Новини, в яких згадується Джон Веллс

9 лютого 2021,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 11 сезону хітового комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні» показує, як Ліп та Міккі відправляються на справу разом. Головне, щоб законослухняний Карл про це не дізнався.

Читати далі...
4 лютого 2020,  16:03 | Новини серіалів

Телеканал Showtime поділився тизером 11 сезону своєї хітової драмеді «Безсоромні», який підтверджує, що ніщо не вічне, і наступний сезон стане для серіалу про шалену сімейку Галлагерів фінальним.

Телесеріал «Безсоромні», творцями якого є сценаристи Пол Ебботт і Джон Веллс, вперше вийшов на телеекрани в 2011 році і з тих пір підкорив серця багатьох глядачів і критиків. Він розповідає про злети, падіння і ще більших падіння бідної, але дружній сім'ї Галлагерів, яка живе в Чикаго і намагається вижити в цьому суворому світі. Зараз серіал з рейтингом в 8,6 бала входить до топ-250 кращих серіалів всіх часів на сайті IMDb, тому якщо раптом ви його ще не дивилися, саме час взятися за його 10 сезонів напередодні фіналу.

Прем'єра фінального сезону «Безсоромних» очікується восени.

4 березня 2019,  13:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У заключній 14 серії 9 сезону популярного американського драмеді «Безсоромні» ми попрощаємося з її головною героїнею.

Поки Галлагери вирішують, що їм робити з прикутим до ліжка Френком (Вільям Х. Мейсі), Фіона (Еммі Россам) ухвалює важливе рішення щодо свого майбутнього. Карл і Деббі (Емма Кінні) разом переживають розчарування, а Ліпу (Джеремі Аллен Вайт) доводиться розбиратися з Темі (Кейт Майнер), у якої проблеми.

Промо-ролик також розкриває, що для прощання з Фіоною повернеться Йен (Камерон Монахен). Вірніше, це вона відвідає його у в'язниці.

Серія з оптимістичною назвою «Found» («Знайдена»), яку зняв режисер Джон Веллс, вийде 11 березня за українським часом.

24 вересня 2015,  10:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Огорчающая новость для поклонников звезды «Пятьдесят оттенков серого» Джейми Дорнана. Его камео было вырезано из комедии «Шеф Адам Джонс».

Читати далі...
29 червня 2013,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі найсвіжіший російський трейлер до фільму (ще немає навіть на Кінопоіску :D), знятому за п'єсою, відзначеною Пулітцерівською премією, під продюсуванням Джорджа Клуні і режисурою Джона Уеллса (успішні серіали Безстидники і Швидка допомога). Крім того, у фільмі знялася ціла кавалькада іменитих акторів: Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен МакГрегор, Кріс Купер, Ебігейл Бреслін, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс, Марго Мартіндейл, Дермот Малруні, Сем Шепард.
Чи вийде фільм в Україні, поки не відомо, а от у Росії дата прем'єри в кінотеатрах відома - 30 січня 2014 року.

Серпень-місяць. Беверлі Вестон - поет, що погруз у пияцтво, у той час як його дружина Вайолет, яка страждає від раку ротової порожнини, пристрастилася до наркотиків. Беверлі вирішує найняти для Вайолет доглядальницю і кухаря...