Новини, в яких згадується Софія Вергара

5 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Несподіваним гостем вчорашнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» став Ліам Гемсворт. Він з'явився в пародійному скетчі на вікторину «Правильна ціна», де його наречена Майлі Сайрус грала в дуеті з його братом Крісом Гемсвортом (Алекс Моффат). Перед виходом Ліама Сайрус, жартуючи, запитала у Кріса, чи немає у нього випадково брата.

Також в цій сценці взяли участь Ларрі Девід, який зіграв сенатора Берні Сандерса, Кейт МакКіннон, яка спародіювала Тільду Свінтон, й Сесілі Стронг, яка перевтілилася для шоу в Софію Вергара. Алек Болдуін замість свого коронного персонажа Дональда Трампа втілив тут Тоні Беннетта.

Сайрус підтвердила свою заручини з Гемсвортом в жовтні 2016 року, і в останні місяці все частіше з'являються чутки, що вони таємно одружилися, але 24-річна співачка поки не планує весілля, як вона зізналася в інтерв'ю для The Sun on Sunday.

26 вересня 2017,  19:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, Двейн Джонсон окупував перше місце в списку найбільш популярних акторів соцмереж, а на другому місці цього разу опинилася Ніна Добрев.

Читати далі...
28 липня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні п'ятниця, а значить прийшов час для веселощів, нагадує новий фрагмент мультфільму «Емоджі Муві». У ньому глава всіх емоджі Смайлер (Майя Рудольф), від чиєї страхітливої посмішки хочеться не посміхатися, а втекти, вимагає, щоб їй підняли настрій. Тут в кімнату вривається Танцівниця фламенко (Софія Вергара), але Смайлер відправляє її геть, вважаючи, що вона аж надто життєрадісна.

Попередній фрагмент, де П'ять (Джеймс Корден) змагається з Кулаком (Том Бішопс), дивіться тут. Новий український постер ви знайдете в нашій галереї.

11 липня 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Animation представила перші кілька хвилин свого майбутнього мультфільму «Емоджі Муві». Фрагмент відправляє нас у світ смартфона одного підлітка, в місто Текстополіс, де живуть всі емоджі і головний герой історії — Джин (ТіДжей Міллер). Він повинен зображувати байдужість, але навколо стільки всього цікавого, веселого і зворушливого, що йому часто буває складно стриматися й бути тим, ким він створений бути.

Другий український трейлер «Емоджі Муві», який в оригіналі також озвучують Джеймс Корден, Анна Феріс, Патрік Стюарт і Софія Вергара, дивіться тут.

11 серпня 2015,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американської сімейки» Софія Вергара озвучить в «Сімпсонах» нову вчительку Барта.

Вчителька місіс Беррера з голосом Вергари з'явиться у середині сезону в серії «Teenage Mutant Milk-Caused Hurdles», де Барт починає пити замінник молока з гормонами, внаслідок чого у нього виростають легкі вусики і настає період раннього статевого дозрівання. Тому приваблива вчителька, якою є Беррера, не обходить його увагу.

Читати далі...
5 березня 2015,  19:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Сувора і правильна офіцер поліції (Уізерспун) намагається захистити гарячу вдовицю (Вергара) від наркодилерів, поки пані тікають по всьому Техасу від переслідуючих їх продажних поліцейських і найманих убивць.

30 березня 2014,  22:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

24 квітня в український і російський прокат вийде дотепна і пікантна кінокомедія «Під маскою жиголо».

Блискучу романтичну комедію «Під маскою жиголо» створив Джон Туртурро. Він сам написав сценарій до кінофільму і сам же його зрежисував. Цього талановитого актора і режисера глядачі знають за його роботами у фільмах «Трансформери», «Перехрестя Міллера», «Одного разу в Голлівуді» та ін. На головні ролі у фільм він залучив найкращих майстрів своєї справи. Це і Шерон Стоун, і Софія Вергара, і Ванесса Параді, і Лів Шрайбер. Також ще в одній головній ролі зніметься видатний актор і режисер Вуді Аллен.

Фільм розповість про двох друзів, які пристойні, взагалі-то, люди, але криза, нестача готівки штовхає на нетрадиційний заробіток. Один з них стає професійним сутенером, а інший альфонсом. Комічності ситуації додається те, що свій бізнес вони впроваджують в єврейському кварталі, де хасідічного виду поліцейський вже давно точить на них зуб. І, здавалося б, все пішло як по маслу, але після низки комічних ляпів і ганебних провалів, стає очевидно, що хлопці пливуть проти течії грошей і любові...