Новини фільмів, в яких згадується Мора Тірні

18 січня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного фільму «Звіт про тортури», присвяченого терактам 11 вересня 2011 року, представляють персонажів у втіленні Адама Драйвера, Аннетт Бенінг і Джона Гемма.

Читати далі...
28 вересня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер драматичної картини «Гарний хлопчик», де номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе втілює залежного від наркотиків молодого хлопця.

Ґрунтуючись на мемуарах Девіда Шеффа та мемуарах його сина Ніка Шеффа, «Гарний хлопчик» є хронікою розбиваючого серце і одночасно надихаючого досвіду виживання і одужання в сім'ї, яка багато років боролася з наркозалежністю свого сина.

Роль батька головного героя виконує номінант на премію «Оскар» Стів Карелл, а також у фільмі грають номінантка на премію «Оскар» Емі Райан і володарка «Золотого глобуса» Мора Тірні.

У світовий прокат новий фільм Фелікса ван Грунінгена вийде у жовтні. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

27 червня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінанти на премію «Оскар» Стів Карелл і Тімоті Шаламе грають батька і сина, яким складно знайти спільну мову, в офіційному трейлері біографічної драми «Гарний хлопчик».

Картина є екранізацією пари мемуарів, написаних Девідом Шеффом та його сином Ніком Шеффом. Вона показує хроніку розбиваючого серце і одночасно надихаючого досвіду виживання, рецидиву та одужання в родині, яка бореться з наркоманією сина протягом багатьох років.

Світова прем'єра драми Фелікса ван Грунінгена, де також з'являться володарка премії «Золотий глобус» Мора Тірні та номінантка на «Оскар» Емі Райан, відбудеться цієї осені.

Поки невідомо, чи покажуть «Гарного хлопчика» в українських кінотеатрах.