Новини, в яких згадується Піт Доктер

18 листопада 2022,  17:33 | Новини фільмів

Кіностудії Disney та Pixar поділилися в мережі тизер-трейлером своєї нової анімаційної стрічки «Стихії» («Elemental»), яка вийде на великі екрани у 2023 році.

Читати далі...
25 лютого 2021,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Літо наближається, і кіностудії Disney та Pixar запрошують вас провести його на узбережжі Італійської Рів'єри разом зі своїм пригодницьким мультфільмом «Лука», чий трейлер ви вже можете побачити з професійним українським дубляжем.

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Душа»
Про сенс життя, джаз, котів та піцу
24 грудня 2020,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки більшість американських кіностудій знімають мультфільми про сім'ю, кохання і дружбу, кожен раз одягаючи ці вічні теми в нові обличчя та сукні, студія Pixar за допомогою своїх анімаційних стрічок раз у раз зачіпає глобальну теми сенсу життя і пошуків свого покликання, що вже піднімалися в її мультфільмах «Вгору», «Рататуй», «Хоробре серце» та багатьох інших. А тепер мультиплікатори Pixar вирішили копнути ще глибше, і так на світ з'явився дуже глибокий філософський мультфільм «Душа», який намагається розібратися в складних питаннях, що займають провідні уми людства з початку часів. І ці питання: що для людини означає мати душу та як знайти свій сенс життя?

Читати далі...
14 грудня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой підкорює своїм музичним талантом і отримує роботу своєї мрії в ексклюзивному фрагменті очікуваного мультфільму «Душа», який вийде на великі екрани вже наступного тижня, 25 грудня.

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
15 жовтня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки США продовжують лідирувати за кількістю хворих коронавірусом, студії Disney і Pixar вирішили заохотити тих, хто залишається вдома і допомагає зупинити пандемію, і перенесли прем'єру свого очікуваного мультфільму «Душа» на платформу Disney+. На честь чого вийшов його новий трейлер.

Читати далі...
14 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Криза кіноіндустрії, пов'язана з коронавірусом, змусила Голлівуд переглянути дати багатьох майбутніх релізів, і тепер в їхньому числі опинився очікуваний мультфільм від Disney і Pixar «Душа».

Читати далі...
7 листопада 2019,  17:15 | Новини фільмів

Кіностудія Pixar щойно поділилася зворушливим і веселим тизер-трейлером свого наступного мультфільму «Душа», який знімає режисер знаменитих анімацій «Корпорація монстрів», «Вгору» і «Думками навиворіт» Піт Доктер.

Головним героєм цієї анімаціної історіі є викладач музики в середній школі Джо Ґарднер (лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс), який щиро любить грати джаз. І одного разу йому таки вдається виступити на сцені джазового клубу. Однак дорогою додому у результаті нещасного випадку душа Джо відділяється від тіла і переноситься до центра, у якому душі розвиваються перед тим, як відправитись до новонародженої дитини. Тут Джо доведеться задуматись над тим, що значить мати душу.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» призначена на 18 червня 2020 року.

29 лютого 2016,  05:12 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно завершилася 88-а церемонія нагородження «Оскар», яка підбила остаточні підсумки досягнень кінематографу 2015 року. Найбільшу кількість статуеток отримав «Шалений Макс: Дорога гніву», а зі своїм першим і таким довгоочікуваним «Оскаром» додому пішов Леонардо ДіКапріо.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
15 січня 2016,  13:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора Американська кіноакадемія оголосила список претендентів на премію «Оскар-2016». Лідерами за кількістю номінацій на цей раз виявилися «Легенда Г'ю Гласса» і «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
8 січня 2016,  15:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром Британская киноакадемия объявила своих номинантов на премию BAFTA-2016 от кинематографа. Наибольшее количество номинаций – по 9 каждый – получили «Кэрол» Тодда Хейнса и «Мост шпионов» Стивена Спилберга.

Читати далі...
3 листопада 2015,  12:03 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В воскресенье, 1 ноября, в Беверли-Хиллз состоялась 19-я ежегодная церемония награждения Hollywood Film Awards, отметившая самые обсуждаемые и ожидаемые фильмы года, а также ознаменовавшая начало наградного сезона 2015.

Читати далі...
5 червня 2015,  15:15 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія, 5 червня 2015 – у новій анімації від студій Disney•Pixar «Думками навиворіт» звучатиме оригінальний саундтрек, що підсилює емоційний дух стрічки, від іменитого композитора Майкла Джаккіно. Саундтрек вийде окремим релізом від Walt Disney Records напередодні виходу фільму в прокат – 16 червня 2015р. Режисером виступає оскароносний Піт Доктер, продюсером – Джонас Рівера.

Анімаційна комедія «Думками навиворіт» у кіно з 18 червня 2015р.

Джаккіно й раніше працював з режисером Пітом Доктером - над анімацією «Вперед і вгору». Серед його проектів також: «Тачки 2», «Рататуй» та «Суперсімейка». Та композитор говорить, що «Думками навиворіт» - особлива анімація.

Піт прагнув, щоб музика створювала таке відчуття, ніби вона виходить зсередини – з думок. Ми хотіли зробити щось атмосферне. Дещо, що не було б традиційним саундтреком до фільму.

Якщо вірити композитору, то мета музики стрічки відображує мету самої стрічки.

Вона повинна бути емоційною, - говорить Джаккіно. – Я не знав, як це повинно звучати, та я знав, які відчуття цей звук повинен викликати. Цей фільм для мене особливий.

Саундтрек записували за допомогою оркестру з 70 інструментів з органом та секцією ритмів, що складалася з гітар і барабанів.  

Я отримав багато задоволення від процесу, - продовжує Джаккіно. – Тут буде джазова музика 1930-х років, яку ми написали для Забудьок, а ще буде музика як у класичному хорорі, коли персонажі потрапляють у Підсвідомість. Фільм напрочуд різноманітний у плані музичного оформлення, ми пройшлися по всім жанрам, але ніколи не забували про те, що розповідаємо емоційну історію.  

Анімації «Думками навиворіт» традиційно передуватиме короткометражка від Pixar Animation Studios – «Лава», режисером якої є Джеймс Форд Мерфі, а продюсером – Андреа Варрен. Дія «Лави» відбувається на ізольованому тропічному острові, де «живе» активний вулкан. Це музична історія любові, що триває вже мільйони років. Анімацію супроводжує музика у виконанні Куани Торрес Каеле (Uku & Narrator) та Напуа Грега (Lele). Цифровий реліз «Лави» запланований також на 16 червня. 

Придбати оригінальний саундтрек з анімації «Думками навиворіт» можна, починаючи з 16 червня, у всіх місцях продажу музики. Розмістити попереднє замовлення на альбом можна вже на iTunes (http://smarturl.it/iosa1) та Amazon.com (http://smarturl.it/iosama1).