Новини, в яких згадується Ідіна Мензел

15 серпня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі офіційним трейлером молодіжної комедії «Тебе не запрошено на мою бат-міцву» за участю знаменитого актора Адама Сендлера та зірки мультфільмів «Крижане серце» Ідіни Мензел.

Читати далі...
1 листопада 2022,  23:37 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс опиняється під владою злих чарів у другому трейлері сімейного фентезі «Зачарована 2» («Disenchanted») від стримінгової платформи Disney Plus.

Читати далі...
11 вересня 2022,  19:55 | Новини фільмів

В рамках конвенції D23 Expo також був представлений офіційний трейлер очікуваного сиквела хітового сімейного фентезі «Зачарована», де в ролі принцеси Жизель повертається незрівнянна номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс.

Читати далі...
22 січня 2021,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки цієї зими в багатьох країнах введено локдаун, через який не працюють кінотеатри, кіностудія Sony Pictures вирішила перенести прем'єру фільму «Сіндерелла» з лютого на більш теплі часи — на липень 2021 року.

Читати далі...
23 жовтня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри короткометражного мультфільму «Once Upon A Snowman», який розповість про перший пригоді сніговика Олафа, стримінговий сервіс Disney+ поділився в мережі його веселим відкриваючим епізодом.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь завершення зйомок своєї музичної казки «Сіндерелла», яка буде новою адаптацією історії Попелюшки, кінокомпанія Sony Pictures опублікувала в соцмережах її офіційний логотип з маленькою короною.

Читати далі...
1 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші кадри з фільму «Сіндерелла» від Sony Pictures, в якому відома американо-кубинська співачка Каміла Кабельо виконає роль Попелюшки.

Читати далі...
18 серпня 2020,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд планує зняти ще одну сучасну адаптацію класичної казки «Попелюшка», головну роль в якій виконає відома співачка Каміла Кабелло.

Читати далі...
29 березня 2020,  22:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Давайте співати разом! Днями студія Disney поділилася фрагментом свого хітового мультфільму «Крижане серце 2» в стилі sing-along (тобто зі словами пісні), де Ельза співає «Show Yourself».

Читати далі...
26 лютого 2020,  20:35 | Новини фільмів

Під час створення мультфільмів режисерам також інколи доводиться вирізати деякі цікаві сцени, щоб укластися в потрібний хронометраж. Так сталося і з пригодницьким фентезі «Крижане серце 2», чию нову вирізану сцену ви можете побачити нижче.

Сиквел «Крижаного серця» відправив Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) та Свена в зачарований ліс, де живуть духи стихій і де в юності зустрілися батьки дівчат. Вирізаний фрагмент показує, як батьки Ельзи та Анни під час своєї зустрічі в лісі грають в хованки, ось тільки у їхньої майбутньої мами є одна перевага їй допомагає веселий дух вітру.

Мультфільм «Крижане серце 2» став однією з найуспішніших анімаційних стрічок усіх часів, заробивши в світовому прокаті 1,4 мільярда доларів і отримавши номінації на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

5 січня 2020,  12:17 | Новини фільмів

Прибув другий трейлер кримінальної драми Бена і Джошуа Сефді «Неграновані коштовності», яка, судячи з високого рейтингу на сайті IMDb, є однією з кращих робіт актора Адама Сендлера.

Новий фільм від режисерів кінокартин «Гарний час» і «Бог знає що» переносить нас в діамантовий район Нью-Йорка і знайомить з Говардом Ратнером (Сендлер), власником ювелірного магазину і дилером для багатих і знаменитих. Він повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли бандити забирають його товари у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Компанію Сендлеру в цьому божевіллі складе зірка діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Ідіна Мензел та співак The Weeknd. Дата української прем'єри «Неогранованих коштовностей» поки не повідомляється.

11 грудня 2019,  01:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісня «Into the Unknown» з діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» підтвердила свій статус, отримавши номінацію на премію «Золотий глобус». Які композиції склали їй компанію в номінації?

Читати далі...
4 грудня 2019,  17:36 | Новини фільмів

Щоб підняти усім нам настрій, студія Disney опублікувала в мережі один з найкумедніших фрагментів свого фентезійного мультфільму «Крижане серце 2» за участю милого сніговика Олафа.

У сиквелі «Крижаного серця» Ельза (ІдІна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож у зачарований ліс, де на них чекає чимало випробувань та відкриттів. Заблукавши в цьому лісі, Олаф кличе своїх подруг Анну і Ельзу, а потім вирішує покликати і якусь Саманту, хоча не знає ніякої Саманти. Розібравшись з цим, сніговик йде далі, але тут він зустрічає дух вітру, який дуже любить погратися.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Крижане серце 2», який вийшов в український прокат 21 листопада.

24 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Представляємо новий український ТБ-ролик мультфільму «Крижане серце 2», який підніме настрій всім, хто любить веселого сніговика Олафа.

У новому анімаційному фентезі-мюзиклі від Disney Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож на Північ, в зачарований ліс, де їм належить дізнатися, звідки у Ельзи чарівні сили. Ліс розділяє героїв, і в даному ТБ-ролику Олаф кличе Анну, Ельзу і... Саманту, а потім сам сміється з того, що з ними не було ніякої Саманти.

В український прокат мультфільм «Крижане серце 2» вийшов 21 листопада. Квитки на його найближчі сеанси ви знайдете в нашій афіші.

22 листопада 2019,  19:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився третій фрагмент фентезійного мультфільму від Disney «Крижане серце 2», який показує, що королева Еренделла та її родина люблять проводити осінні вечори за грою в шаради.

Продовження хітової анімації «Крижане серце» відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффом (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в доленосну подорож в зачарований ліс, але раніше вони проведуть милий сімейний вечір в замку за грою в шаради. У новому фрагменті команда хлопчиків грає проти команди дівчаток, але у перших є величезна перевага, оскільки Олаф може змінювати свою форму, як йому захочеться.

Щоб дізнатися, чи вийшло у режисерів Кріса Бака та Дженніфер Лі зняти гідний сиквел, читайте нашу рецензію на «Крижане серце 2».