Новини, в яких згадується Фамке Янссен

28 лютого 2021,  16:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо добірку найгарячіших трейлерів, реліз яких відбувся у лютому. У їхньому числі трейлери до фентезійного екшена «Мортал Комбат», діснеївського фільму «Круелла», українського мультфільму «Мавка: Лісова пісня» та мелодрами «Після падіння», а також нові трейлери супергеройських міні-серіалів «Ліга справедливості Зака Снайдера» та «Сокіл і Зимовий солдат».

Читати далі...
19 лютого 2021,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фредді Гаймор, він же Шон Мерфі з серіалу «Хороший доктор» та Норман Бейтс з серіалу «Мотель Бейтсів», збирається провернути неможливе пограбування разом із зірковою командою в кримінальному фільмі «Геніальне пограбування».

Читати далі...
3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

Читати далі...
11 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Зірка хітового детективного серіалу «Вбивство на пляжі» Девід Теннант знову опиняється в центрі заплутаного розслідування тільки тепер не в якості детектива, а в якості потерпілого в трейлері нового міні-серіалу «Падіння в мертві води».

Події 4-серійної детективної драми, яку написала Дейзі КуламЛюди», «Гранчестер», «Смерть у раю»), розвиваються в невеликому шотландському містечку. Її головним героєм є Том Кендрік, у якого є дружина і діти.Одного разу в їхньому будинку починається пожежа, і всі рідні Тома гинуть. Поліція починає розслідування, і в його ході з'ясовується, що пожежа була не випадковістю, а умисним підпалом. І, як показує трейлер, Том опиняється в числі підозрюваних.

Одну з головних ролей в серіалі виконує актриса Каш Джамбо, яку наприкінці березня можна буде побачити в кінотеатрах у ще одній детективній історії під назвою «Убивства з листівками», де також зіграють Джеффрі Дін Морган та Фамке Янссен.

27 лютого 2020,  18:00 | Новини фільмів

Зірка хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган ловить серійного вбивцю в дубльованому трейлері фільму «Убивства з листівками», який не рекомендується до перегляду людям зі слабкими нервами і слабким шлунком.

Детективний трилер Даніса Тановича буде екранізацією роману Лізи Марклунд і Джеймса Паттерсона й розповість про детектива з Нью-Йорка Джека Кенона (Морган), чию доньку вбили під час її медового місяця в Лондоні. Після схожі вбивства трапляються в інших містах Європи, і Джек відправляється туди, щоб вистежити маніяка. У розслідуванні йому допомагає скандинавська журналістка Дессі (зірка серіалу «Гарна боротьба» Каш Джамбо).

Дружину головного героя зіграє зірка франшизи «Люди Ікс» Фамке Янссен. В український прокат трилер «Убивства з листівками» вийде 19 березня.

22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
10 грудня 2018,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мутантка Джин Грей зустрічається із загадковою лиходійкою Сміт у втіленні Джессіки Честейн на новому кадрі супергеройської картини «Темний фенікс».

Читати далі...
22 грудня 2017,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівська номінантка Шерон Стоун шукає любов в мелодраматичній комедії «Дрібничка на день народження».

Це історія амбітного модного дизайнера Сенни Бергес (Стоун), яка все ще сподівається зустріти чоловіка своєї мрії. Одного разу вона знайомиться з Адамом (Тоні Голдвін), і Сенні здається, що нарешті заповітне бажання здійснилося, але він призначає побачення на її день народження. А в її день народження постійно все йде шкереберть...

В український прокат фільм Сьюзен Волтер, де також з'явиться зірка «Людей Ікс» Фамке Янссен, вийде 25 січня.

26 квітня 2017,  13:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедійного бойовика «Його собаче діло», в якому Джейсон Момоа, втілюючи наркоторговця, викрадає улюблену собаку Брюса Вілліса, який знову постає перед нами в образі детектива, а таке, як відомо, не прощається. Загалом, виглядає це як пародія на «Джона Уіка».

Кінокартину, де також зіграли Джон Гудман, Фамке Янссен, Кел Пенн і Томас Міддлдітч, зняли сценаристи фільму «Парочка копів» Марк і Робб Каллени.

12 січня 2017,  13:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер французької комедії «Сімейне пограбування», де Жан Рено втілює бувалого афериста, який задумав вкрасти скрипку Страдіварі. І допоможуть йому в цій справі дочки в втіленні Рем Керісі та Каміль Шаму, які щойно дізналися про його існування. Також у фільмі з'явиться зірка «Людей Ікс» Фамке Янссен.

В українських кінотеатрах з 26 січня.