Новини, в яких згадується Мельвіль Пупо

28 грудня 2022,  23:36 | Новини фільмів

Зірка фільмів про Джеймса Бонда «007: СПЕКТР» та «007: Не час помирати» Леа Сейду грає мати-одиначку у новій драматичній стрічці «Одного чудового ранку» («Un beau matin»), що вийде в прокат наступного місяця.

Читати далі...
23 квітня 2019,  18:47 | Оновлення

Опублікований український трейлер драми «Золота молодь» від Єви Іонеско.

Молода закохана пара - Роуз (Галатеа Беллуджі) і її наречений Мішель (Лукас Іонеско) насолоджуються красивим і безтурботним життям. Кожної ночі шукають пригод у нічних клубах та на головних вечірках міста. На одній з вечірок вони знайомляться з богемною парою багатіїв (Ізабель Юппер та Мельвіль Пупо), які пропонують відчути атмосферу справжньої любові та свободи. Молоді люди занурюються у новий світ мрій, спокуси та обману… Чи встоїть молодість проти багатства і кохання проти розпусти?

Відверта і провокаційна драма «Золота молодь» з 16 травня у кіно.

19 березня 2019,  11:54 | Оновлення

Вийшов український трейлер драми «З волі божої». Нова стрічка Франсуа Озона заснована на реальних подіях.

40-річний співробітник банку, цілком благополучний на перший погляд батько п'ятьох дітей, практикуючий католик, раптово дізнається, що священик, який розтлив його в юності, як і раніше займається дітьми та підлітками. І тоді Олександр (Мельвіль Пупо) вирішує діяти.

Прем'єра фільму «З волі божої» запланована на 18 квітня.

11 листопада 2018,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту історичної драми «Справа Дрейфуса», яку зніме режисер Роман Поланскі, приєднався володар премії «Оскар» Жан Дюжарден.

Читати далі...
11 грудня 2015,  04:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Біля моря» – це історія про стосунки, зруйновані втратою, про силу кохання та про шлях до зцілення і прийняття.

Анджеліна Джолі-Пітт

«Біля моря» – третя режисерська робота володарки премії «Оскар» Анджеліни Джолі-Пітт, яка також виступила сценаристом та продюсером стрічки. Ролі у фільмі виконали Бред Пітт і Анджеліна Джолі-Пітт, а також Мелані ЛоранБезславні виродки», «Ілюзія обману»), Мельвіль ПупоЛоранс у будь-якому випадку»), триразовий переможець премії Сезар Нільс АреструпСкафандр і метелик», «Пророк») та дворазовий переможець премії «Сезар» Рішар БоренжеКухар, злодій, його дружина і її коханець», «Гран Шман»).

Стосунки колишньої танцівниці Ванесси та її чоловіка Роланда заходять у глухий кут. Намагаючись вдихнути нове життя у свій шлюб, пара вирушає в подорож мальовничим узбережжям Франції. Серед вузьких вуличок тихого приморського містечка, де Ванесса і Роланд затримуються на деякий час, трапиться те, що змінить їх назавжди.

Читати далі...
18 листопада 2014,  13:28 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Новий фільм режисера Анджеліни Джолі із Бредом Піттом та Джолі в головних ролях, є новим проектом Джолі в якості режисера. Йому передує стрічка, основана на реальних подіях, «Нескорений», що виходить в прокат 5 лютого.

Студія Universal Pictures оголосила про закінчення принципових зйомок фільму оскароносної Анджеліни Джолі «Біля моря», що є наступним проектом іменитої актриси/режисера після фільму про олімпійського чемпіона та героя війни Луїса Замперіні «Нескорений». Зйомки стрічки «Біля моря» тривали дев’ять тижнів у містечку Мгарр Ікс-Ксіні на острові Гозо, Мальта.

«Біля моря», сценаристом, режисером і продюсером якого виступає Джолі, розповідає зворушливу історію подружжя під час кризи. Дія відбувається у 1970-ті роки у тихому містечку, розташованому на французькому узбережжі. Фільм досліджує одвічні теми болю від втрати і відновлення життя.

Зйомки на Мальті – це просто неймовірний досвід, мені пощастило тут працювати та пізнавати його багату історію та культурну спадщину, - говорить Джолі. – Я надзвичайно вдячна усім, хто працював над фільмом. Неоціненною є також гостинність та щедрість мешканців острова Гозо.

У фільмі ми зустрінемо американського письменника на ім’я Роланд (Бред Пітт) та його дружину Ванесу (Джолі), колишню танцівницю, які подорожують Францією. Коли Роланд зближується із власниками місцевого кафе-бару (Нільс Арестрап) та готелю (Річард Брінджер), подружжя знайомиться із місцевими мешканцями, які представляють провінційну сільську культуру та уособлюють мудрість, що походить від способу їхнього життя.

За своїм змістом та стилем «Біля моря», в якому також знімаються Мельвіль Пупо та Мелані Лорен, апелює до європейського кіно і театру 60-х та 70-х років: класична історія, дія якої відбувається в певному часі та місці, з універсальними характерами та емоціями.

Окрім Джолі, до закадрової команди фільму увійшли: оператор Крістіан БергерБіла стрічка»); художник-постановник Джон ХутменНескорений»), редактор Патріція РоммельЖиття інших»); дизайнер костюмів Елен МірожнікВолл-стріт: гроші не сплять»). Продюсери: Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Виконавчі продюсери: Кріс БрігемПочаток»), Холі Голін-Садовскі («Нескорений») та Майкл Віейра («Нескорений»).