,  14:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Меріл Стріп зіграла головну роль у фільмі Стівена Содерберга «Пральня», а тепер вони возз'єдналися для нової пригоди під назвою «Хай говорять».

Читати далі...
6 липня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових стрічок «Секс, брехня і відео» і «Трафік» Стівен Содерберг представляє молодіжну комедію «Рейв», що розповість про двох шотландців-бунтарів, які дуже люблять музику і свободу.

Читати далі...
4 листопада 2019,  16:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для появи на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» у цей Геловін актор Антоніо Бандерас вирішив вдягти костюм свого знаменитого героя в масці з фільмів «Маска Зорро» і «Легенда Зорро».

Читати далі...
17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

28 серпня 2019,  21:13 | Новини фільмів

Не «Джокером» єдиним. Конкуренцію фінальному трейлеру фільму про злочинного принца Ґотема сьогодні складає перший трейлер драматичної комедії Стівена Содерберга «Пральня» із зірковим кастом.

«Пральня» розповість про вдову (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою спритних юристів з Панами (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

Також в трейлері з'являються зірка «Друзів» Девід Швіммер та зірка «Теорії великого вибуху» Меліса Рауш.

На Netflix реліз фільму «Пральня» відбудеться восени.

18 січня 2019,  15:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Стівен Содерберг став продюсером нового молодіжно-драматичного серіалу «Зараз Апокаліпсис» («Apocalypse Now»), де зіграють актори Еван Джогіа, Келлі Берглунд, Бо Мірчофф і Тайлер Позі.

Серіал «Зараз Апокаліпсис» буде досліджувати ідентичність, сексуальність і артистичність, подорожуючи з молодими друзями по дивному місту Лос-Анджелесу, яке часто збиває з пантелику. Між сексуальними та романтичними побаченнями з додатків Улісса (Еван Джогіа) починають турбувати дивні сни у дусі передбачень, які наштовхують його на думку про те, що або існує якась темна і жахлива змова, або він курить занадто багато трави.

Прем'єра серіалу «Зараз Апокаліпсис» відбудеться навесні, 10 березня.

4 травня 2018,  22:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений ТБ-ролик нового психологічного трилера «Божевільна» від режисера фільмів «Трафік», «Ерін Брокович» і «Побічний ефект» Стівена Содерберга.

На перший погляд у Сойєр Валентіні (зірка «Корони» Клер Фой) звичайнісіньке життя: у неї є сім'я, друзі, колеги. Ось тільки жінку не покидає відчуття, що хтось її переслідує. Сойєр примусово закривають в психіатричній лікарні, де ніхто їй не вірить, й усі приймають її за звичайну божевільну пацієнтку. Але героїня відчайдушно намагається переконати лікарів в тому, що вона абсолютно нормальна, і що їй загрожує реальна небезпека.

В обмежений український прокат на мові оригіналу фільм «Божевільна» вийде 31 травня. Слідкуйте за нашою афішею, щоб дізнатися, в яких містах відбудуться спеціальний покази.

18 квітня 2018,  00:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий атмосферний трейлер нового трилера Стівена Содерберга «Божевільна», також відомого як «Не в собі».

Молода жінка на ім'я Сойєр Валентіні, яку грає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, переїхала в інше місто, щоб втекти від настирливого переслідувача. Ось тільки їй все ще здається, що він ходить за нею по п'ятах. Сойєр звертається за допомогою, але її насильно закривають в психіатричній лікарні, де жінці належить з'ясувати, чи є її переслідувач справжнім, чи всього лише плодом її уяви.

В обмежений український прокат «Божевільна» вийде 31 травня і буде демонструватися в кінотеатрах на англійській мові.

3 лютого 2018,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Bleecker Street представила перший трейлер горор-трилеру «Не в собі», який зняв володар премії «Оскар» Стівен Содерберг.

У фільмі зірка серіалу «Корона» Клер Фой втілює молоду жінку, яку без її згоди закривають в психіатричній лікарні, де вона стикається зі своїм найбільшим страхом. Але чи є те, що відбувається, реальністю, чи це все її галюцинація?

У світовий прокат «Не в собі», де також з'являться Джуно Темпл і Аймі Маллінз, виходить в березні.

20 січня 2018,  00:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився третім трейлером детективного міні-серіалу Стівена Содерберга «Мозаїка».

Оскарівська номінантка Шерон Стоун втілює популярного автора і ілюстратора дитячих книг Олівію Лейк, чиє замерзле тіло знаходить поліція — так починається непросте розслідування під пильним оком журналістів. Підозра падає на її хлопця Еріка Ніла (Фред Веллер) і друга Джоела Херлі (Гаррет Хедлунд). Чи був це один з них, чи Олівію вбив хтось інший з її оточення?

Прем'єра серіалу «Мозаїка», який буде складатися з 6 серій, відбудеться 22 січня, а завершиться він 26 січня, коли вийдуть дві останні серії.

28 серпня 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент кримінальної комедії Стівена Содерберга «Удача Лохана» знайомить нас з професійним злодієм Джоном Бабахом (в оригіналі його звуть Джо Бенг) у втіленні зірки Бондіани Деніела Крейга. До нього по допомогу звертаються два брата-невдахи Джиммі і Клайд Логани, які задумали пограбувати касу гонок NASCAR. Їх грають зірка «Супер Майка» Ченнінг Татум та Адам Драйвер, відомий завдяки скромній ролі Кайло Рена в «Зоряних війнах».

Український трейлер кінокартини від творця трилогії «Одинадцять друзів Оушена» дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

21 липня 2017,  13:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер кримінальної комедії «Удача Лохана» з Ченнінгом Татумом, Деніелом Крейгом і Адамом Драйвером у головних ролях. А зрежисирував все це Стівен Содерберг.

Сюжет фільму розповість про двох братів невдах, які планують зухвале пограбування під час гонки NASCAR в Північній Кароліні.

В кінотеатрах України фільм стартує з 7 вересня.

29 червня 2017,  20:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер кримінальної комедії «Вдача Логанів» знайомить нас ближче з відчайдушними братами Джиммі та Клайдом Логанами, яких втілюють Ченнінг Татум і Адам Драйвер. Джиммі втратив роботу й вирішує разом з братом та не дуже досвідченими спільниками здійснити пограбування під час гонок NASCAR. Для цього вони звільняють з в'язниці злодія-професіонала, якого грає Деніел Крейг.

Режисером кінокартини виступив творець трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівен Содерберг.