Новини серіалів, в яких згадується Ед Харріс

17 червня 2022,  18:27 | Новини серіалів

Наступного тижня, 26 червня, канал HBO порадує нас першою серією 4-го сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», а поки що він опублікував у мережі його офіційний трейлер, де повертаються наші улюблені актори.

Читати далі...
10 травня 2022,  21:33 | Новини серіалів

Поки всі обговорюють новий трейлер серіалу «Дім дракона», канал HBO вирішив повідомити, що перед поверненням до Вестероса він готує нам чергову подорож до антиутопічного майбутнього з новим сезоном серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
27 квітня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився промо-роликом 8 серії 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який обіцяє нам масштабну битву, що вирішить долю всього світу.

Читати далі...
20 квітня 2020,  20:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 7 серії 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу» відправляє нас в захоплюючу подорож минулим Калеба.

Читати далі...
13 квітня 2020,  14:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Долорес і Мейв продовжують своє протистояння в словесній формі в промо-ролику 6 серії 3 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка готує чимало сюрпризів.

Читати далі...
7 квітня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой Аарона Пола бере до рук зброю в промо-ролику 5 серії 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який обіцяє нам масу екшену і вибухів в футуристичному Лос-Анджелесі.

Читати далі...
30 березня 2020,  19:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Душевні терзання Чоловіка в чорному виступають на передній план у промо-ролику 4 серії 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
24 березня 2020,  14:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився розширеним промо-роликом 3 серії 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який обіцяє революцію.

Читати далі...
21 березня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив порадувати наші зорові та звукові рецептори, поділившись в мережі заставкою 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка зачаровує.

Читати далі...
20 лютого 2020,  21:12 | Новини серіалів

Долорес і Мейв готуються до вирішальної битви на смерть в новому трейлері 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яким щойно поділився канал HBO.

Трейлер відправляє нас в футуристичний Лос-Анджелес, де утікачка Долорес (Еван Рейчел Вуд) зустрічає нового героя на ім'я Калеб (Аарон Пол), повідомляє йому, що у них схожі долі, і вербує його для своєї місії. Тим часом новий лиходій (Венсан Кассель) дає Мейв (Тенді Ньютон) завдання вистежити Долорес і вбити її. Шарлотта (Тесса Томпсон) знайомиться з гігантським бойовим роботом і говорить, що вони вп'ятьох повинні боротися проти цілого світу людей, проте це не страшно, адже Долорес намір знищити будь-кого, хто стане на її шляху до свободи.

Прем'єрна серія 3 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу», де також повернуться Джеффрі Райт, Ед Гарріс та Люк Гемсворт, вийде 15 березня.

19 січня 2020,  03:11 | Новини серіалів

На цьому тижні канал HBO поділився загадковим промо-роликом 3 сезону свого хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 15 березня.

Промо-ролик «Дивергенції» повідомляє про поворотні точки в політичному житті планети сьогоді і в найближчому майбутньому: 12 июня 2019 року в Гонконзі почалися масові протести, 18 грудня 2019 року у Вашингтоні був запущений процес імпічменту 45-го президента США, 20 травня 2020 в Індонезії трапляється екологічний колапс, 9 грудня 2024 в Буенос-Айресі був убитий президент США, 9 жовтня 2025 року в Парижі відбувається термоядерна аварія, 19 лютого 2037 року в Росії починається Друга громадянська війна. Але 17 квітня 2039 року була запущена глобальна система «Соломон», і війни та інші катастрофи припинилися. Поки 27 лютого 2058 року не стався один загадковий інцидент.

У нових серіях серіалу «Світ Дикого Заходу» повернуться Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Ед Гарріс, Тесса Томпсон, Джеффрі Райт і Люк Гемсворт, а також з'являться Аарон Пол і Венсан Кассель.

21 липня 2019,  00:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Джеффрі Райт і Тесса Томпсон повертаються в розширеному, але дуже заплутаному трейлері 3 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу».

Трейлер показує, що майбутній сезон під назвою «Новий світ» покаже нам Лос-Анджелес майбутнього, де Долорес (Еван Рейчел Вуд) продовжує свою боротьбу, поки Шарлотта (Тесса Томпсон), або інша героїня з її обличчям, працює з роботами, а Мейв (Тенді Ньютон) опиняється в новому парку розваг, який присвячений Другій світовій війні та нацистам. Разом з ними у відео з'являються Бернард (Джеффрі Райт), Чоловік у чорному (Ед Гарріс), Ешлі (Люк Гемсворт) й нові персонажі (Аарон Пол, Венсан Кассель).

Нові серії «Світу Дикого Заходу» доведеться почекати. Вони вийдуть у 2020 році.

20 травня 2019,  17:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол шукає сенс життя в офіційному трейлері 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу».

Відео знайомить нас з новим героєм (Аарон Пол), який не може знайти своє місце в цьому чудовому світі майбутнього, де все на перший погляд є дивовижним, але якщо копнути глибше, то все це просто обман. Вдень він працює будівельником, а ввечері стає главою банди, яка займається грабунком. Він намагається знайти себе і свій шлях, сенс, людину, заради якої варто жити... і в кінці він зустрічає її поранену Долорес (Еван Рейчел Вуд), і його життя кардинально змінюється.

Наприкінці трейлер підтверджує, що прем'єра нових серій «Світу Дикого Заходу», де також зіграють Тенді Н'ютон, Джеффрі Райт, Ед Гарріс, Тесса Томпсон, Люк Гемсворт і Венсан Кассель, відбудеться в 2020 році.

4 червня 2018,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Перехід з одного світу в наступний вимагає сміливих кроків.»

У неділю канал HBO опублікував новий трейлер 2 сезону хітового серіалу «Світ Дикого Заходу», який присвячений його фінальним серіям.

«Світ Дикого Заходу», в якому грають Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Ед Харріс, Джеффрі Райт, Джеймс Марсден і Ентоні Хопкінс, є темною одіссеєю про світанок штучного розуму та еволюцію гріха. Розвиваючись на перетині найближчого майбутнього і переосмислення минулого, серіал досліджує світ, в якому апетити кожної людини, не має значення, наскільки вони шляхетні чи розбещені, можуть бути задоволені.

Наступна серія «Світу Дикого Заходу», в якій будет розкрито походження Акечети (Занн МаКларнон) і Примарної нації, вийде на екрани 11 червня за українським часом. 2 сезон серіалу, який буде складатися з 10 серій, завершиться 25 червня.

30 березня 2018,  17:20 | Новини серіалів

Пропонуємо подивитися український трейлер серіалу «Світ Дикого Заходу», де повертаються Еван Рейчел Вуд, Джеймс Марсден, Тенді Ньютон, Джеффрі Райт і Ед Харріс.

Канал HBO запускає другий сезон серіалу «Світ Дикого Заходу» від Джонатана Нолана та Лізи Джой. Події у серіалі відбуваються в недалекому майбутньому, де великою популярністю користується парк розваг, що імітує епоху Дикого Заходу. Парк населений андроїдами, яких не відрізнити від людей. Але парк виходить з ладу, роботи опиняються надані самі собі, і двоє гостей парку знаходять себе на прицілі стрілка-андроїда.

Перша серія 2 сезону «Світ Дикого Заходу» вийде на екрани 23 квітня.