Новини, в яких згадується Айла Фішер

21 січня 2021,  17:44 | Статті

25 січня закінчується локдаун і кінотеатри відкривають свої двері для глядачів (звісно, з дотриманням антивірусних заходів) і одразу ж пропонують до перегляду нові фільми. Один з них – «Колишня з того світу» з Деном Стивенсом, Айлою Фішер і Леслі Манн в головних ролях. Пропонуємо прочитати невелику статтю про цей фільм:

Читати далі...
2 грудня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже в цю п'ятницю, 4 грудня, на стримінговій платформі Disney+ відбудеться прем'єра нового святкового фільму для всієї родини під назвою «Godmothered», на честь чого був представлений його веселий ТБ-ролик.

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
21 листопада 2020,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні в своїх бажаннях. Стрімінговий сервіс Disney+ поділився на честь вихідних офіційним трейлером свого святкового фільму «Godmothered», де Джилліан Белл грає хрещену фею як у Попелюшки.

Читати далі...
1 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вищі сили нас почули! Цього року на українських глядачів чекає гаряча комедійна прем'єра під назвою «Колишня з того світу», в якій знялися Ден Стівенс, Айла Фішер, Леслі Манн і легендарна Джуді Денч!

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

15 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Режисер Майкл Вінтерботтом представляє свій сатиричний погляд на світ супербагатих людей та їхні примхи в першому трейлері драматичної комедії «Жадібність».

Це історія про британського мільярдера сера Річарда МакКріді (Стів Куган), чия імперія роздрібної торгівлі одягом переживає кризу. Протягом 30 років він правив світом роздрібної моди, але після одного руйнівного розслідування його репутація була зруйнована. Щоб врятувати своє обличчя в очах громадськості, він вирішує відповісти широко розрекламованою та екстравагантною вечіркою на честь свого 60-річчя на грецькому острові Міконос. Фільм показує зліт і падіння МакКріді очима його біографа Ніка (Девід Мітчелл).

Фільм «Жадібність», де також зіграли Айла Фішер, Ейса Баттерфілд, Стівен Фрай та Софі Куксон, був представлений на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат він вийде у лютому.

26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
7 вересня 2018,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі курить косяк, ходить в стрінгах і танцює дивні танці в тизер-трейлері комедії для дорослих «Пляжний нероба».

МакКонахі втілює бунтівного любителя покурити марихуану на ім'я Мундог, який пише вірші, не пропускає гучні тусовки і живе за своїми правилами в прибережному американському місті. Компанію йому у веселих пригодах складуть Айла Фішер, Зак Ефрон, Джона Гілл, Мартін Лоуренс і Снуп Догг.

Новий фільм від творця скандальних «Відв'язних канікул» Хармоні Коріна прибуде у кіно навесні 2019 року.

28 травня 2018,  23:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова комедія від студії Warner Bros. Pictures «Ти квач!» була заснована на реальних подіях, що трапилися з групою друзів, які багато років відчайдушно грали в квача, повідомляє її перша фічуретка.

Читати далі...
20 березня 2018,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий оскарівський номінант Джеремі Реннер представив офіційний трейлер своєї нової комедії «Ти квач!».

Фільм розповідає про шалену гру в «квача без правил», в яку щорічно грають п'ятеро університетських друзів у втіленні Реннера, Джона Хемма, Еда Хелмса, Джейка Джонсона та Хеннібала Бересса. Під час цієї гри вони ризикують всім, включаючи своє життя. Лише одного з них — Реннера — нікому не вдавалося зробити квачом, й інші вирішують це виправити раз і назавжди.

Також в «Ти квач!» зіграють актриси Айла Фішер, Аннабелль Волліс, Леслі Бібб і Рашида Джонс.

В український прокат повнометражний режисерський дебют Джеффа Томсіча, який працював над серіалами «Брод Сіті» і «В об'їзд», вийде 14 червня.