Новини фільмів, в яких згадується Роб Маршалл

11 травня 2023,  20:28 | Новини фільмів

Зірка рімейку від Disney «Русалонька» Голлі Бейлі демонструє свій неймовірний голос у новому фрагменті, де її героїня Аріель зворушливо виконує пісню «Part Of Your World», яку написали Алан Менкен та Говард Ешман.

Читати далі...
19 вересня 2022,  09:15 | Новини фільмів

Тизер музичного фільму-фентезі «Русалонька» представляє перший погляд на акторку та співачку Голлі Бейлі, яка зіграє нову версію відомої русалоньки Аріель. У тизері вона співає фрагмент відомої пісні «Part of Your World».

Читати далі...
9 січня 2019,  21:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісня з шостого фрагмента сімейного мюзиклу з елементами фентезі Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається» закликає не судити про книгу по її обкладинці.

Готові співати й танцювати в чарівному світі разом з Мері Поппінс (Емілі Блант) та її другом Джеком (Лін-Мануель Міранда)? Щоб виконати веселу пісню «A Cover Is Not The Book» («Обкладинка це ще не вся книжка») й розважити маленьких Бенксів та глядача, Мері і Джек відправляються в намальованому світі на сцену цирку, на якій вони виступають у яскравих рожево-лілових костюмах, а підтанцьовують їм пінгвіни з першого фільму «Мері Поппінс», який вийшов на екрани у 1964 році.

Читайте нашу рецензію на фільм «Мері Поппінс повертається», який вийшов в український прокат 3 січня.

Квитки на сеанси «Мері Поппінс повертається» ви знайдете в нашій афіші.

28 грудня 2018,  03:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нудну реальність вривається справжня казка у новому фрагменті фентезійного мюзиклу для всієї родини «Мері Поппінс повертається», яким поділилася студія Walt Disney Pictures.

Читати далі...
19 грудня 2018,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Блант і Лін-Мануель Міранда танцюють з анімованими слонами, бегемотами і пінгвінами у другому українському ТБ-ролику діснеївського мюзиклу «Мері Поппінс повертається».

У продовженні класики американського кінематографа «Мері Поппінс» чарівна няня, яку тепер грає володарка премії «Золотий глобус» Емілі Блант, прибуває в гості вже дорослих брата і сестри Майкла та Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер), щоб повернути в їхнє життя радість і щастя. А допомагати міс Поппінс у цій справі буде безжурний запалювач вуличних ліхтарів Джек (Лін-Мануель Міранда), який в даному ТВ-ролику запалює під музику разом з чарівницею і цілим ансамблем намальованих тварин у яскравих костюмах.

В український прокат фільм Роба Маршалла вийде 3 січня. Ви вже можете придбати квитки на перші сеанси на «Мері Поппінс повертається» на нашому сайті.

15 грудня 2018,  21:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов третій фрагмент казкового мюзиклу «Мері Поппінс повертається», в якому Емілі Блант співає й готує для маленьких Бенксів чарівну ванну.

Няня-чарівниця Мері Поппінс (Блант) чудово знає, як буває складно умовити дітей скупатися, тому вигадує для Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Доусон) і Джона Бенксів (Натаніель Салех) цікаву гру. Вона співає пісню «Can You Imagine That?» («Ви можете собі це уявити?») і в цей час дістає зі своєї бездонної сумки різні речі, включаючи макет дерев'яного корабля, та відправляє їх до ванної. Як раптом, на подив дітей, з ванної визирає справжній дельфін.

Дивіться також український ТБ-ролик фільму «Мері Поппінс повертається», режисером якого є Роб Маршалл. У кіно з 3 січня.

6 грудня 2018,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілі Блант розповідає про те, як режисер Роб Маршалл запросив її в мюзикл «Мері Поппінс повертається», у його першому закулісному відео.

Маршалл, відомий завдяки оскароносному фільму «Чикаго», одного разу залишив на автовідповідачі Блант «дуже церемонне і напружене повідомлення», вона передзвонила йому і дізналася, що він хоче зняти сиквел культової картини «Мері Поппінс» з нею в головній ролі, і це «збило її з ніг». На зйомках актриса з радістю поринула в роль чарівної няні і вона вважає, що це продовження виходить дуже своєчасно, оскільки воно дарує «велику надію». А Меріл Стріп, яка втілює в сиквелі веселу кузину Мері Поппінс Топсі, у кінці додає, що даний фільм показує «силу уяви».

Дивіться також другий фрагмент «Мері Поппінс повертається», де головна героїня возз'єднується з дорослими Бенксами. У кіно з 3 січня.

24 листопада 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мері Поппінс прибуває на повітряному змії в дебютному фрагменті казкового мюзиклу Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається».

Диснеївська картина «Мері Поппінс повертається» покаже, як у сім'ю вже дорослих брати і сестри Майкла і Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) повертається їхня чарівна няня Мері Поппінс (Емілі Блант), щоб допомогти їм пережити важку втрату. У першому фрагменті вона з'являється з попутним вітром і зустрічає на землі свого давнього друга Джека (Лін-Мануель Міранда), який запалює вуличні ліхтарі, та дітей Бенксів: Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Довсон) і Джона (Натаніель Салех), які разом запускали повітряного змія. І вони з подивом дізнаються, що міс Поппінс знає їх по іменах.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Мері Поппінс повертається», де також з'являються Меріл Стріп, Колін Ферт і Джулі Волтерс. У кіно з 3 січня 2019 року.

16 листопада 2018,  01:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася новим трейлером музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», головну роль у якому виконує лауреатка премії «Золотий глобус» Емілі Блант.

«Мері Поппінс повертається» буде продовженням знаменитої класики «Мері Поппінс», над створенням якої працював сам Волт Дісней. Брат і сестра Майкл та Джейн Бенкси (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) стали дорослими, але коли їх сім'ю приголомшує жахлива трагедія смерть дружини Майкла, на їхній поріг знову прибуває чарівна няня Мері Поппінс (Блант), яка збирається повернути в їхній дім радість та сміх.

Українська прем'єра сімейного мюзиклу Роба Маршалла, де також зіграють відомі актори Меріл Стріп, Колін Ферт, Джулі Волтерс, Лін-Мануель Міранда, Анджела Ленсбері та Дік Ван Дайк, відбудеться 3 січня 2019 року.

24 жовтня 2018,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новим невеликим трейлером діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» вийшов третій трейлер музичної казки «Мері Поппінс повертається».

Читати далі...
17 вересня 2018,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Золотий глобус» Емілі Блант грає легендарну няню-чарівницю в офіційному українському трейлері диснеївської картини «Мері Поппінс повертається».

Майкл і Джейн Бенкс (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) виросли, і тепер у них є свої діти. Але коли сім'ю вражає жахлива трагедія, в їхнє життя повертається чарівна няня Мері Поппінс (Блант), яка збирається повернути в їхній дім чудеса і щастя. А допомагати їй в цьому буде оптимістичний запалювач вуличних ліхтарів Джек (Лін-Мануель Міранда).

В український прокат картина Роба Маршалла, де також знялися Меріл Стріп, Колін Ферт, Джулі Волтерс, Анджела Ленсбері та Дік Ван Дайк, прибуде 27 грудня.

13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...
6 березня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український тизер-трейлер сімейного мюзиклу від Disney «Мері Поппінс повертається».

Події продовження класичної картини «Мері Поппінс» відбуватимуться в Лондоні в 1930-х роках. Майкл (Бен Вішоу) і Джейн Бенкси (Емілі Мортімер) стали зовсім дорослими, і коли їх сім'ю приголомшує особиста трагедія, в їх життя повертається чарівниця Меррі Поппінс (Емілі Блант), щоб в будинку Бенксів знову залунав сміх. Також в сиквелі зіграють Меріл Стріп, Колін ФертЛін-Мануель МірандаДжулі Волтерс та Дік Ван Дайк.

Українські глядачі побачать новий мюзикл режисера Роба Маршалла, який зняв оскароносне «Чикаго», в кінці року. Його прем'єра відбудеться 27 грудня.

5 березня 2018,  08:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В ніч «Оскара» компанія Disney представила перший тизер-трейлер очікуваного казкового мюзиклу «Мері Поппінс повертається».

Трейлер відправляє нас у Вишневий провулок, де піднімається жахливий вітер. Як раптом серед хмар з'являється силует Мері Поппінс (Емілі Блант), що повільно спускається на землю. У кінці чарівна няня возз'єднується з дорослими Джейн (Емілі Мортімер) і Майклом Бенксами (Бен Вішоу), а також в трейлері з'являється Джек (Лін-Мануель Міранда), який працює запалюючим вуличні ліхтарі й буде допомагати міс Поппінс повертати радість в життя Бенксів.

Читайте докладніше про сюжет і нових персонажів «Мері Поппінс повертається». У кіно картина Роба Маршалла прибуде 27 грудня.