Новини, в яких згадується Ерік Бана

Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
27 квітня 2017,  00:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик фентезійного екшену «Король Артур: Легенда меча», знятого культовим режисером Гаєм Річі, повідомляє, що великі правителі не грають за правилами. І через два тижні вихований на вулиці Артур (Чарлі Ханнем) та його дядько Вортігем (Джуд Лоу), який убив батька Артура і захопив владу, зійдуться у видовищному двобої, щоб з'ясувати, хто з них гідний бути королем.

Фінальний трейлер екшену, де також зіграють Аннабелль Волліс, Джимон Хунсу, Ерік Бана та Астрід Берже-Фрісбі, дивіться тут.

17 березня 2017,  18:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Скрижалі долі», знята 6-кратним номінантом на премію «Оскар» Джимом Шеріданом, розповідає історію жінки Розанни МакНалті, яка провела понад 50 років в психіатричній лікарні й нарешті вирішила розповісти свою історію, що кардинально відрізняється від тієї, яку знає її лікар. Головну героїню драми втілила оскарівська номінантка Руні Мара.

У фільмі також зіграли Тео Джеймс, Ейдан Тернер, Ерік Бана та Ванесса Редгрейв.

21 лютого 2017,  14:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер пригодницько-фентезійного екшену Гая Річі «Король Артур: Легенда меча», який більш чітко і без божевільного поспіху роз'яснює історію короля Артура (Чарлі Ханнем), якого батько Утер Пендрагон (Ерік Бана) відіслав в дитинстві з замку, щоб врятувати його життя. І тепер дорослий Артур повинен повернутися, добути Екскалібур й протистояти злісному Вортігерну (Джуд Лоу), який заради корони піде на все.

Перший трейлер фільму, чия прем'єра була перенесена на 11 травня, в українському дубляжі дивіться тут.

20 липня 2016,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завтра в украинский прокат выходит «Стартрек: За пределами вселенной», чей релиз приурочен к 50-летию франшизы. Самое время узнать о фильме 20 интересных фактов.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
25 серпня 2014,  02:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

24 липня в Нью-Йорку пройшла прем'єра фільму «Визволи нас від зла» («Визволи нас від лукавого»). Пропонуємо вашій увазі фотографії з цього заходу. 

Про фільм: Поліція Нью-Йорка розслідує серію тривожних і непояснених злочинів. Один з офіцерів (Ерік Бана) звертається за допомогою до фахівця з екзорцизму, щоб позбавити місто від диявольської напасті. 

В кінотеатрах України і Росії фільм стартує з 28 серпня.

29 березня 2014,  14:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер містики «ВИЗВОЛИ НАС ВІД ЗЛА».

Нью-Йорк сколихує хвиля містичних вбивств, тримаючи мешканців у полоні жаху. Зло зачаїлося в тілах невинних жертв і чекає свого часу. Офіцер поліції (Ерік Бана) заручається підтримкою молодого священика, який спеціалізується на виконанні обрядів екзорцизму і йде по гарячих слідах.

У кінотеатрах України і Росії з 24 липня.