Новини, в яких згадується Темуера Моррісон

7 грудня 2023,  23:24 | Новини фільмів

Фінальним блокбастером цього року стане супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де в ролі підводного супергероя повертається зірка хітового фентезі «Гра престолів» Джейсон Момоа.

Читати далі...
11 вересня 2023,  15:40 | Новини фільмів

Нарешті студія Warner Bros. Pictures поділилася тизером супергеройського екшену «Аквамен і загублене королівство», який повідомляє, що трейлер вийде у четвер.

Читати далі...
4 березня 2023,  22:24 | Кастінг

Наприкінці року у кінотеатри припливе супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де разом з Джейсоном Момоа повернеться багато персонажів його першого сольника, що вийшов у 2018 році.

Читати далі...
22 грудня 2020,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітовий науково-фантастичний серіал «Мандалорець» отримав ще один спін-офф, що вийде на платформі Disney+. Він називається «The Book of Boba Fett» («Книга Боби Фетта»), і його прем'єра набагато ближче, ніж ви думаєте.

Читати далі...
4 листопада 2020,  21:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий персональний постер 2 сезону науково-фантастичного «Мандалорець» показує актора Тімоті Оліфанта, який убрався в костюм знаменитого мисливця за головами Боба Фетта. Але без шолома (його він на постері тримає в руках).

Читати далі...
27 травня 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку місяця з'явилася інформація про те, що в 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» повернеться легендарний мисливець за головами Боба Фетт, і новий фан-арт цього всесвіту представляє його зустріч з головними героями серіалу.

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
22 грудня 2018,  22:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бійка королеви Атлани з солдатами з Атлантиди, які прийшли забрати її від сина, стала одним з найбільш видовищних моментів супергеройського екшену «Аквамен».

Здіснивши утечу з Атлантиди, королева Атлана (Ніколь Кідман) зустріла доглядача маяка Тома Каррі (Темуера Моррісон), закохалася в нього і народила сина Артура (Джейсон Момоа), якому судилося об'єднати водний і наземний світи. Але коли Артур був ще немовлям, Атлану знайшли солдати підводного королівства і напали на неї в будинку Тома. Вона сказала коханому, щоб він захищав дитину, а сама спритно розкидала своїм пятизубцем непроханих гостей, які почали застосовувати силу.

Дивіться також п'ятий трейлер «Аквамена», який показує сили принцеси Мери (Ембер Герд), Атлантиду і підводних монстрів.

Квитки на сеанси «Аквамен» ви знайдете в нашій афіші.

20 грудня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Мера демонструє частину своєї надприродної сили у новому трейлері супергеройського фільму Джеймса Вана «Аквамен», який вийшов в український прокат 13 грудня.

Читати далі...
18 грудня 2018,  07:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент супергеройського екшену «Аквамен» показує 45 секунд підводної бійки Артура Каррі з його зведеним братом Ормом.

«Аквамен» розповість історію походження супергероя Артура Каррі (Джейсон Момоа), який є сином підводної королеви Атлани (Ніколь Кідман) і доглядача маяка Томаса Каррі (Темуера Моррісон). Коли він дізнається, що його зведений брат Орм (Патрік Вілсон), король підводного світу, хоче розв'язати війну з наземним світом, Аквамен відправляється в Атлантиду, щоб його зупинити. Для поєдинку з братом Артур вибирає п'ятизубець своєї мами, а Орм озброюється тризубом свого батька, який, за словами лиходія, «не знав поразки».

Читайте нашу рецензію на фільм «Аквамен», який вийшов в прокат 13 грудня.

Квитки на сеанси «Аквамен» ви знайдете в нашій афіші.

17 грудня 2018,  19:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Єва Лонгорія і Еухеніо Дербес, які навесні з'явилися разом в комедії «За бортом», возз'єднаються в повнометражній адаптації відомого мультсеріалу «Даша-мандрівниця». Кого ж вони там зіграють?

Читати далі...
8 грудня 2018,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маленький Артур демонструє свої надприродні здібності в океанаріумі у другому українському ТБ-ролику супергеройського екшену Джеймса Вана «Аквамен».

Будучи сином королеви підводного світу Атланни (Ніколь Кідман) і доглядача маяка Томаса Каррі (Темуера Моррісон), Артур Каррі (Джейсон Момоа) з дитинства знав, що є несхожим на інших дітей, оскільки міг наказувати морю і розмовляти з рибами. І коли Артур стає дорослим, приходить час йому побачити підводне королівство Атлантида — його кличе туди принцеса Мера (Ембер Герд), щоб він допоміг зупинити свого зведеного брата Орма (Патрік Вілсон), який бажає розв'язати війну з наземним світом.

На українську прем'єру «Аквамена» залишилося чекати менше тижня — вона відбудеться наступного четверга, 13 грудня.

5 грудня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен», де актор Джейсон Момоа повертається в образі підводного супергероя.

Принцеса Мера (Ембер Герд) знаходить Артура Каррі (Джейсон Момоа), сина доглядача маяка Томаса Каррі (Темуера Моррісон) і підводної королеви Атланни (Ніколь Кідман), щоб він вирушив разом з нею в Атлантиду і став героєм для свого народу. Його зведений брат Орм (Патрік Вілсон) хоче розв'язати війну з наземними жителями, які забруднюють океани, і тільки Артур може його зупинити і захистити обидва світи від знищення.

Дивіться також перший фрагмент «Аквамена», в якому Артур, Мера і Нуйдіс Валко (Віллем Дефо) планують, як зупинити Орма. У кіно з 13 грудня.

6 листопада 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яблуко від яблуньки... Новий короткий промо-ролик супергеройського екшену «Аквамен» показує, що Артур навчився крутим прийомам у своєї мами королеви Атланни.

Персонаж коміксів DC Артур Каррі (Джейсон Момоа), з яким нас в минулому році познайомила «Ліга справедливості», є сином доглядача маяка Томаса Каррі (Темуера Моррісон) і підводної королеви Атланни (Ніколь Кідман). Мати з самого дитинства захищала Артура від ворогів, і в даному ролику вона піднімає людину в костюмі, яка напала на неї в будинку, п'ятизубцем над головою. А після нам показують вже дорослого Артура, який робить те ж саме.

Королівський костюм Атланни і її корону ви можете розглянути детальніше на обкладинці Entertainment Weekly, де компанію їй склали Артур і Мера (Ембер Герд).

Дивіться також другий ТБ-ролик фільму «Аквамен», в якому Аквамен показує Мері свій характер. У кіно з 13 грудня.

1 листопада 2018,  22:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З морських глибин прибув свіжий тизер-трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який показує головного героя в підводному полоні.

Фільм Джеймса Вана розповість історію походження Артура Каррі (Джейсон Момоа), сина доглядача маяка Томаса Каррі (Темуера Моррісон) і підводної королеви Атланни (Ніколь Кідман), якому судилося об'єднати наземний та підводний світи. Коли цим світам загрожує небезпека, Артура знаходить воїтелька Мера (Ембер Герд), і разом вони відправляються в Атлантиду, де на Аквамена чекають різні випробування, які допоможуть йому знайти своє призначення.

Дивіться також другий трейлер «Аквамена», який йде 5 хвилин і показує класичний костюм супергероя та легендарний Тризуб Посейдона.

Побачити цю пригоду на великому екрані буде можливо з 13 грудня.