Новини, в яких згадується Роб Маршалл

23 травня 2023,  19:39 | Кастінг

Нова промо-фотографія очікуваного пригодницького фентезі від Disney «Русалонька» розкриває, як зірка хітового серіалу «Бріджертони» Сімон Ешлі буде виглядати в ролі ще однієї русалоньки.

Читати далі...
11 травня 2023,  20:28 | Новини фільмів

Зірка рімейку від Disney «Русалонька» Голлі Бейлі демонструє свій неймовірний голос у новому фрагменті, де її героїня Аріель зворушливо виконує пісню «Part Of Your World», яку написали Алан Менкен та Говард Ешман.

Читати далі...
19 вересня 2022,  09:15 | Новини фільмів

Тизер музичного фільму-фентезі «Русалонька» представляє перший погляд на акторку та співачку Голлі Бейлі, яка зіграє нову версію відомої русалоньки Аріель. У тизері вона співає фрагмент відомої пісні «Part of Your World».

Читати далі...
3 липня 2019,  00:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми поки не знаємо, хто зіграє головну роль в діснеївському рімейку мультфільму «Русалонька», але його головною лиходійкою може стати номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Читати далі...
9 січня 2019,  21:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісня з шостого фрагмента сімейного мюзиклу з елементами фентезі Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається» закликає не судити про книгу по її обкладинці.

Готові співати й танцювати в чарівному світі разом з Мері Поппінс (Емілі Блант) та її другом Джеком (Лін-Мануель Міранда)? Щоб виконати веселу пісню «A Cover Is Not The Book» («Обкладинка це ще не вся книжка») й розважити маленьких Бенксів та глядача, Мері і Джек відправляються в намальованому світі на сцену цирку, на якій вони виступають у яскравих рожево-лілових костюмах, а підтанцьовують їм пінгвіни з першого фільму «Мері Поппінс», який вийшов на екрани у 1964 році.

Читайте нашу рецензію на фільм «Мері Поппінс повертається», який вийшов в український прокат 3 січня.

Квитки на сеанси «Мері Поппінс повертається» ви знайдете в нашій афіші.

Рецензія на фільм «Мері Поппінс повертається»
Леді Досконалість на ім'я Емілі Блант
5 січня 2019,  19:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернути на екрани знамениту діснеївську героїню Мері Поппінс, яку в 1964 році втілила легендарна Джулі Ендрюс, стало для студії Disney дуже амбітним проектом, і вони зробили вірний хід, коли запросили очолити сиквел «Мері Поппінс повертається» режисера знаменитого мюзиклу «Чикаго» Роба Маршалла, оскільки у нього була ідеальна кандидатура на головну роль – справжня англійка Емілі Блант. І коли вона в образі няні-чарівниці спускається з небес на повітряному змії, то починається незабутня пригода, наповнена веселощами, піснями, танцями на вулицях Лондона та кількома важливими уроками для дітей і, особливо, для дорослих.

Читати далі...
28 грудня 2018,  03:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нудну реальність вривається справжня казка у новому фрагменті фентезійного мюзиклу для всієї родини «Мері Поппінс повертається», яким поділилася студія Walt Disney Pictures.

Читати далі...
19 грудня 2018,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Блант і Лін-Мануель Міранда танцюють з анімованими слонами, бегемотами і пінгвінами у другому українському ТБ-ролику діснеївського мюзиклу «Мері Поппінс повертається».

У продовженні класики американського кінематографа «Мері Поппінс» чарівна няня, яку тепер грає володарка премії «Золотий глобус» Емілі Блант, прибуває в гості вже дорослих брата і сестри Майкла та Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер), щоб повернути в їхнє життя радість і щастя. А допомагати міс Поппінс у цій справі буде безжурний запалювач вуличних ліхтарів Джек (Лін-Мануель Міранда), який в даному ТВ-ролику запалює під музику разом з чарівницею і цілим ансамблем намальованих тварин у яскравих костюмах.

В український прокат фільм Роба Маршалла вийде 3 січня. Ви вже можете придбати квитки на перші сеанси на «Мері Поппінс повертається» на нашому сайті.

15 грудня 2018,  21:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов третій фрагмент казкового мюзиклу «Мері Поппінс повертається», в якому Емілі Блант співає й готує для маленьких Бенксів чарівну ванну.

Няня-чарівниця Мері Поппінс (Блант) чудово знає, як буває складно умовити дітей скупатися, тому вигадує для Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Доусон) і Джона Бенксів (Натаніель Салех) цікаву гру. Вона співає пісню «Can You Imagine That?» («Ви можете собі це уявити?») і в цей час дістає зі своєї бездонної сумки різні речі, включаючи макет дерев'яного корабля, та відправляє їх до ванної. Як раптом, на подив дітей, з ванної визирає справжній дельфін.

Дивіться також український ТБ-ролик фільму «Мері Поппінс повертається», режисером якого є Роб Маршалл. У кіно з 3 січня.

6 грудня 2018,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілі Блант розповідає про те, як режисер Роб Маршалл запросив її в мюзикл «Мері Поппінс повертається», у його першому закулісному відео.

Маршалл, відомий завдяки оскароносному фільму «Чикаго», одного разу залишив на автовідповідачі Блант «дуже церемонне і напружене повідомлення», вона передзвонила йому і дізналася, що він хоче зняти сиквел культової картини «Мері Поппінс» з нею в головній ролі, і це «збило її з ніг». На зйомках актриса з радістю поринула в роль чарівної няні і вона вважає, що це продовження виходить дуже своєчасно, оскільки воно дарує «велику надію». А Меріл Стріп, яка втілює в сиквелі веселу кузину Мері Поппінс Топсі, у кінці додає, що даний фільм показує «силу уяви».

Дивіться також другий фрагмент «Мері Поппінс повертається», де головна героїня возз'єднується з дорослими Бенксами. У кіно з 3 січня.

24 листопада 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мері Поппінс прибуває на повітряному змії в дебютному фрагменті казкового мюзиклу Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається».

Диснеївська картина «Мері Поппінс повертається» покаже, як у сім'ю вже дорослих брати і сестри Майкла і Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) повертається їхня чарівна няня Мері Поппінс (Емілі Блант), щоб допомогти їм пережити важку втрату. У першому фрагменті вона з'являється з попутним вітром і зустрічає на землі свого давнього друга Джека (Лін-Мануель Міранда), який запалює вуличні ліхтарі, та дітей Бенксів: Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Довсон) і Джона (Натаніель Салех), які разом запускали повітряного змія. І вони з подивом дізнаються, що міс Поппінс знає їх по іменах.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Мері Поппінс повертається», де також з'являються Меріл Стріп, Колін Ферт і Джулі Волтерс. У кіно з 3 січня 2019 року.

16 листопада 2018,  01:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася новим трейлером музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», головну роль у якому виконує лауреатка премії «Золотий глобус» Емілі Блант.

«Мері Поппінс повертається» буде продовженням знаменитої класики «Мері Поппінс», над створенням якої працював сам Волт Дісней. Брат і сестра Майкл та Джейн Бенкси (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) стали дорослими, але коли їх сім'ю приголомшує жахлива трагедія смерть дружини Майкла, на їхній поріг знову прибуває чарівна няня Мері Поппінс (Блант), яка збирається повернути в їхній дім радість та сміх.

Українська прем'єра сімейного мюзиклу Роба Маршалла, де також зіграють відомі актори Меріл Стріп, Колін Ферт, Джулі Волтерс, Лін-Мануель Міранда, Анджела Ленсбері та Дік Ван Дайк, відбудеться 3 січня 2019 року.

24 жовтня 2018,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новим невеликим трейлером діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» вийшов третій трейлер музичної казки «Мері Поппінс повертається».

Читати далі...
17 вересня 2018,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Золотий глобус» Емілі Блант грає легендарну няню-чарівницю в офіційному українському трейлері диснеївської картини «Мері Поппінс повертається».

Майкл і Джейн Бенкс (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) виросли, і тепер у них є свої діти. Але коли сім'ю вражає жахлива трагедія, в їхнє життя повертається чарівна няня Мері Поппінс (Блант), яка збирається повернути в їхній дім чудеса і щастя. А допомагати їй в цьому буде оптимістичний запалювач вуличних ліхтарів Джек (Лін-Мануель Міранда).

В український прокат картина Роба Маршалла, де також знялися Меріл Стріп, Колін Ферт, Джулі Волтерс, Анджела Ленсбері та Дік Ван Дайк, прибуде 27 грудня.

13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...