Новини, в яких згадується Теренс Стемп

27 квітня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дружина напрокат» Дженніфер Еністон і Адам Сендлер відправляються в небезпечну відпустку до Європи в офіційному трейлері комедійного екшена «Загадкове вбивство».

Коли нью-йоркський коп Нік Спітс (Сендлер) нарешті везе свою дружину Одрі (Еністон) в давно обіцяний медовий місяць до Європи, випадкове знайомство в літаку з багатієм Чарльзом (Люк Еванс) обертається для пари запрошенням провести вікенд на його яхті. Коли на яхте відбувається вбивство старого мільярдера Малкольма Квінса (Теренс Стемп), Нік і Одрі опиняються під підозрою, і на них відкривається справжнє полювання з перестрілками і погонями, оскільки вбивця дуже не хоче, щоб вони заговорили.

Подивитися фільм режисера Кайла Ньюачека, де також з'являться Джемма Артертон і Джон Кані, на стримінговому сервісі Netflix буде можливо з 14 червня.

20 квітня 2019,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер возз'єдналися на перших кадрах комедійного екшена «Загадкове вбивство» («Murder Mystery»), який вийде на екрани влітку.

Читати далі...
4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.

21 лютого 2017,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одного із знакових персонажів історичної драми «Гіркі жнива» — козака Івана — втілить номінант на премію «Оскар» Теренс Стемп, який в новому українському ТБ-ролику скаче з шаблею напереваги разом з Беррі Пеппером та закликає бити в дзвони, оскільки йдуть більшовики.

В українські кінотеатри кінокартина, присвячена Голодомору 1930-х років, виходить на цьому тижні, 23 лютого.

6 лютого 2017,  14:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер історичної драми «Гіркі жнива» за участю британських акторів Макса Айронса, Саманти Баркс і Теренса Стемпа, яка розповість про український Голодомор, влаштований Сталіном в 1932-33 роках.

Детальніше про фільм канадського режисера українського походження Джорджа Менделюка читайте тут.

25 листопада 2016,  19:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер історичної драми «Гіркі жнива», яка присвячена боротьбі українського народу з радянською владою за часів Голодомору 1932-33 років. Головні ролі у фільмі зіграли відомі британські актори Макс Айронс, Саманта Баркс та Теренс Стемп, а також канадець Беррі Пеппер.

Режисер Джордж Менделюк, чия мати пережила Голодомор, розповів нам сьогодні про те, чому вибрав на ролі хоробрих українців саме цих акторів.

25 листопада 2016,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Знедолених» і відома бродвейська актриса Саманта Баркс втілила головну героїню в кінокартині «Гірки жнива», яка розповість про український Голодомор 1932-33 років.

Читати далі...