Новини, в яких згадується Лора Лінні

4 квітня 2022,  15:41 | Новини серіалів

Кримінальна сага знаменитої серіальної родини Бьорд добігає кінця, і новий трейлер серіалу «Озарк», яким поділилася платформа Netflix, представляє перший погляд на його заключні серії.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
9 грудня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після оскароносного фільму «Зелена книга» Вігго Мортенсен повертається на екрани в своєму режисерському дебюті під назвою «Падіння», який є «сімейною драмою про вік, пам'ять і прощення».

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
29 квітня 2020,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем переживає декілька паралельних життів в драматичній стрічці Саллі Поттер «Незвідані шляхи», одне з яких буде разом з Сальмою Гайєк.

Читати далі...
17 березня 2020,  21:45 | Новини фільмів

Пізніше в цьому році на великі екрани вийде драматичний фільм «Незвідані шляхи», в якому лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем та зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг зіграють батька й доньку.

Кінострічка «Незвідані шляхи» («Необрані дороги») покаже один непростий день з життя Лео (Бардем) і його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе крізь альтернативні життя, які він міг би прожити, змушуючи Моллі сумніватися в своєму власному шляху, поки вона замислюється про своє майбутнє.

У лютому фільм Саллі Поттер був представлений на Берлінському кінофестивалі. Разом з Бардемом та Фаннінг в ньому зіграють Сальма Гайєк і Лора Лінні.

5 березня 2020,  20:21 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix опублікував сьогодні досить похмурий і жорстокий офіційний трейлер 3 сезону своєї кримінальної драми «Озарк».

У нових серіях сім'я Бірдів повертається в бізнес і ставить на кін усе, що в них є, включаючи свій шлюб. Поки навколо їхнього нового казино «The Missouri Belle» загострюється ситуація, Марті (Джейсон Бейтман) та Венді (Лора Лінні) намагаються убезпечити свою родину, що стає все складнішим зі збільшенням успіху їхньої імперії з відмивання грошей. У трейлері ми бачимо, що бізнес все сильніше позначається на шлюбі головних героїв, і вони вирішують піти до сімейного психолога, ось тільки незрозуміло, це буде до чи після того, як Венді візьме до рук пістолет...

Трейлер також підтверджує повернення юриста Гелен Пірс у втіленні Джанет МакТір. Прем'єра 3 сезону серіалу «Озарк» відбудеться 27 березня.

4 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший фрагмент фільму «Незвідані шляхи», який показує драматичну сцену в лікарні за участю зірки фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг, лауреата премії «Оскар» Хав'єра Бардема і номінантки на премію «Оскар» Лори Лінні.

Фільм режисерки Саллі Поттер розповість про один непростий день з життя Лео (Бардем) та його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. Коли Лео стає погано, Моллі везе батька в лікарню, де їм допомагає мати Моллі і колишня дружина Лео Рита (Лінні). Лео знаходиться не в собі і кличе свого пса Нестора, і дуже засмучується, коли рідні повідомляють йому, що Нестора вже давно немає з ними.

Українська прем'єра драми «Незвідані шляхи» очікується 23 квітня. Її світова прем'єра відбулася в рамках 70-го Берлінського кінофестивалю.

5 лютого 2020,  17:46 | Новини фільмів

Новим проектом відомої британської режисерки і сценаристки Саллі Поттер стала драматична картина «Необрані дороги» за участю Хав'єра Бардема, Ель Фаннінг, Сальми Гайєк та Лори Лінні.

Драма «Необрані дороги» покаже один день з життя Лео (Бардем) та його дочки Моллі (Фаннінг), яка намагається впоратися з проблемами хаотичного розуму свого батька. По мірі того, як вони прокладають собі шлях через Нью-Йорк, подорож Лео набуває галюцинаторний характер. Він пливе через альтернативні життя, які він міг би прожити, і це змушує Моллі сумніватися в своєму власному шляху, коли вона замислюється про своє майбутнє.

Прем'єра фільму «Необрані дороги» відбудеться в рамках Берлінського кінофестивалю, який проходитиме в столиці Німеччини з 20 лютого по 1 березня. Там він буде змагатися за головну премію «Золотий ведмідь».

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
30 липня 2018,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми є відображенням нашого вибору.»

Стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону кримінальної драми «Озарк», де звучить крутий кавер пісні Девіда Боуї «The Man Who Sold the World».

У нових серіях «Озарка» кримінальний синдикат відправляє свого нещадного юриста Хелен Пірс (Джанет МакТір з «Джессіки Джонс») в місто, щоб всі розворушити, коли сім'я Бірдів нарешті влаштувалася. Марті (Джейсон Бейтман) і Венді (Лора Лінні) намагаються збалансувати свої сімейні інтереси на тлі загострення небезпек і починають сумніватися в тому, чи відрізняються вони від тих людей, від яких так відчайдушно намагалися втекти.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Озарк» відбудеться через місяць, 31 серпня.

16 серпня 2017,  01:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж через місяць після прем'єри Netflix вирішив продовжити серіал «Озарк» з Джейсоном Бейтманом в головній ролі на 2 сезон, про що повідомив за допомогою нового тизеру. У серіалі Бейтман втілює чиказького фінансового радника, який таємно перевозить свою сім'ю в місто Озарк, коли його відносини з наркокартелем йдуть шкереберть.

Компанію Бейтману в 1 сезоні склали Лора Лінні, Софія Хьюбліц, Джулія Гарнер і Джейсон Батлер Харнер. Зараз «Озарк» займає 184-е місце в списку найкращих серіалів всіх часів на IMDb.

17 липня 2017,  20:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер 1 сезону драматичного серіалу «Озарк» від Netflix з володарем «Золотого глобуса» Джейсоном Бейтманом у головній ролі. Він грає чиказького фінансового радника Марті Берда, який змушений таємно перевезти свою сім'ю в Озарк, штат Міссурі, коли його відносини з наркокартелем йдуть шкереберть. Його дружину Венді втілює 3-кратна оскарівська номінантка Лора Лінні.

Прем'єра 1 сезону відбудеться 21 липня на сайті Netflix.

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.